Suva Beauty meikit saapui Suomeen – upeita uv-linereita ja glitterpaletteja!

Kaupallinen yhteistyö: *Nobebeauty.fi

Suva Beauty meikit saapui *Nobelle myyntiin! Tilasin itse kesällä juuri kyseisen merkin *UV-Taffies paletin itselleni briteistä ja olin niin innoissani kun nämä rantautuvat Suomeen myyntiin. Ja vielä mun lemppari kosmetiikan verkkokauppaan Nobelle. Sain teille myös alekoodin voimaan jos innostutte hankkimaan jotain itsellenne.

ALEKOODI! Koodilla MEIKKIMUIJA saat -20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Nobebeauty.fi verkkokaupasta 31.8.2021 asti.

Suva Beauty meikit

Suva Beautymeikit ovat saatavilla nyt myös Suomesta!

Rakastan tarinaa *Suva Beautyn takana. Suva Beauty on ammattilais meikkaaja-maskeeraaja Shainan kehittämä merkki, jonka tuotteet hän edelleen itse suunnittelee ja kehittää. Suva Beauty meikit tunnetaan värikkyydestään, leikkisyydestä ja siitä, että niitä voi sekoitella keskenään. Suva Beauty nimi tulee Shainan lapsuuden kotipaikasta, Fijin pääkaupungista Suvasta. Merkin tunnetuimpia ovat varmasti Hydra liner ja Hydra fx sarjojen eyelinerit ja kirkkaat sävyt. Inspiraatio näihin on varmaan lähtöisin juuri Suvan värikkäistä taloista ja iloisesta kulttuurista. Mukana on UV-valossa hohtavia tuotteita, jotka ovat mielettömiä! Suva Beautyn tarkoituksena on inspiroida ja levittää hyvää henkeä. Tähän on itseni niin helppo samaistua.

Suva Beauty UV-paletit

Aloitetaan näistä Suvan UV-paleteista, jotka ovat omia suosikkejani! Nämä ei siis ole luomivärejä, vaan vedellä kostutettuna niillä voi piirtää iholle. Toimii siis yksinkertaisimmillaan eyelinerina. Upeat sävyt, jotka loistavat uv-valossa tosi kirkkaasti. Ja vaikka et koskaan missään UV-bileissä kävisikään, ovat nämä upeita ihan luonnonvalossakin. *UV-taffies on enemmän pastellinen neon paletti ja *UV-Brights on taas todella kirkas uv-paletti. Näillä on helppo luoda toinen toistaan upeampia luomuksia. Ja vaikka tekisi ihan normaalin meikin ja laittaisi vain rajauksen näillä, saa heti mielenkiintoisen lookin.

Suva Beauty meikit ovat tunnettuja kirkkaista sävyistä.
Suva Beauty UV-Brights paletti
UV-Brights paletin sävyt luonnonvalossa ja uv-valossa
Suva beauty meikit loistavat myös uv-valossa!
UV-Taffie paletti
UV-Taffies paletti luonnonvalossa sekä uv-valossa

Magic + Ecstasy luomiväripaletti

Glitterpaletit on mun heikkouteni. *Suvan Magic + Ecstasy paletti yhdistää glitterluomivärit ja pigmenttiset luomivärit yhteen palettiin. Sävyt luomivärien ja glittereiden välillä sopii toisiinsa ja ovat todella kirkkaita ja puhtaita sävyjä! Tällä paletilla tekee monia erilaisia värikkäitä lookkeja. Glitterit ovat hienojakoisia eikä siksi tunnu luomella juuri miltään. Lisäksi hienojakoisuutensa vuoksi, niillä saa pientä kimallusta tai täysin peittävää jälkeä aikaan. Tämä on kaikkien värikkäiden meikkien ystävien must have paletti.

Suva Beauty Toppers paletti

Tykkäätkö holografisista sävyistä? Jos näin on, niin rakastat tätä *Toppers palettia. Sävyt näyttää pannulla ihan samalta keskenään, mutta iholla ne loistaa eri sävyisinä. Mukana on pinkki, keltainen, sininen ja vihreä holografinen sävy. Voi käyttää highlighterina erikoisemmissa lookeissa tai silmämeikissä. Sävyjä voi käyttää suoraan iholle yksinään, mutta niitä voi myös käyttää nimensä mukaisesti eri sävyjen päällä! Mattainen pinkki muuttuu ihan erilaiseksi kun siihen päälle laittaa vaikka keltaista toppersävyä. Todella mielenkiintoinen paletti.

Hydra FX ja Hydra liner meikit

Yksittäiset Hydra FX ja Hydra linerit löytyy tosi monissa eri sävyissä.

Ehkä ne kaikkein tunnetuimmat eli *Hydra FX ja *Hydra liner yksittäiset pannut. Vedellä kostutettavat ja sen jälkeen iholla käytettävät meikit löytyy kaikissa mahdollisissa sävyissä. Metallisia, kirkkaita, neonsävyjä, perussävyjä, hohtavia ja ei hohtavia. Omia suosikkejani ovat juuri nuo kirkkaimmat neonsävyt. Tosin rakastan kirkkaan sinistä eyelineria ja tämä *Tracksuit sävy on täydellinen! Myös vihreä *Fanny Pack on aivan upea sävy.

LUE MYÖS: Miten tehdä kissarajaus? – ja muita eyeliner vinkkejä

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä