Spectrum siveltimet testissä – näitä myydään nykyään Suomessa!

Kaupallinen yhteistyö: *Nobebeauty.fi

*sisältää mainoslinkin

*Spectrum siveltimet ovat maailmalla tosi hypetettyjä. He ovat tehneet myös useampia sivellinsettejä eri julkkisten ja vaikuttajien kanssa. Ihan parasta, että näitä saa nykyään Suomesta *noben verkkokaupasta! Kaikki Spectrum siveltimet ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Spectrum on kahden siskoksen 2014 perustama yritys, joka on tunnettu todella kauniista ja visuaalisista siveltimistä. Settejä on monia ja niin herkullisissa väreissä. Jokainen löytää varmasti Spectrumilta mieleisensä sivellinsetin. Sain testiin kaksi settiä, joista on toinen on kirkkaanvihreä Malachite setti, jossa on 10 sivellintä ja toisena Katie Jane Hughes x Spectrum siveltimet, jossa on 25 sivellintä. Vertaillaan näitä settejä tässä hieman tarkemmin.

Malachite sivellinsetti

Malachite Spectrum siveltimet

Upea kirkkaan vihreä *Malachite sivellinsetti sisältää 10 sivellintä, joista neljä on kasvoille tarkoitettuja ja kuusi silmämeikkiin. Siveltimet on tosi laadukkaita, pehmeitä ja lisäksi ovat aina eläinkokeettomia sekä vegaanisia. Tämä setti oli minusta loistava! Sopi omaan kädenjälkeeni hyvin ja sisälsi mielestäni kaiken tarvittavan. Käytän paljon voidemaisia kasvomeikkejä jotka tykkään levittää usein kaikki samalla siveltimellä. Usein se on tasapäinen meikkivoidesivellin, joka tästäkin setistä löytyi. Sanoisin tämän smaragdinvihreän setin sopivan hyvin sellaiselle, joka haluaa tosi laadukkaan perussetin, missä ei ole mitään turhaa tai ylimääräistä. Olen käyttänyt setin jokaista sivellintä useasti.

Katie Jane Hughes x Spectrum sivellinsetti

specrum siveltimet, jotka on tehty yhteistyössä Katie Jane Hughesin kanssa

Ah, olisin kovasti halunnut tämän *Spectrum x KJH setin silloin kun se julkaistiin. Seurasin silloin Katien sisältöä aktiivisesti ja nämä näytti niin upeilta! Ja upeita ne ovatkin. Tämä setti on ammattilaisen tai kunnon meikkihifistelijän valinta. Erityisen hyvä se on sellaiselle meikkityylille, mitä KJH itse edustaa. Siveltimet ovat kaikki aika pieniä ja tarkkoja. Ei siis sovellu sellaiselle, joka on tottunut isoihin kasvosiveltimiin. Itse en osaa levittää bronzeria oikeastaan millään puuterisivellintä pienemmällä. Mutta rakastan tämän setin silmämeikkisiveltimiä! Itselle omiin tarpeisiin siis vastaisi pienempi 11 siveltimen setti, jossa on pääasiassa silmämeikkiin soveltuvia siveltimiä ja pari kasvomeikkiin sopivaa. Silmämeikkisiveltimet on tosi uniikkeja ja tarkkoja siveltimiä. En ole omistanut yksiäkään vastaavia aiemmin ja niistä olen kyllä tosi innoissani. Lisäksi näiden ulkonäkö on ihan omaa luokkaansa tyylikkyytensä puolesta.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä