Sävyttävä päivävoide kuivalle iholle x 3- täydellisen kuulas ja kostutettu iho

*sisältää mainoslinkin

Sävyttävä päivävoide kuivalle iholle on loistava valinta! Erityisesti näin kevään korvalla rakastan sellaista tosi raikasta ja kuulasta meikkipohjaa. Olen huomannut tarttuvani näihin kolmeen ihanaan sävyttävään päivävoiteeseen/meikkivoiteeseen kokoajan useammin. Sävyttävä päivävoide kuivalle iholle toimii loistavasti, koska se tasoittaa ihon sävyä, mutta jättää ihon raikkaaksi ja kostutetuksi. Nämä kolme ovat myös erityisen heleitä ja kuulaita lopputulokseltaan. Sanoisin, että nämä toimii myös loistavasti kaikki myös ikääntyneellä iholla!

Smashbox HALO Healthy glow all in one tinted moisturizer

Sävyttävä päivävoide ikääntyneellä iholla
Tässä 60+ vuotiaalla iholla Smashbox Halo sävyttävä päivävoide

* Smashboxin Halo on täydellinen kokonaisuus. Sävyttävä päivävoide, jossa mielestäni siihen nähden myös hyvä peittävyys. Sisältää aurinkosuojan spf 25. Ohut, kosteuttava ja niin heleä kasvoilla. Ei kimaltava ollenkaan, vaan pelkästään kuulas. Laaja sävyvalikoima, josta itselläni on sävy light. Aion hankkia kesäksi myös medium neutral sävyn. Koostumus on ohut ja eniten perinteisen meikkivoiteen tapainen. Kestää iholla lisäksi hyvin! Käytän tätä ihan meikkivoiteen tapaan ja lisään peitevoidetta sitten lisäksi, jos kaipaan lisää peittävyyttä.

Plussat!

+ Ohut koostumut

+ Upea kuulto!

+ Aurinkosuoja mukana

+ Hyvä kesto

Nabla Skin Realist Tinted balm

*Nablan Skin Realist on nimensä mukaisesti kuin oma iho. Koostumus on jännä, koska siinä tuntuu nimenomaan sellainen tuhti balmimaisuus. Se asettuu iholle täydellisesti ja iho näyttää omalle. Silti se tasoittaa ihon sävyn ja saa sen hehkumaan todella kauniisti. Levitän tämän mieluiten itse aina käsin, jolloin saan hyvän tuntuman tuotteeseen. Ihanan kosteuttava ja helppokäyttöinen sävyttävä voide.

HUOM! Näissä sävyvalikoima on perinteistä tummempi, eli sävy light on oikeasti enemmän medium tasoinen. Perusvaalealle ottaisin sävyn Fair. Itse käytän sävyä light.

Plussat!

+ Ihana koostumus

+ Levittyy helposti sormin

+ Helppo käyttää

+ Kosteuttaa

+ Peittää hyvin

+ Näyttää omalta iholta eikä meikiltä

Vita Liberata Beauty Blur face

Viimeisenä esittelyssä *Vita Liberatan Beauty Blur, jonka pakkaus muuttui tuossa reilu vuosi sitten. Sävyjen nimet myös koki uudistuksen. Tämä ei ehkä ole perinteinen sävyttävä päivävoide, vaan enemmänkin ehkä hehkuvoide. Mutta se kuitenkin myös antaa vähän sävyä ja tasoittaa ihoa. Olen itse käyttänyt tätä näistä kolmesta pisimpään. Kesällä tämä on mun ihan luottotuote myös yksinään käytettynä, silloin kun ei jaksa muuten meikata. Tällä saa nopeasti tasoitettua ihon sävyä, tuomaan hehkua kasvoille ja saamaan jotenkin tosi raikkaan oloisen ihon. Kesällä käytössä sävy medium ja talvella menee light. On peittävyydeltään kevyt ja siksi sävyt asettuu tosi hyvin omaan ihon sävyyn.

Plussat!

+ Upea glow!

+ Tasoittaa ihon pintaa

+ Helppo käyttää sormin levittämällä

+ Saatavilla myös itseruskettavalla ominasuudella

+ Toimii yksin, pohjustajana tai hehkuvoiteena meikin päällä

LUE MYÖS: Paras primer kuivalle iholle!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä