Top 5 luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet 2021 – näitä käytin jatkuvasti!

Nämä olivat ehdottomasti käytetyimmät luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet itselläni viime vuonna. Näihin tartuin aina uudelleen ja uudelleen. Osaa näistä olen jo ostanut lisää vanhan loppuessa. Nämä ovat siis luonnonkosmetiikasta ihan suosikkejani viime vuodelta. Osa on tottakai jo vuosien takaa.

1. Taika käsisaippua

Olen puhunut tästä aiemminkin, mutta *Taikan käsisaippua on ihan suosikkini. Olen ostanut näitä varmaan 10 pulloa jo. Ja ilahduin todella kun tästä tuli *täyttöpussi myyntiin. Kyseessä on siis kotimaista luonnonkosmetiikkaa, jota saa myös edullisesti marketeista! Kyllä. Luit aivan oikein. Tuoksu on greippimäinen ja ihana. Kädet pysyy pehmoisina, vaikka käsiä on todella pesty viime vuonna.

2. Whamisa Deep Rich mist kasvosuihke

Täydellinen *kosteuttava kasvovesi kuivalle iholle. Suihke on helppo käyttää. Kyseessä on kaksifaasinen suihke, eli siinä on sekä öljy ja vesi. Kun pulloa sekoittaa niin seokset sekoittuu toisiinsa luoden superkosteuttavan kasvosuihkeen. Käytän viikottain ja usein päivittäin.

3. Zuii asteittain itseruskettava voide

Zuiin itseruskettavat on parhaita luonnonkosmetiikan itseruskettavia. Yllättäjäksi on noussut kuitenkin tämä *asteittain ruskettava voide! Tällä ei nimittäin kovin helposti voi epäonnistua. Itse levitän tätä ihan vaan käsin joka puolelle ja seuraavana päivänä on upea luonnollinen päivetys!

LUE MYÖS: Paras itseruskettava luonnonkosmetiikasta

4. Bybi Face Base kasvovoide + boosterit

Laitoin nämä Bybin tuotteet yhdeksi, koska käytän näitä yhdessä lähes päivittäin. Bybin viime vuoden uutuus *Face Base kasvovoide on paras kasvovoide jota olen käyttänyt. Jo pelkästään tämän imeytyvyys on huippuluokkaa. Tämä nimittäin imeytyy iholle heti, mutta jättää silti ihon todella kosteutetuksi ja pehmeäksi. Hajusteeton voide sopii kaikille ihotyypeille. Itse boostaan tätä aina Bybin jollakin ihanalla boosterilla. Yleensä *Strawberry boosterilla, koska ihoni on niin kuiva ja se kosteuttaa ihanasti.

LUE MYÖS: Bybi Face Bace – mielenkiintoinen uutuus luonnonkosmetiikasta!

5. Antipodes Glow ritual c-vitamin seerumi

Sain tämän *Antipodesin c-vitamiiniseerumin pr-lahjana viime vuonna ja rakastuin heti. Seerumi on paksua ja KULTAISTA! Ja tuoksuu eksoottiselle appelsiinitarhalle. Jättää ihon todella hehkuvaksi ja kirkastaa kasvojen ihoa. C-vitamiinin lisäksi sisältää luonnon omaa retinolia eli bakuchiolia sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Täydellinen samealle ja ikääntyvälle iholle.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä