Timanttimeikki inspiraatiota – luo timanttilook marketin valikoimilla!

Timanttimeikki on aina upea ja näyttävä, vaikka sen ei tarvitse olla kovin vaikea. Timantit yksinään luo näyttävän lookin, mutta niitä voi yhdistää myös erilaisiin meikkeihin. Kasvotimantteja myydään myös erikseen esimerkiksi *oletkaunis.fi verkkokaupassa, mutta näihin lookkeihin on käytetty ihan askarteluhelmiä ja kynsitimantteja, jotka ostin Tokmannista! Eli aina ei tarvitse käyttää edes kasvoille tarkoitettuja timantteja vaan voit käyttää luovuuttasi ja käyttää askarteluun tarkoitettuja timantteja ja helmiä myös meikissä. Vain taivas on rajana.

Askarteluhelmet meikissä

Ihana taivaansininen sävy koko luomella yhdistettynä isompiin askarteluhelmiin toimii loistavasti. Askarteluhelmiä myy lähes kaikki isommat marketit ja sekatavarakaupat, kuten juuri vaikka Tokmanni josta omani ostin. Ostamissani helmissä oli tarrat valmiina, joten ne pysyi kasvoilla ihan ok ilman mitään liimoja. Jos kuitenkin haluaa varmistua, että helmet pysyy paikoillaan, kannattaa käyttää liimaamiseen ripsiliimaa. Se on tarpeeksi pitävää, mutta joustavaa liimaa eli se on kuitenkin hellävaraista käyttää iholla.

Vinkki! Helmiä ja isompia timantteja voi käyttää myös hiuksissa erilaisissa kampauksissa! Bloggaajakollegani Erika Naakan instasta sain tämän vinkin. Pitää testata johonkin juhliin myös itse.

Kynsitimantit meikissä

Kynsitimantit toimivat kasvoilla loistavasti ripsiliimalla kiinnitettynä. Näillä timanttimeikki on tosi helppo tehdä. Jos siis et saa hankittua kasvoille tarkoitettuja timantteja, toimivat nämä tosi hyvin. Kasvotimantteja myydään myös siis erikseen ja niissä onkin vaikka mitä vaihtoehtoja. Kynsitimantit ovat pieniä ja sopivat esimerkiksi Euphoria tyylisiin trendikkäisiin meikkeihin tai festareille! Pienet timantit on helpoin kiinnittää pinsettejä apuna käyttäen, jolloin niistä saa hyvän otteen. Itse ostin näitä Kiss merkin kynsitimantteja yllä olevaan meikkilookkiin, mutta esimerkiksi Essencellä on todella *edullisia timantteja!

Erilaisia kasvotimantteja

Erilaisia kasvotimantteja myydään siis ihan valmiiksi tähän tarkoitukseen. On olemassa tuollaisia isoja
*valmiita tarroja, joissa on kuviollinen timantteja tai voit ostaa *yksittäisiä timantteja eri väreissä ja koossa.

LUE MYÖS: 3 x helppo Euphoria meikki

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä