Miten saada kaarevat ripset? – ripsiväri suorille ripsille x 3

Mikä on paras ripsiväri suorille ripsille? Tämä tuntuu olevan ikuinen ongelma monelle. Myös minulle. Kunnes löysin nämä kolme suosikkiani. Minulla on piikkisuorat, hennot, lyhyet ja vaaleat ripset. Kadehtien aina katson ihmisiä, joilla ripset ovat luonnostaan tummat, kaarevat ja pitkät, kun omani eivät ilman taikatemppuja näy mihinkään. Ripsienpidennyksiä en ole hankkinut, koska olen pohjimmiltani laiska, enkä jaksaisi sitä hellävaroen puhdistamista, harjaamista ja huoltoa. Lisäksi ripsienpidennykset näyttävät tosi usein omaan silmääni liian voimakkailta. Olen siis vuosien ajan etsinyt täydellisiä tekniikoita siihen, että saisin omat ripseni näyttämään kaarevilta, pitkiltä ja tuuheilta. Ja olen mielestäni onnistunut tässä aika hyvin! Tässä salaisuuteni.

Ripsien taivuttaminen

Ripsien taivuttaminen on ainoa keino saada ripsiin kaarevuutta, jos sitä ei luonnostaan ripsissä ole. Jos ripsiväri lupaa kaarevuutta, on se pelkkää markkinapuhetta. Mikään ripsiväri ei taio sinun omista suorista ripsistäsi kaarevia ilman apuvälineitä. Ja hyvät taivuttimet onkin siksi kultaakin arvokkaammat omassa meikkipussissa! Minun ripseni otti harppauksen eteenpäin silloin kun löysin *Shisheidon taivuttimet! Kyllä. Taivuttimissakin on eroja ja suuria nämä erot ovatkin. Myös taivutustekniikalla on merkitystä. Lyhyet ripset kannattaa taivuttaa ihan ripsien tyvestä, jolloin ripset nousevat ylöspäin ja tämä saa ne näyttämään puolet pidemmiltä. Taivuttimen kaareva metalliosa laitetaan siis KIINNI yläluomeen ja sitten painetaan voimakkaasti taivuttimia. Tätä kannattaa harjoitella, koska kun tämän tekniikan ymmärtää, muuttuu ripset ihan eri levelille. Omalle silmälle Shisheidot ovat hyvät, mutta seuraavaksi omalla ostoslistalla ovat Shu Uemuran klassikkotaivuttimet, jotka ovat kaarevuudeltaan hieman Shiheidoa voimakkaammat.

Oikean ripsivärin löytäminen

Ripsiväreillä on valtavan suuria eroja keskenään. Varsinkin suorille ripsille usein kaarevuuteen auttaa vain vedenkestävä ripsiväri, joka onkin oma luottotuotteeni. Aluksi ärsytti, kun sen poistaminen on oma hommansa, mutta enää ei tarvitse sitäkään pohtia, kun poistaa meikit aina öljypuhdistusaineella, jolla saa kaikki meikit pois kerralla koko kasvoista. Voit lukea suosikkini meikinpoistoon tästä postauksesta. Olen testannut kymmeniä ja kymmeniä erilaisia vedenkestäviä ripsivärejä, joiden kanssa ripseni pysyvät kaarevina koko päivän ja tässä ovat omat suosikkini.

1.Lumene Nordic Berry Curl (entinen Nordic chic full on curl waterproof)

Lumene uudisti tuotteitaan taas hetki sitten ja sydämeni jätti lyönnin välistä, kun tajusin tämän minun ehdottoman suosikki ripsivärin uudistuneen. Pelkäsin, että reseptiä on muutettu ja juoksinkin heti kauppaan etsimään vanhoja purkkeja varastooni. Turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä huomasin tuotteen sisällä olevan ihan samaa kuin ennenkin. Pakkauksen ulkonäkö, nimi sekä harja oli hieman muuttunut. Uusi nimi oli *Nordic Berry Curl. Harja on edelleen silikoni, joka erottelee ripset tarkasti. Harja jousti ennen ehkä hieman liikaakin ja tässä uudessa ripsivärissä harja on jämäkämpi. Tämä ripsiväri on ihan ehdottomasti suosikki ripsiväri suorille ripsille! Tämä tuo ripsiin paljon pituutta, erottelee ripset kauniisti, tuuheuttaa ja ennen kaikkea; pitää taivutetut ripset kaarevina koko päivän ajan!

2.Essence Lash Princess Waterproof

*Essencen Lash Princess ansaitsee kakkossijan todella tehokkaasta ja kestävästä lopputuloksestaan. Tämä ei lähde valumaan, vaikka taivaalta sataisi vaakasuoraan räntää. Kestävin mascara minkä tiedän! Pitää myös ripsissä taivutukset kuin unelma! Verrattuna Lumenen ripsiväriin, tämä ei erottele ripsiä niin hyvin vaan antaa sitäkin voimakkaampaa tuuheutta ripsiin. Hinta jää alle 5€, joten tässä ripsivärissä todella hinta ja laatu kohtaavat. Koska tämä on niin kestävää, pitää tätä hieman enemmän öljyllä työstää silmissä kun poistaa, mutta on mielestäni sen vaivan arvoinen tuote!

3.Essence Maximum Defenition Waterproof

Kolmannelle sijalle pääsee toinen Essence eli *Maximum Defenition joka on uusin suosikeistani. Tämä on hyvin lähellä tuota Lumenen Nordic Berry Curl ripsiväriä, mutta kestoltaan ei yllä ihan Lumenen tasoon. Lumene ehkä myös erottelee ihan hieman tarkemmin ripset, mutta tässä Essencenkin risivärissä on silikoninen harja. Hinta tässä kuitenkin kolmasosa Lumenen ripsiväristä, joten budjettilompakolle hyvin kelpo vaihtoehto!

4. *Bbia Never Die

Vedenkestävä kuituja sisältävä korealainen *Never Die ripsiväri kestää mitä tahansa. Pysyy raskaimillakin luomilla tahraamatta, pitää taivutukset aamusta iltaan ja pidentää ripsiä tosi paljon. Ainoa huono puoli on myös kesto. Tämän poistamiseen tarvitaan öljymäinen putsari ja hieman lisäaikaa. Eli pitää hieman hinkutella. Mutta on sen arvoinen!

LUE MYÖS: Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri – myös Never Die ripsiväri

Jaa:

Facebook

5 Responses

  1. Isadora build up extra volume vedenkestävänä. Varmasti kaikki markkinoiden vedenkestävät koitettu Chanelista Essenceen ja aina palaan tähän 🙏

  2. Samat Lumene ja Essence Lash Princess suosikkeja täälläkin. Lisäksi piiiiiitkään käytin Maybellinen The Colossalin vedenkestävää, jolla tulee ihan sikatuuheat ripset. Mutta harja on siinä tosi pullea, jonka käyttö vaatii treeniä.

Lue myös nämä

Lue myös nämä