Round Lab tuotteet vihdoin Suomeen – palkittua korealaista kosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Yeppo.fi

Yeppo toi korealaisen Round Lab tuotteet vihdoin myös suomalaisten saataville. Round Lab tuotteet ovat palkittua korealaista kosmetiikkaa, jota pääsin jo keväällä testailemaan ennakkoon. Tuotteet ovat upeita koostumuksiltaan sekä valikoimissa on muutama eri linja eri ihon tarpeille.

Alekoodi!

Koodilla JONNA20 saat kaikista Yeppon tuotteista -20% alennuksen. Toimii verkkokaupassa sekä myymälöissä, jotka löytyy Helsingin Triplasta sekä Tampereen Ratinasta. Voimassa 19.8.2022 asti.

Round Lab palkittu klassikko – Dokto toner

Ensimmäisenä haluan nostaa esille tämän ehkä kaikkein tunnetuimman ja palkituimman Dokto tonerin eli kasvoveden. Kyseessä on vesimäisen koostumuksen kasvovesi, joka pitää sisällään Round Labin oman patentoidun entsyymin (HATCHING-EX-07), joka uudistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämä sopii siis herkällekin iholle, joka kaipaa hellävaraista kuorintaa. Tätä voi siis käyttää ihan päivittäin! Dokto toner on voittanut useita palkintoja Koreassa. Tuotetta käytetään kuten normaalia kasvovettä eli muutama tippa kämmenelle ja siitä hierotaan käsiin ja painellaan kasvoille ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen. Sisältää myös ihania ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia. Kasvovesi on hajusteeton!

Kenelle tuote sopii: Kaikki ihotyypit

Soybean tuotteet ikääntyvälle iholle

Round Labin Soybean sarja on erityisesti ikääntyvälle iholle suunniteltu, joten ne ylläpitää ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Tuotteet ovat tehokosteuttavia ja esimerkiksi sarjan maitomainen toner on ihanan kosteuttava iholla. Se sopii herkälle ja kuivalle iholle loistavasti. Soybean toner on hajusteeton, parabeniton sekä alkoholiton. Kasvovesi tuo iholle vesikosteutta, mutta samalla se vahvistaa ihon suojakerrosta tehden ihosta elastisen ja kosteutetun.

Soybean sarjan kasvovoide on tuhti voide, joka kuitenkin imeytyy helposti kasvojen ja kaulan iholle. Tämä on ollut ihana tuote kuivalle iholleni. Ravitseva ja kiinteyttävä kasvovoide sopiikin erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sisältää myös keramideja, jotka uudistaa ihoa.

Kenelle tuotteet sopii: Ikääntyvä iho, veltostunut iho

Birch Juice sarja kosteusköyhälle ja kuivalle iholle

Koivunmahla on tuttu varmasti meille suomalaisille sen terveysvaikutuksista sisäisesti, mutta se on erinomainen raaka-aine myös ihonhoidossa. Roun Labin Birch Juice sarjan tuotteet sisältää koivunmahlauutetta sekä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta itseensä. Tuotteet ovat siis erinomaisia nimenomaan kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, mutta se on koostumukseltaan paljo kevyempää kuin esimerkiksi Soybean linjan voide. Birch Juice kosteusvoide on geelimäisempi ja jättää iholle vain kosteuden lukitsevan kalvon. Se sopii siis varmasti myös epäpuhtaalle iholle hyvin.

Birch Juice seerumi on aivan ihana! Pakkaus on kätevä pumppupullo ja seerumi itsesään on geelimäistä. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ennen voidetta. Jos siis ihosi kaipaa hieman extrakosteutta, niin tämä on hyvä vaihtoehto kasvoveden jälkeen. Itse en suosi juuri lainkaan geelipuhdistusaineita, koska ne on usein liian puhdistavia.

Round Labin Birch Juice geelipuhdistusaine on kuitenkin tosi kosteuttava putsari. Korealaiset osaa tuotteiden formuloinnin ja tässäkin koostumus on ihan täydellinen. Paksu geelimäinen tahna vaahtoaa veden kanssa ja tätä oikeasti tarvitsee tosi pienen nokareen. Tämä ei poista meikkiä kasvoilta, mutta toimii erinomaisesti kaksoispuhdistuksen toisena osana tai meikittömien kasvojen puhdistamiseen.

Kenelle tuottee sopii: Kuiva ja kosteusköyhä iho

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä