Tummien silmänalusten peittäminen luonnonkosmetiikalla

*sisältää mainoslinkin

Tummien silmänalusten peittäminen tuottaa monelle meikkaajalle harmaita hiuksia. Mistä löytää tarpeeksi peittävä peiteaine, joka ei kuitenkaan kerrostuisi viiruiksi juonteisiin? Miten peittää tummat silmänaluset ilman paksua kerrosta meikkiä silmien alla?

Neutraloija apuun!

Bohon neutraloijat auttavat parhaiten tummien silmänalusten peittämiseen.

Silmien alta tummuutta ei kannata lähteä peittämään pelkällä peiteaineella. Varsinkaan jos tummuus on silmien alla voimakasta tai väriltään sinertävää tai violettia. Silloin kaikkein helpoimmalla pääsee, kun ottaa käyttöön neutraloijan. Itse suosin Bohon neutraloijaa sävyssä *07 Orange. Oranssi sävy taittaa silmien alta tummuutta kuten sinisyyttä ja violettisuutta. Tämän vuoksi tummuus katoaa ilman, että sitä pitää peittää raskaalla peiteainekerroksella. Bohon neutraloija jättää siis oranssin vivahteen iholle, joka peitetään sitten hieman ihoa vaaleammalla peiteaineella. Itse suosin tässä aina vahamaista peiteainetta.

LUE LISÄÄ: Testissä Bohon meikit

Vinkit: tummien silmänalusten peittäminen

vasen ylä: ei meikkiä, oikea ylä: neutraloija, vasen ala: neutraloija häivytetty, oikea ala: peiteaine neutralojan päällä

1. Suosi ohuita kerroksia. Ohut kerros neutraloijaa siellä missä sitä tarvitaan ja päällä ohut kerros peiteainetta. Näin silmien alla olevat juonteet ei korostu ja meikki kestää hyvin.

2. Hanki hyvä neutraloija sekä peittävä peiteaine, jota ei tarvitse turhaan kerrostaa!

3. Unohda puuteri silmien alta, jos et sitä välttämättä tarvitse. Juonteet, ihon tekstuuri ja kuivuus korostuu puuteroinnilla.

4. Jos sormilla levittäminen ei ole sinun juttusi kannattaa kokeilla sivellintä. Itse levitän vahamaiset peiteaineet tällä Luxien loistavalla *peiteainesiveltimellä. Tämä toimii hyvin myös kumina silmämeikeissä!

Luonnonkosmetiikan parhaat peiteaineet

Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy paljon loistavia vaihtoehtoja meikestä ja peiteaineet ovat yksiä parhampia esimerkkejä siitä. Erityisesti pidän itse vahamaisista peiteaineista, koska niissä on usein hieman parempi peittokyky. Vahamaisia peiteaineita ei myöskään tarvitse siksi laittaa kasvoille niin paljon. Nämä toimivat siksi erinomaisesti juuri silmien alla, mutta toki myös kasvojen korkeimmissa kohdilla tuomassa valoa.

Hynt Beauty – Duet perfecting concealer

*Hynt Beautyn peiteaine on todella monen suosikki enkä ihmettele ollenkaan miksi. Todella riittoisa peiteaine ei tunnu kuluvan juuri lainkaan. Pieni hipaisu siveltimeen tai sormeen riittää todella pitkälle! Itse en puuteroi tätä lainkaan edes silmien alta ja silti ei kerry juonteisiin juuri lainkaan. Pienellä puuteroinnilla tietysti pysyy vielä paremmin. Sopii myös kuiville silmänalusille loistavasti! Hinta on korkeahko, mutta tuote on niin riittoisaa, ettei se häiritse lainkaan. Hintansa arvoinen. Sävy light on itselleni sopiva myös talvella, eli aika vaalea!

Ere Perez – Arnica concealer

Oma suosikkini luonnonkosmetiikan peiteaineista ja itseasiassa suosikkini kaikista vahamaisista peiteaineista on tämä *Ere Perezin Arnica peiteaine. Todella peittävä, hieman vielä vahamaisempi kuin Hynt Beautyn peiteaine. Tämän vuoksi tämä mielestäni pysyy omalla ihollani liikkumatta vielä pidempään. Kuitenkin miellyttävän tuntuinen iholla eikä kuivata lainkaan. Sävy Honey on itselleni hyvä kesällä, talvella varmasti voisin käyttää vaaleinta Latte sävyä myös.

vas. Hynt beauty sävy light & oik. Ere Perez sävy honey

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä