Uudenvuoden meikki – inspiraatiota säihkyvään juhlameikkiin

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Uudenvuoden meikki on usein säihkyvä ja näyttävä. Loppuvuoden juhlasesonki on muutenkin meikin suhteen usein hieman näyttävämpi. Perinteinen glitter ei ole ainoa vaihtoehto tai ainakin sitä voi käyttää monin eri tavoin. Joten ajattelin kertoa muutamia omia suosikkivinkkejäni säihkyvään meikkiin ja muutamia tuotetärppejä millä tehdä säihkyvä uudenvuoden meikki helposti!

ALEKOODI: Koodilla 20MEIKKIMUIJA saat Oletkaunis.fi verkkokaupan normaali hintaisista tuotteista -20% alennuksen! Voimassa 13.12.2022 asti.

Kasvotimantit meikissä

Silmämeikki on tehty yhdellä suosikkipaleteistani eli L.A. Girl PRO astery paletilla!

Erilaiset kasvotimantit sopii tuomaan meikkiin säihkettä ja vähän extraa pienellä vaivalla. Glitternistin erilaiset timantit on tosi kiva lisä meikkiin. Saatavilla on erilaisia muotoja ja sävyjä. Kiinnittäminen on paras tehdä pienellä määrällä ripsiliimaa, jolloin timantit pysyy hyvin paikoillaan koko illan ajan!

Tuotevinkit: Oletkauniin valikoimista löytyy todella monia erilaisia kasvotimantteja. Hyvä joustava ripsiliima pitää timantit paikoillaa koko päivän ajan.

Glitteriä rajauksena

Pienihippuiset glitterit sopii loistavasti myös silmämeikkiin luomelle ja sillä voi halutessaan tehdä myös rajaukset. Glitterin voi kiinnittämiseen sopii joko glitterprimer tai liima. Myös tosi ohut kerros joustavaa ripsiliimaa sopii tähän hyvin. Kissamaista muotoa voi tehdä myös koko luomen muotoisesti glitterillä.

Tuotevinkit: Tosi hienojakoinen glitter on ripsirajaan paras vaihtoehto. Glitternistin glittereistä löytyy monia eri sävyvaihtoehtoja. Hieman isompi glitter sopii paremmin kasvoille.

Mustanhopea haloeye

Klassinen ja aina upea musta smokey eye meikki, jossa luomen keskiosaan tuodaan näyttävää hopeaa metallista sävyä. Halo eye on silmänmuotoa muokkaava meikkitekniikka, jolla tehdään silmästä hieman isomman ja pyöreämmän muotoinen. Mustan vieressä hopea pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Tuotevinkit: L.A. Girl PRO Artistry paletissa on hyvä mattamusta sekä upea todella kiiltävä hopeinen sävy. Näillä loihtii näyttävän meikin helposti. Hinta: 19.40€ Myös irtoripset tuo meikkiin näyttävyyttä!

Graafinen metallinen silmämeikki

Jos vierastaa glitteriä tai ei halua käyttää sitä, niin tosi metallinen värikäs silmämeikki ajaa myös asian. Skarppi graafinen silmämeikki näyttää aina upealle! Kun valitsee sävyksi jonkun ihanan kirkkaan sävyn, niin meikki on tosi näyttävä. Itse rakastan graafisia sähkönsinisiä meikkejä.

Tuotevinkit: Sininen metallinen sävy löytyy samasta L.A. Girl PRO Artistry paletista!

LUE MYÖS: Miten saada rajaus pysymään? – parhaat rajauskynät

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä