Tammikuun kosmetiikkasuosikit ja kehnot kosmetiikat

Tammikuun kosmetiikkasuosikit pitää jälleen sisällään meikkejä, ihonhoitoa ja hiustuotteita. Ekstrana yksi muukin kuin kosmetiikkatuote, johon rakastuin ja on mainitsemisen arvoinen.

Milani voidemaiset poskipunat

Sain pr-lähetyksenä Milanin kosmetiikkaa, jota tuli *Nobelle myyntiin. Näihin *voidemaisiin poskipuniin rakastuin samantien. Ainoa miinut tulee tuubeista, joiden käyttö ei tietenkään ole niin helppoa kuin pannussa olevien tuotteiden. Mutta nämä kaksi minulla olevaa sävä on todella kivoja.

Ofra highlighter paletti

Niin outoa kuin se onkin, niin tämä *Glow Up paletti on ensimmäinen Ofran highlighterini. Vaikka siis rakastan highlightereita. Olen aina kuvitellut, että Ofran highlighterit on sellaisia megakiiltäviä, joissa on tosi vahva pohjasävy. Tarkoitan sellaisia, joilla tulee helposti sellainen viivamainen kiilto. Mutta vähän käytettynä näillä saa TODELLA upean kuullon kasvoille. Lisäksi nämä on luomilla tosi kauniita, joten plussaa monikäyttöisyydestä!

L.A. Girl huultenrajauskynä

Tilasin ilman mitään odotuksia tämän *pinkin huultenrajauskynän ja olen niin onnellinen, että tämä jostain syystä meni ostoskoriini. Käytän tätä huulipunana. Kestää huulilla pitkään ja ei ole sellainen kuivattava yhtään. Levittyy kuin huulipuna. Olisipa tämä paksumpana kynänä myynnissä! Sävy Eternal Pink ja se on ihan täydellinen kirkas pinkki. Kevättalvella kirkas pinkki huulipuna on aina suosikkini.

Talvi-iho kiittää – Novexpertin magnesium tuotteet

novexpert magnesium

Testasin Novexpertin tuotteita yhteistyön merkeissä ja nämä kaksi magnesium sarjan tuotetta nousi isoimpina suosikkeina esiin. Aerosolpullossa myytävä magnesiumsuihke kosteuttaa ja virkistää. Täysin tuoksuton ja sumu on ihan täydellinen. Käytän jatkuvasti ja tulen ostamaan näitä lisää useita vielä. Magnesiumsarjan kasvovoide on tarkoitettu herkälle ja talven kuivattamalle iholle. Toimii meikin alla tosi hyvin kun kosteuttaa ja jättää ihon tasaisen pehmeäksi. Ihana.

LUE LISÄÄ: Testissä Novexpertin ihonhoitotuotteet

Pörröisyys hiuksista pois! Living Proof No Frizz kuivahoitoaine

Mikä ihmeen kuivahoitoaine? No samaa kysyin minäkin kun sain pr-lähetyksenä testiin Living Proofin tuotteita. Heidän kuivashampoonsa on ihan klassikko ja siitä kohisee kaikki. Se on lähes jokaisen suosikki. Itselläni ei hiukset rasvoitu lainkaan. Mutta kuiva tämä reuhka on ihan aina. Ja pörröinen. Hiukseni on siis pakko aina suoristaa, jos haluan sileyttä hiuksiin. Myös ennen kihartamista pitää ensin suoristaa, jotta rauta liukuu hiuksella ja kiharasta tulee nätti. Hiukseni siis TODELLA kaipaa siloitusta. Ja nyt rukouksiini on vastattu. Tämä No Frizz suihke nimittäin on muuttanut mun hiuksien käsittelyä niin paljon! Laitan tätä suihketta aamuisin ja iltaisin. Poistaa pörröisyyttä, sähköisyyttä ja silottaa hiuksen. Tuo myös kivasti kiiltoa ilman klähmää. Jos sulla on pörröiset hiukset, niin kokeile tätä. Et kadu. Ainoa miinus tulee aika voimakkaasta tuoksusta, joka ei ole paha, mutta voimakas. Tästä tulossa vielä omaa postausta, mutta oli pakko nostaa se esiin jo tässä suosikeissa. RAKASTAN!

Kosteutta kuiville silmänalusille – Hourglass peiteaine

Tämä ei ole uusi tuote vaan vanha suosikkini, joka löysi takaisin jokapäiväiseen käyttööni. Talvisin kun ihoni kuivuu enemmän haluan tosi kosteuttavan tuntuisen peiteaineen. *Hourglassin peiteaine on siihen paras mahdollinen. Peittävä, mutta kosteuttava. Hinta on korkeampi, mutta joka pennin arvoinen!

Iloisten varpaiden kantapäävoide

Minulla on todella kuivat jalat. Siis jalkapohjat ja kantapäät. Kantapäät ovat pahin ja siihen on ollut tosi vaikea löytää tarpeeksi tymäkkää voidetta, joka oikeasti pehmentäisi niitä. Toki jos kantapäät on kovettuneet, niin siihen ei enää voide voi edes auttaa vaan jalkahoito. Mutta jos tilanne ei ole vielä niin pahana, niin suosittelen tätä kantapäävoidetta. Sisältää Ureaa, joka pehmentää kovettumia. Käytetään kuuriluontoisesti, koska tässä on oikeasti pitoisuudet kohdillaan. Jos kärsit kuivista jaloista, kokeile tätä!

Kehnot kosmetiikat

Kehnoja kosmetiikkoja ei tässä kuussa juuri vastaan tullut. Nämä kaksi oli selkeää pettymystä. Muuten testasin pääasiassa hyviä tuotteita.

Essence kulmakynä

Ostin Essencen perinteisen puisen kulmakynän. Halusin vertailla hieman perinteisiä kulmakyniä rakastamaani Benecokseen. Benecosin kulmakynä on joka paikasta loppu ja ajattelin, että Essenceltä voisi löytyä vastaava. Ei löytynyt. Tämä on ihan surkea. Kova, suttuinen ja ankea. Ei jatkoon. En löytänyt koko kynää enää, joten ilman kuvaa mennään. Oli niin huono, että nakkasin varmaan samantien roskiin.

Absolution silmämeikkikynä

Minulla oli tästä *Absolutionin kynästä tosi kovat odotukset. Petyin kuitenkin, koska kynä ei näyttänyt luomilla hyvältä edes tuntia. Kaikki sävy pakkaantui luomivakoon myös pohjustajan kanssa. Harmi, koska sävy ja levittyvyys olivat tosi hyviä. Ei jatkoon, koska ei pysy.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä