Säilytä kesän päivetys kasvoilla – voidemaiset bronzerit

Kasvoilla Lumenen nestemäistä watercolor bronzeria

Kesä hellii meitä vielä näin elokuussa helteilläkin, mutta syksy on tulossa. Aurinkopuutereilla eli bronzereilla saat säilytettyä kesän ihanan hehkun kasvoillasi hieman pidempään. Olen ihastunut käyttämään enemmän voidemaisia aurinkopuutereita. Ne sopivat hyvin kuivahkolle iholleni ja jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Voidemaiset bronzerit sopivat myös ikääntyvälle ja aikuiselle iholle loistavasti. Levittäminen on helppoa sopivalla siveltimellä ja lopputulos sulautuu usein paremmin ihoon kuin puuterimaisissa tuotteissa.

Aurinkopuuterin käyttö

Aurinkopuuteri eli bronzer on eri asia kuin varjostus eli contour. Aurinkopuuterit ovat sävyltään enemmän lämpimiä, hieman oranssiin taittavia ruskeita sävyjä. Varjostus eli contoursävyt taas ovat harmaaseen taittavia ruskeita. Myös bronzerin paikka on ihan eri kuin varjojen. Bronzerilla tuodaan kasvoille lämpöä ja siksi sen paikka on siellä mistä kasvot eniten päivettyvät myös auringossa. Näitä paikkoja ovat hiusrajassa, ohimoilla ja poskipäillä. Bronzeria voit levittää myös dekolteelle. Itse suosin puuterisissa aurinkopuutereissa isoa puuterisivellintä. Nestemäiset ja voidemaiset bronzerit levittyy mielestäni parhaiten hieman pienemmällä siveltimellä, mutta nämä on aina omasta mieltymyksestä kiinni.

Itse käytän puuterisissa aurinkopuutereissa Real Techniquesin brush crush sarjan *puuterisiveltimellä ja voidemaiset levitän saman sarjan *002 siveltimellä.

Nestemäiset ja voidemaiset bronzerit

1. Lumene Watercolor bronzer – helppo levittää!

*Lumenen bronzertippoja on saatavilla vain yhdessä sävyssä, joka sopii useimmille vaaleille ihonsävyille. Tämä on sävyltään kevyt ja siksi toimii vaaleallakin iholla. Koostumukseltaan juokseva. Pystyy kevyesti myös kerrostamaan sävyä lisää. Levittyy todella helposti juoksevan koostumuksensa vuoksi. Helppo saada omaan ihoon sulautuva päivetys kasvoille.

2. Hehkua ja sävyä Zuii Organic Flora Luminiser Cremellä

Zuiin *voidemainen hehkuvoide tuo samalla kasvoille ihanan kuullon sekä mukavasti väriä. Sävy on kuitenkin luonnollinen. Koostumukseltaan näistä voidemaisin. Luonnonkosmetiikkaa ja taattua Zuiin laatua. Tämä sisältää upeita raaka-aineita, jotka hellivät ja ravitsevat ihoasi samalla. Riittoisa purkki!

LUE LISÄÄ: Paras luonnonkosmetiikan itseruskettava

3. MAKETHEMAKE Vitamin E bounzy bronze gel – kevyt ja helppo käyttää

Tämä MAKETHEMAKE sarjan *geelimäinen bronzer on todella kevyt ja antaa todella luonnollisen päivetyksen iholle. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä umppalumppa fiilistä. Koostumukseltaan hieman geelimäinen. Kosteuttava, joten sopii tosi hyvin kuivalle iholle.

vasemmalta oikealle: Lumene, MAKETHEMAKE ja Zuii

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä