Viisi meikkiä loppuelämän ajaksi – mitä valitsisin?

*sisältää mainoslinkin

Miia Johansson haastoi minut miettimään, että mitkä olisi viisi meikkiä loppuelämän ajaksi. Ja vain näitä saisi käyttää. Tartuin tosi mielelläni tähän haasteeseen ja tuotteet osa jo vaihtuikin parin päivän aikana. Lopulta oli ajatus ehdottomasti käännettävä monipuoliseen käyttötapaan. Haluaisin, että viisi meikkiä loppuelämän ajaksi olisivat sellaisia tuotteita jotka kestää aikaa sekä ovat käytettävissä myös muuhun kuin ehkä alunperin on tarkoitettu. Tässä minun viisikkoni.

1. Vita Liberata Beauty blur

vasemmalla sävy latte light oikealla sävy latte

Ehkä vähän yllättävä valinta oli, että varsinaisen meikkivoiteen tilalle valitsisin tämän ihon sävyä tasaavan kuultovoiteen. Mutta *Beauty blur toimii yksin ja kun siihen lisää peiteainetta hieman, niin tällä saa kauniin ja heleän meikkipohjan. Ja jos jotain rakastan niin kuultavaa pohjaa. Lisäksi piti ajatella sitä, että kymmenen vuoden päästä ihoni tarpeet muuttuvat ja halusin siksi valita kevyen ja ikääntyneelle iholle sopivan tuotteen. Valitsisin sävyn *Latte, koska voisin vaalentaa sitä hieman peiteaineella. Yleensä käytän talvisin sävyä *Latte light, mutta kesällä ja päivettyneenä Latte sävyä.

LUE LISÄÄ: Vita Liberata Beauty Blur – upeaa hehkua kasvoille!

2. Lancome Teint idole ultra wear all over concealer

Ah, olen niin rakastunut tähän *Lancomen peiteaineeseen. Upean kevyt ja kosteuttava koostumut, mutta silti peittää tarpeeksi hyvin. Lisäksi nimensä mukaisesti tämä on hyvin käytettävissä myös muualla kasvoilla. On siis tosi monipuolinen peiteaine ja uskoisin tämän sopivan kaiken ikäisille käyttäjille. Ja plussaa siitä, että tämä ei ole isosti parfymoitu kuten tämä meikkivoideversio on. Valitsisin sävyn 95 tai 110.

3. Benecos kulmakynä

Suosikki kulmakynäni on nykyään *Lumenen automaattikynä, mutta loppuelämän ajaksi silti halusin ottaa tämän *Benecoksen version. Se on vaan monikäyttöisempi. Tällä saa sekä vaaleampaa jälkeä, että tummempaa. Lisäksi tämän saa paremmin toimimaan myös rajauskynänä ja tämä ratkaisi lopullisen valinnan. Luonnonkosmetiikkaa markettihinnalla! Suosittelen kokeilemaan jos ei ole tuttu.

4. Bbia Never Die ripsiväri

*Never Die ripsiväri oli helppo valinta. Omat ripseni on niin lyhyet ja vaaleat, että ilman ripsiväriä en voisi olla loppuelämää. Ja tämä on ihan ehdoton suosikkini enkä oikeastaan muita enää edes käytä. Pitää taivutukset, ei tarhaa ja pysyy koko päivän.

LUE LISÄÄ: Paras vedenkestävä ripsiväri – kestoa ja kaarevuutta

5. Jeffree Star Cosmetics Velvet Trap

Huulilla sävy Hot Commodity

Huulipuna oli helppo valita mukaan viisikkoon samoin perusteluin kuin Miia oli valinnut. Huulipuna sopii myös poskipunaksi sekä tarpeen vaatiessa luomiväriksikin. Halusin valita jonkun ihanan kirkkaan sävyn, koska se toimii aina! Omat suosikkisävyni ovat The Perfect Red joka on klassinen sinipohjainen puna ja sopii ihan kaikille sekä *Hot Commodity, joka on ihanan neon pinkki!

LUE TÄSTÄ MYÖS MIIAN VALINNAT

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä