Testissä: Novexpert ihonhoitotuotteet – Ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

Sain Novexpert ihonhoitotuotteet testiin itselleni uutena merkkinä. Jolien verkkokaupan Brand hopping päivien tarkoituksena on innostaa kokeilemaan uusia sarjoja ja sitä kautta löytämään uusia suosikkeja. Kampanjan aikana on kokonaisia tuotesarjoja hyvässä alennuksessa, kuten nytkin.

Näiden kosmetiikkamerkkien tuotteet on nyt Brand hopping alennuksessa:

ALE 20%: Absolution, Urang, Whamisa, Bybi, Algamaris, Bruns, Evolve

ALE 30%: Alima Pure, True Organic, Novexpert, Khadi, Haut-Segala, Madara, Mossa, Cattier, Biosolis, UpCircle, Nurme, Egyptian Magic

Novexpert – ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Novexpert ihonhoitotuotteet tulevat ranskasta. Lisäksi sarjan kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ja ovat hypoallergeenisia. Merkiltä löytyy viisi isompaa erillistä hoitolinjaa erilaisen ihojen tarpeisiin. Minulla oli testissä pääasiassa herkän ihon mangesium sarjan tuotteita ja kuivan ihon hyaluronihappo tuotteita. Näiden lisäksi on kirkastava c-vitamiini, ikääntyvän ihon kollageeni sekä epäpuhtaan ja sekaihon sinkki hoitolinjat. Näiden lisäksi on muutamia yksittäisiä tuotteita, kuten hehkutusta saanut Omega öljypuhdistusaine.

Magnesium ihonhoidossa – herkän ihon tuotteet

Sarjan magnesium hoitolinja on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Herkkä iho ei suoranaisesti oli oma ihotyyppinsä, vaan jokainen iho voi herkistyä joskus. Itselläni on kuiva iho, joka herkistyy helposti esimerkiksi säiden mukaan. Talvisin pintakuivuuden lisäksi ihoni alkaa helposti kuumottamaan, punoittamaan sekä selkeästi ärsyyntyy viimasta. Iho saattaa pahimmillaan jopa kirvellä. Nykyään koen herkkyyttä todella paljon vähemmän kun olen saanyt yleisesti ihonhoitoni kuntoon. Käytän nykyään aika yksinkertaistettua arkirutiinia ihonhoidossani, jonka kulmakivenä ovat hellävarainen öljypuhdistus, kosteuttava kasvovesi, seerumi ja kasvoöljy tai kosteusvoide. Tämän magnesium hoitolinjan tuotteista haluan nostaa esiin magneesiumsuihkeen sekä kuivan ja herkän ihon kasvovoiteen, joka meni kasvovoitesta heti kärkeen.

Magnesium kasvosuihke

Olen koukussa kasvovesiin. Ne ovat heittämällä paras ihonhoitotuote itseni kohdalla. Kerrostan ihania kasvovesiä rutikuivaan talvi-ihooni ja huomaan heti miten ihoni voi paremmin. Ehkä kasvovesissä juuri se välitön parempi iho on se mikä näissä koukuttaa? Erityisesti pidän kasvovesistä, jotka tulevat suihkepulloissa. Ja itseasiassa laitan sellaisetkin kasvovedet suihkepulloon, jotka ei sellaisessa automaattisesti tule. Säästän aina hyvät suihkepullot, joiden sumu on hienojakoinen ja hyvä. Whamisan kasvovesi on ainoa oma kasvoveteni, joka ei sovi suihkepulloon. Se on niin tuhtia ja paksua, että se ei tule suihkepullosta kunnolla ulos. Novexpertin magnesium kasvovesi on painepakkauksessa oleva aerosolisuihke. Sopii käytettäväksi myös vartalon iholla. Itse sairastan psoriasista, joka on eritysesti näin talviaikaan herkillä. Tämä suihke kosteuttaa ihanasti ja rauhoittaa ihoa. Itse suihkin tätä siis pitkin päivää ja joka paikkaan. Käytän siis meikin alla, meikin päällä, vartalolla sekä yleiseen virkistymiseen. Tiedän jo nyt, että näitä tulen hamstraamaan vielä kymmenittäin. Tuoksu on lisäksi täydin tuoksuton.

Talvi-ihon pelastaja – Magnesium kosteusvoide

Itselläni on kuiva iho varsinkin talviaikaan. Olen kasvoöljyjen suurkuluttaja. Yhä useammin käytän mielummin öljyä kuin perinteistä kasvovoidetta. Tämä Novexpertin mangesium kosteusvoide teki kyllä tässä poikkeuksen kun olen huomannut, että käytän tätä lähes päivittäin. Erityisen hyvin toimii meikin alla! Kasvot jää todella tasaisen pehmeiksi ja kimmoisiksi. Kaikki kasvoveden tuoma kosteus lukittuu ihoon. Sisältää probiotteeja sekä prebiotteeja ja aimo annoksen kosteuttavia ainesosia. Talven ykkösvoide. Todella miellyttävä kasvovoide! Sopii todella hyvin kuivalle ja todella kuivaille iholle, myös atoopikolle. Uskoisin, että normaalikin iho nauttisi talviaikaan tästä.

Kuivan ihon tehokosteutusta hyaluronihaposta

Novexpert ihonhoitotuotteet sisältävät myös hyaluronihappoa sisältävän sarjan. Se on tarkoitettu pääasiassa kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Itse olen sisä mieltä, että näitä kosteuttavia ainesosia on hyvä käyttää myös rasvaisemmallakin iholla. Myös rasvoittuva iho kaipaa vesi ja rasvakosteutusta. Hyaluronihappo onkin ihonhoidossa sellainen joka mielestäni sopii ihan kaikille. Tästä hoitolinjasta testasin hyaluronihapposeerumin, kosteuttavan kasvovesisuihkeen sekä kevyesti sävytetyn huulivoiteen.

Kosteuttava kasvovesisuihke täydellisellä sumulla

Tämän tuotteen kohdalla täytyy taas ylistää suihketta. Tästä pullosta lähtee täydellinen sumu. Suihke on niin hienojakoinen, että sitä ei juuri tunne edes kasvoilla. Hyaluronikasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta jos ihosi on todella kuiva niin suosittelen jotain vielä tuhdimpaa kuten Whamisan Deep rich toneria. Sisältää kuitenkin runsaasti hyaluronihappoa sekä ihoa rauhoittavia ainesosia. Kiva suihke meikin alla käytettäväksi kun on niin kevyt. Itse pidänkin tätä meikkipöydällä ja suihkin sitä ennen meikkiä.

Kehuttu hyaluronihapposeerumi

Novexpertin ehkä kehutuin seerumi on C-vitamiinisarjan seerumi, mutta halusin mielummin testata tätä hyaluronihapposeerumia. Käytän lähes joka ilta hyaluronihapposeerumia ennen kosteusvoidetta tai kasvoöljyä. Olen siis testannut todella monia vastaavia tuotteita. Tässä Novexpertin seerumissa on todella paljon hyaluronihappoa verrattuna moniin muihin suosittuihin hyaluronihappotuotteisiin. Öljytön koostumus jättää ihon kevyen tuntuiseksi, mutta todella lisää kimmoisuutta ja kosteutta ihossa. Aikuinen ikääntyvä iho kiittää tästä seerumista takuulla.

Kiiltoa ja hoitoa rohtuneille huulille

En yleisesti pidä karkkisista tuoksuista kosmetiikassa, mutta tämä kirsikalle tuoksuva huulivoide on ihanan tuoksuinen. Lip up huulivoide on kevyesti myös sävytetty ja se tuo huulille pienen punan samalla. Kiiltävä ja liukas koostumus muistuttaakin enemmän ehkä huulikiiltoa kuin perinteistä huulivoidetta. Huulivoide sisältää tämäkin tottakai hyaluronihappoa, mutta myös huulia pehmentävää karitevoita. Hyvä voide huulille pakkaspäivänä.

LUE LISÄÄ: Edullinen luonnonkosmetiikka – katso parhaat tuotteet!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä