Täydellinen glitterpaletti – ja sillä helppo glittermeikki

Nyt löytyi ihan täydellinen glitterpaletti, jossa on mukana myös mattasävyt. Tällä saa loihdittua koko silmämeikin eikä luomimeikkiin tarvitse kaivaa omaa palettiaan. Näin tämän *Smashitin paletin Cocopandan verkkokaupassa ja tiesin, että tämä on pakko saada! Tämä oikeasti huusi mun nimeäni. Täydellisen näköinen paletti. Tällä loihtii sekä vähän värikkäämpää glittermeikkiä, että klassisempaa hopeaa ja tyylikästä kultaista. Tosi monipuolinen paletti, josta puuttuu ne kaikkein värikkäimmät sävyt. Tottakai otin myös saman merkin värikkäämmän paletin, jossa onkin perinteisemmin pelkkiä glittereitä. Nämä glitterit ovat siis paineittuja glittereitä, joissa on kiinnite mukana eli nämä periaatteessa voi levittää luomelle myös ilman pohjustajaa, mutta itse tykkään alle laittaa glitterprimeria jotta tiedän, että glitteri pysyy juuri siellä mihin sen laitan. Nyxillä on tosi hyvä *glitter primer, joka pitää hyvin ja on tosi riittoisa. Lisäksi se on melko edullinen. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tällä muitakin meikkejä. Joku ihanan punainen glittermeikki olisi myös aivan ihana!

Näyttävä pronssinen glittermeikki!

Tässä kuvina tutoriaali miten tein tämän näyttävän pronssin kultaisen silmämeikin. Käytin tähän vain kahta sivellintä ja glitterit levitin sormin kuten aina. Lähes koko silmämeikki on siis tehty *Mac 217 siveltimellä, joka onkin ehdoton suosikkini silmämeikkiin. Monikäyttöinen ja niin hyvä! Hyvä sivellinsetti silmämeikkiin löytyy tästä postauksesta.

  1. Häivytyssävy (sävy 1.) koko luomivakoon ja siitä ylöspäin häivyttäen
  2. Lisää tummempaa ruskeaa (sävy 2.) keskeltä luomivakoa kohti ulkonurkkaa, eli ei enää sisänurkan puolelle lupmivakoon. Tummennetaan siis enemmän ulkonurkan luomivakoa. Ei myöskään nosteta enää sävyä niin ylös luomivaosta kuin ensimmäistä sävyä.
  3. Lisää tumminta sävyä (sävy 3.) liikkuvalle luomelle ulkonurkkaan.
  4. Levitä glitterprimer sormella liikkuvalle luomelle siihen kohtaa missä ei ole vielä mitään sävyä.
  5. Levitä sormin ensin kuparista glitteriä siihen mihin levitit primeria/glitterliimaa ja sen päälle kultaista glitteriä niin saat upean monisävyisen säihkeen luomelle.
  6. Lisää tumminta mattasävyä alaluomelle ripsien tyveen ja häivytä päältä ensimmäisellä häivytyssävyllä, jotta saat kauniin utuisen alaluomen.
  7. Laita mustaa kajalkynää alaluomen sisäpuolelle ja vedä pieniä vetoja myös yläluomen ripsien tyveen rajaukseksi. Koska yläluomella on tekstuurista glitteriä ei rajauksen tarvitse olla tarkka näyttääkseen hyvältä. Levitä lopuksi ripsiväriä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä