Testissä Luxie siveltimet

Nyt on ollut testissä jonkin aikaa Luxie siveltimet, joita sain testiin *nobebeauty.fi verkkokaupalta. Minulla on jo ennestään jonkin verran Luxien siveltimiä hankittuna, mutta pääasiassa silmämeikkisiveltimiä. Luxie siveltimet ovat tosi laadukkaita siveltimiä, joita useat meikkitaiteilijat suosivat. Siveltimet ovat käsintehtyjä, eläinkokeettomia, vegaanisia ja hypoallergeenisia. Sopivat herkimmällekin iholle siis! Siveltimien karva on täysin synteettistä materiaalia joka ei allergisoi.

Luxie 522 Tapered Highlighter sivellin on täydellinen highlighterin lisäksi silmänalusten puuterointiin!

Suosikkisiveltimeni

Kasvosiveltimistä eniten tykkäsin tämän *Complete face setin kabuki mallisesta meikkivoide siveltimestä, joka onkin ollut käytössä nyt kokoajan ja siitä tuli ehkä lempi meikkivoidesiveltimeni. Varsinkin perinteiset voidemaiset meikkivoiteet levittyy tällä siveltimellä tosi helposti ja nopeasti. Nestemäisempiin ja juoksevampiin meikkivoiteisiin valitsisin edelleen hieman pitkäharjaksisemman siveltimen, kuten vaikka tämän *Duo Fibre siveltimen. Yksi suosikkini jo ennestään on tämä *Tapered highlighter brush, jota highlighterin levittämisen lisäksi käytän puuterointiin! Itse kun puuteroin kevyesti ainoastaan silmien alta, nenänpielistä ja leualta on tämä täydellisen muotonsa ansiosta siihen mitä parhain. Tämä sivellin on ollut minulla käytössä jo tosi kauan ja sivellin on edelleen kuin uusi. Tämän *Summer Daze setin contour soveltimellä itse tykkään tehdä contourit. Sivellin on sopivan mallinen poskiluiden varjostamiseen, mutta häivyttää kuitenkin hyvin. Erityisesti setin Small shader brush on hyvä cut crease silmämeikin tekoon ja glitterin asettamiseen! Hyviä yksittäisiä siveltimiä ovat * Blendersivellin, jolla voi pakata sävyä luomelle, *Flat definer sivellin, jolla saa hyvin laitettua alaluomen ripsien tyveen luomiväriä sekä ihan paras *kulmaharja kaikille muille kulmakarvafriikeille.  Tosi hyvä sekä kulmakarvojen harjaamiseen, että ripsien erotteluun. Jos kuitenkin olisin hankkimassa vain yhtä uutta silmämeikkisivellintä olisi se tämä *häivytyssivellin! Todella hyvä häivytyssivellin, jolla jo yksin pääsee aika pitkälle.

Vas. 217 Pencil, 213 Eye Shading, 201 Brow & Lash, 221 Flat Definer ja 229 Tapered Blending

Silmämeikkisetit

Ensimmäisenä *Eye Essential setti, jossa on kaksi tosi hyvää häivytyssivellintä, erinomainen viistopäinen häivytyssivellin, jota itse käytän nenän contourin tekemiseen. On aivan mahtava siihen! Lisäksi tulee tuo jo aiemmin mainittu Flat definer sivellin sekä rajauksien tekemiseen sekä pomade tyyppisten kulmatuotteiden levitykseen tarkka viistosivellin.

Luxie Eye Essential

Toinen hyvä silmämeikki setti on tämä *Smokey Eye setti, jossa on kaikki oleellinen hyvän silmämeikin tekemiseen. Mukana tässä setissä on oma suosikkini eli tuo *Luxien kynäsivellin, jolla itse teen utuiset rajaukset silmiin sekä käytän sitä huultenrajauksen häivyttämiseen. Todella monikäyttöinen sivellin! Lisäksi on hyvä häivytyssivellin, pakkaaja sivellin sekä pieni viistosivellin rajauksiin.

Kaksi hyvää sivellinsettiä aloittelijoille löytyy tästä postauksesta.

Sain lisäksi tämän siveltimien kuljetusboksin (en keksinyt mitään parempaa nimitystä), jolla kuljetan siveltimeni kätevästi matkassa mukana meikkikeikoille ja näistä saa kaksi säilytyspurkkia meikkipöydälle, josta saa kätevästi napattua siveltimet käyttöön. Toisessa kasvosivetimet ja toisessa silmämeikkisiveltimet! Näppärä ja nätti<3

Luxien kätevä säilytysratkaisu.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä