Vita Liberata Beauty blur – upeaa hehkua kasvoille

Rakastan kuulasta ja hehkuvaa ihoa. Minulla on aina ollut kuiva ja siksi samea iho. Ehkä siksi kuulas iho näyttää omaan silmään itsellä aina ihanalta ja jotenkin hyvinvoivalta. Helpoin ja nopein tapa saada aivan todella upea glow iholle on *Vita Liberata Beauty blur. Kyseessä on sävyttävä päivävoide, joka tasaa ihon sävyä ja antaa samalla iholle kuulaan pinnan. Ei ole siis peittävä meikkivoide vaan enemmän kosteusvoiteen tyyppinen iholla. Kesällä en useimmiten käytä mitään muuta kuin tätä, jos en jaksa meikata. Pelkästään tällä saa freesin lookin. Vita Liberatan Beauty blur on siis todella uniikki ja hintansa arvoinen.

Vita Liberatan Beauty blur on täydellinen meikkivoide kesällä, joka tuo esiin ihon kuulauden.

Vita Liberata Beauty blur sunless glow – meikkivoiteen itseruskettava versio

Samasta Vita Liberata Beauty blur voiteesta on myös itseruskettava versio. *Sunless glow meikkivoide on koostumukseltaan täysin sama voide, mutta seassa on asteittan päivettävää itseruskettavaa. Kätevä tapa saada samalla kasvoille tervettä päivetystä ilman auringon haittavaikutuksia. Sävyt ovat samat kuin alkuperäisessä, joten oma sävy on helppo löytää. Itse käytän tätä kun haluan kasvoille hieman päivetystä.

Vita Liberata sunless glow on sävyä tasoittava meikkivoide, joka samalla ruskettaa asteittain

Beauty blur sävyt

Cafe Creme: vaalealle iholle

Latte Light: keskivaalealle iholle

Latte: päivettyneelle iholle (oma valintani kesällä)

vasemmalla latte light oikealla latte

Käyttövinkit Vita Liberata Beauty blur voiteelle!

  • levitä kasvoille sormin. Kosteusvoidemaisen koostumuksensa takia tämä levittyy parhaiten sormin pyöritellen.
  • jos kaipaat lisää peittävyyttä, niin käytä alla peitevoidetta/neutraloijaa niissä kohdissa mihin haluat peittokykyä.
  • unohda puuteri! Älä puuteroi ihoa liikaa tämän kanssa. Vain kevyt t-alueen puuterointi sekä peiteaineiden kiinnittäminen silmien alta riittää. Puuteri poistaa kuulautta iholta helposti liikaa.
  • jos käytät sunless glow versiota kasvoilla, niin muista pestä kädet käytön jälkeen. Itseruskettava tarttuu helposti sormiin ja kämmeniin.
  • muista käyttää alla hyvää aurinkosuojaa kesällä, jotta saat suojan auringon haittavaikutuksille. Hyvistä fysikaalisista aurinkosuojista kasvoille voit lukea tästä aiemmasta postauksesta.

Meikki, jossa pohjalla beauty blur meikkivoide
Kasvoila Vita Liberata Beauty blur sävyssä Latte

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä