Väritön kulmageeli, joka pitää kulmat paikoillaan – katso parhaimmat!

Väritön kulmageeli, joka oikeasti saisi kulmakarvat pysymään muodossaan koko päivän. Voiko sellaista olla? Olen itse kokeillut kaikkea. Myös hiusgeeliä, ripsiliimaa ja saippuaa. Haluaisin kuitenkin valmiin tuotteen, jonka voisin vaan harjata kulmiin ja luottaa sen pitoon. Tässä postauksessa puhutaan nimenomaan perinteisistä tuubimaisista kulmageeleistä. ELi en ottanut tähän purkissa myytäviä kulmasaippuoita, koska ne ovat hieman erilainen tuote. Olen testannut kymmeniä kulmageelejä ja nämä kolme ovat osoittautuneet parhaimmiksi tällaisista perinteisistä värittömistä kulmageeleistä.

1. Nudestix Brow boost + set gel

Paras väritön kulmageeli on Nudestixin Brow boost + set XL kulmageeli

Uusin löytöni ja tämä kiilasi kärkeen samantien. *Nudestixin Brow boost + Set gel. Tämä nimittäin on ja pysyy. Ei jätä klähmäistä oloa kulmiin, ei näytä harmaalta, erottelee kulmat hyvin ja ei näy kulmissa ollenkaan. Mutta liimaa kulmat tarvittaessa kiinni ihoon. Näistä kolmesta kestoltaan paras. Ensi kertaa kun testasin tätä menin kampaajalla hiusväriin, jossa foliota olevat raitalaput makasi otsalla ja hikosin niin paljon. Alla kulmat senkun oli ja pysyi.

2. Benefit 24 hour brow setter

Benefit 24 hur brow setter on hyvä väritön kulmageeli joka pitää itsepäisetkin karvat aisoissa.

Benefitin brow setter on tosi hyvä väritön kulmageeli. Tykkään kun tämä on myös ohutta eikä näy kulmissa juurikaan. Silikoninen harja vaatii totuttelua, mutta harjassa onkiva muotoilu. Harjan toinen suunta on kampamainen ja toisinpäin litteä, jolla voi painaa karvat ihoon kiinni. Itse harjaan perinteisellä harjalla ensin kulmat ylöspäin ja otan sitten vasta tämän. Tämä on kulmissa myös kestävä, mutta pidoltaan ei ole Nudestixin veroinen.

3. Nyx Brow glue

Nyxin Brow glue on edullisin löytö pitävistä värittömistä kulmageeleistä.

*Nyx Cosmeticsin Brow glue on kelpo kulmageeli edulliseen hintaan. Tämä on oman hintaluokkansa helmi ihan ehdottomasti. Tykkään tämän pienestä harjasta, joka levittää geeliä hyvin ja samalla asettelee kulmia kivasti paikoilleen. Tosin tuotetta tulee kerralla aika vähän harjaan ja pitää ottaa useampaan kertaan. Kestävä, antaa hyvän pidon ja on kulmissa oikeasti väritön. Pakkauksen läpinäkyvyys hieman saatta alkaa ällöttää jos käyttää geeliä kulmakynän päällä. Väri menee harjan mukana tuubiin ja geeli muuttuu hieman värjääntyneeksi.

LUE MYÖS: Kulmakarvojen laminointi

4. Gosh Brow lamination gel

*Goshin lamination gel on todella pittävä geeli, joka on ripsiliiman näköistä. Ja lähes yhtä pitävää se on myös. Harja on luonnonharjaksinen ripsiväriharja, jolla saa helposti tuotetta kulmiin. Korkin alta saa myös kamman, jos haluaa erotella kulmakarvoja toisistaa enemmän ja tällä saa myös karvat painettua ihoon kiinni hyvin. Tykkään tästä tosi paljon! Ja kiva kun on helposti saatavilla mm. Sokoksista jos ei halua tilata verkkokaupasta.

5. Kakkobrows Cosmetics All day brow lifter

Kotimainen kulmageeli eli Kakkobrows Cosmeticsin All day brow lifter, joka todella tekee mitä lupaa. Tällä on helppo saada laminoitu efekti kulmiin ja karvat liimattua ihoon kiinni niin halutessaan. Rakastan Kakkobrowsin kulmaöljyä, joten olin innoissani tästä uutuudesta. Ja parasta oli, että tämä todella oli juuri sitä mitä sanoi olevansa. Rakkautta ensikokeilulla!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä