Vuoden 2020 parhaimmat silmämeikit – nämä olivat parhaat löydöt!

Mitkä olivat vuoden 2020 parhaimmat silmämeikit? Nämä ne olivat minun mielestäni. Ja tässä on siis listattuna parhaimmat tänä vuonna löytämäni silmämeikit. Kaikkien aikojen suosikit on sitten asia erikseen, vaikka näistä osa ansaitsisi paikkansa myös sillä listalla. Mukana jälleen myös luonnonkosmetiikkaa, mutta tällä kertaa ei jokaisesta tuotteesta erikseen. Tämä johtuu siitä, että kaikista tuotteista ei vielä löydy mielestäni kelvollista verrokkia synteettiseen kosmetiikkaan verrattuna.

Kulmakynät

Essence Tiny tip precise brow pen

*Essencen kulmatussi, joka päihitti Urban Decayn tussin! Ja hintaa on 3€ kun taan Urban Decayn tussista saa pulittaa reilu 20€. Eli todellinen löytö. Tosin tämä siis on kulmatussi, eli piirrän tällä yksittäisiä karvoja kulmiin. Tekniikkana siis ihan erilainen perinteiseen kulmakynään verrattuna. Suosittelen kokeilemaan sili rohkeasti. Varsinkin sellaiset, joilla ei ole karvoja itsellä niin paljon omasta takaa.

Zuii kulmakynä

*Zuiin kulmakynä on monien kehuma, mutta jostain syystä itse testasin tätä nyt ihan loppuvuodesta ensimmäistä kertaa. Ja todellakin ymmärrän kaikki ne hehkutukset. Kolmion mallinen kynänkärki on tarpeeksi tarkka. Sopii loistavasti nopeiden kulmien tekoon. Itselläni on sävy Taupe.

Kulmageelit

BeautyAct kulmageeli

Kicksin oma BeautyAct merkki yllätti minut, koska sieltä löytyi monta uutta suosikkia. Tämä *kuitugeeli oli yksi niistä. Tässä on pieni harja, jolla on helppo lisätä sävyä kulmiin. Ei liian märkää, joten ei sotke helposti. Tykkäsin!

Benecos kulmageeli

Tykkäsin tästä *Benecoksen kulmageelistä paljon. Todella pieni harja, jolla ei kovin helposti sotke vaikka ottaisi värillisen geelin. Pitää itsellä tarpeeksi hyvin. Itse tykkään tämän koosta ja siitä miten helppo tätä on lisätä pitkin päivää korjaamaan kulmien muotoa. Itselläni on värillinen ja väritön.

Luomivärit

L.A. Girl Pro paletit

Rakastan näitä molempia L.A. Girlin PRO paletteja! Sävyt ihan täydellisiä, pigmenttiä riittää, monipuolisia ja levittyy hyvin. Ihania kirkkaita sävyjä luonnollisempien sävyjen seassa. *Mastery paletti on vaaleanpunaisia, lämpimiä, kylmiä ja nudeja sävyjä täynnä. *Artistry paletti taas sopii tummiin silmämeikkien tekoon ja lisäksi ihan täydelliset vihreät ja siniset. Ja paras hopea metallinen sävy mitä omistan! Hintaa alle 20€ joka on tämän kokoisesta paletista todella vähän. Varsinkin laatuun nähden.

Madara Guilded shades voidemaiset luomivärit

Voi kumpa 2021 toisi jo luonnonkosmetiikasta hyviä luomiväripaletteja. Vielä niitä ei oikein tahdo löytää. Mutta nämä *Madaran voidemaiset luomivärit ovat kyllä ihan suosikkejani. Vaatii alleen pohjustajan, jotta pysyy koko illan. Kauniita sävyjä ja hyvä pigmentti.

LUE LISÄÄ: JUHLAMEIKKI LUONNONKOSMETIIKALLA – HELPPO SILMÄMEIKKI YHDELLÄ TUOTTEELLA!

Eyelinerit

Essence 24ever Ink liner

Vuoden paras eyeliner on tämä Essencen 24ever ink liner. Ei mitään jakoa muilla. Jos etsit mustaa, kestävää, tarkkaa tussirajausta, niin tämä on ehdottomasti paras. Ja hintaa taas sen alle 5€, joten siitä pisteet myös.

Luonnonkosmetiikasta en ole löytänyt vielä hyvää tussirajausta.

Ripsivärit

Lily Lolo Big Lash

Ehdottomasti paras löytö luonnonkosmetiikan ripsiväreistä on *Lily Lolon Big Lash. Oikeastaan ainoa jonka kelpuutin jatkoon. Ja tämä meni heti suosikiksi myös monen synteettisen ripsivärin ohi. Ei ole vedenkestävä, joten ei pitä ripsiä kaarevina. Tuo muhkeaa volyymia ripsiin, samalla pidentäen. Ei klimppiinny ripsiin. Käytän vaikka ei ole vedenkestävä. Niin kaunis tämä on.

Lumene Nordic Berry Curl waterproof (entinen Nordic chic full on curl)

Meikkimuijan tuotesuositus suorille ripsille
Mun kolme vedenkestävää lempparia: vasemmalla Essence Lash princess, keskellä Essence Maximum defenition ja oikealla Lumene Nordic berry curl.

Lumene uudisti mun *suosikkiripsarin keväällä ja pelästyin todella paljon, että koostumus olisi huonontunut. Onneksi tämä on uudistusten jälkeenkin vielä loistava ripsiväri, jolla saa erotellut ja pitkät ripset. Ja taivutukset pitää todella hyvin. Harja on silikoninen, joka mielestäni aika erottelee paremmin.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä