Täydellinen meikkivoide kuivalle iholle – heleyttävä, kuulas ja kestävä!

Uusi ihan ehdoton suosikki meikkivoide on löytynyt! *Estee Lauderin Futurist Hydra Rescue on täydellinen meikkivoide kuivalle iholle. Toimii varmasti myös normaalilla ja sekaiholla. Täydellinen heleä lopputulos, olematta öljyinen iholla. Siksi myös kestävä ja sopii monelle. Ihan rasvaisimmalla iholla varmasti ei toimi, mutta esimerkiksi ikääntyvällä iholla varmasti tosi hyvä vaihtoehto. *Estee Lauderin Double Wear on rasvoittuvalle iholle loistava vaihtoehto kestäväksi meikkivoiteeksi. Se onkin yksi suosituimmista meikkivoiteista ja käytin sitä itse asiakastyössä todella usein rasvoittuvammille ihoille. Hyvällä kosteutuksella tai tipalla öljyä seassa, menee myös normaalilla iholla. Itselleni se ei sovi, koska ihoni on kuiva ja se tarraa kiinni kuiviin kohtiin välittömästi. Olenkin harmitellut, että olisipa tästä meikkivoiteesta versio kuivalle iholle. Nyt on ja tämä Futurist meikkivoide on upea!

Futurist Hydra Rescue meikkivoiteen ominaisuudet

estee lauder futurist hydra rescue on täydellinen meikkivoide kuivalle iholle

*Futurist Hydra Rescue on meikkivoiteena kaikki mitä toivon. Täydellinen meikkivoide kuivalle iholle. Heleyttävä, kuulas, kestävä ja kosteuttava. Tämä meikkivoide näyttää siltä, kuin se heijastaisi vähän valoa. Se on omalla kuivalla ihollani juuri se mitä toivon. Se, että meikkivoiteessa on lisäksi korkea suojakerroin ei haittaa lainkaan. Futurist meikkivoiteessa on siis laajakirjoinen SPF 45. Ja vaikka meikkivoide on hyvin juoksevaa ja kosteuttavan tuntuista se kestää kauniina koko päivän. Iho ei ole rasvainen, vaikka se on kuulas. Lisäksi, vaikka tämä meikkivoide on hintatasoltaan korkeampi (n.50€), niin tämä kestää KAUAN! Yksi parhaista ominaisuuksista onkin, että tätä laitetaan iholle siis muutama tippa. Ja se oikeasti riittää. Ehkä siksi tämä onkin loistava meikkivoide myös ikääntyneellä iholla, jolloin meikin määrään ja meikkivoiteen paksuuteen kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota. Tätä meikkivoidetta voi oikeasti suositella niin lämpimästi.

Miten valita itselle oikea sävy?

Sävymerkinnät

Sävyissä oleva kirjain kertoo pohjasävyn Estee Lauderin meikkivoiteissa

W= warm eli lämmin

N= neutral eli neutraali (ei kylmä eikä lämmin)

C= cold eli kylmä

Jos olet käyttänyt Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta, niin voit ottaa tästä helposti saman sävyn kuin siitäkin. Sävyvalikoimassa on hyvin eri pohjasävyjä, joista valita itselleen sopiva vaihtoehto. Itselläni on lämmin pohjasävy eli ihoni taittaa hieman keltaiseen enemmän kuin punaiseen. Minun iholleni sopii talvella sävy *1W2 Sand ja päivettyneenä *3N1 Ivory Beige. Itse suosin myös asiakastyössä aina hieman asiakkaan ihoa lämpöisempää sävyä, jolloin punaisuudet iholta taittuu paremmin pois. Tosin jos iho on voimakkaan viileä, niin silloin kannattaa pysyä viileämmissä sävyissä, jottei ero omaan ihoon ole liian suuri. *Sävy 1N2 Ecru sopii viileälle melko vaalealle iholle hyvin.

Kasvoilla sävy 1W2 Sand

Vinkki! Ikääntyvällä iholla kannattaa muistaa, että hieman omaa ihoa tummempi meikkivoide on parempi kuin liian vaalea. Meikkivoide kannattaa muistaa häivyttää myös kaulalle sekä korviin, niin sävyn saa toimimaan hyvin vaikkei ihan nappivalinta olisikaan.

LUE MYÖS: Miten tilata kosmetiikkaa netistä onnistuneesti ja vinkit sävyvalintoihin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä