Silmätipat piilolinssien kanssa? Entä ripsienpidennysten kanssa?

Kaupallinen yhteistyö: Purosilmille

Mitkä silmätipat piilolinssien kanssa kannattaa valita? Voiko silmätippoja käyttää yhdessä ripsienpidennysten kanssa? Jos johonkin asiaan suhtaudun tiukalla rutiinilla, niin silmien kosteuttamiseen. Olen itse piilarikäyttäjä ja minulla onkin pääasiassa aina päiväkäyttöiset piilolinssit. Lisäksi minulla on aika herkät silmät, jotka kuivuu herkästi. Olen käyttänyt Puro silmätippoja vuosien ajan säännöllisesti, joten näitä voin niin lämpimästi suositella testaamaan!

ALEKOODI

Koodilla MM15 saat 15%-alennukseen Puro-tuotteista Yliopiston Verkkoapteekissa. Koodi on voimassa kaksi viikkoa 1.10.2022 saakka.

Puro silmätipat ja suihke

Puro tuotteiden on kliinisesti todettu vähentävän kuivasilmäisyyden oireita ja niitä kaikkia voi käyttää yhdessä piilolinssien kanssa. Ja Puro on siis suomalainen tuote, jolla on avainlippumerkki! Jokaiselle löytyy Puron tuotteiden joukosta omille silmille sopiva kosteuttava tuote. Kolme tuotteista on tippamuodossa olevia ja yksi suihke, jota käytetään siis silmäluomien päälle suihkuttaen. Eli voi käyttää myös meikin kanssa.

Silmätipat kausiluontoisen ärtyneisyyden ja kuivuuden hoitoon

Käytän silmätippoja eri vuodenaikoina hieman eri tarpeisiin. Keväisin allergiaoireet tuntuu itsellä ensimmäisenä silmissä. Silmätipat onkin hyvä lisä allergialääkkeiden kanssa käytettäväksi helpottamaan silmien kutinaa ja kirvelyä. Itse käytän keväisin aina pitkin päivää Vire-silmätippoja, jotka on hyvä just allergiaoireiden avuksi.

Tehokasta kosteutusta

Jos silmäni tuntuu tosi kuivilta, niin silloin käytössäni on Puron Suoja silmätipat. Ne on kosteuttavin vaihtoehto Puron tipoista. Se auttaa vaikeaankin silmien kuivuuteen ja on tosi tehokas. Nämä on hyvä valinta jos silmät punottaa ja haluaa pitkäkestoista kosteutusta. Yleensä käytän tätä iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Pitkävaikutteinen silmätippa

Puron Tehotippa on pitkävaikutteinen ja kosteuttava. Hyvä apu jos teet paljon päätteellä töitä ja silmäsi tuntuvat väsyneiltä. Kosteuttaa tehokkaasti! Erinomaiset silmätipat piilolinssien kanssa käytettäväksi.

Kätevä silmäsuihke tuo kosteutusta pitkin päivää

Meikin kanssa pitkin päivää helpoin vaihtoehto on ehdottomasti ihana Tyrni silmäsuihke, joka on siis silmäluomien päälle suihkutettava kosteuttava silmäsuihke. Ei sotke meikkiä ollenkaan! Puro Tyrni on tehokas kosteuttava suihke, jossa on kolmea tehokosteuttavaa ainesosaa; hyaluronaani, glyseroli ja tyrnisiemenöljy. Tyrnisuihke oli ensimmäinen Puro-tuotteeni, jonka hankin. Ja siitä lähtien olen ostanut aina uuden tilalle. Tosi kätevä tapa kosteuttaa silmiä kesken päivän. Sopii loistavasti piilarikäyttäjille! Sisältää hyaluronihappoa, joten pitää huolta samalla silmänympärysihon kosteudesta.

Ripsienpidennysten kanssa sopivat silmätipat

Ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi sopii Vire -sekä Tehotipat. Nämä ei sisällä ripsipidennysten liimaa liuottavia öljyjä ollenkaan. Öljyjä kannattaa välttää ripsienpidennysten kanssa, joten mikä tahansa silmätippa ei sovi käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa. Ripsienpidennykset saattaa alkaa irtoamaan, jos liimaan pääsee öljyjä.

LUE MYÖS: Paras markettimeikkivoide – löydä suosikki kauppareissulla!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä