Vuoden paras huulipuna vuonna 2020? Entä huulikiilto?

Vuoden paras huulipuna ja muut huulimeikit oli hankala valita. Viime vuonna testasin monia uusia huulimeikkejä, joista oli vaikea valita suosikit. Luonnonkosmetiikastakin oli useampi niin hyvä vaihtoehto valita parhaimmaksi. Lopulta nämä kuitenkin ehkä ansaitsivat ykkössijat!

Paras mattapuna

vasemmalta oikealle: Unicorn blood, The Perfect Red, Fire Starter, Hot Commodity ja Naked Body

Jeffree Star julkaisi *Velvet Trap nimiset huulipunat, jotka ovat koostumukseltaan nimensä mukaisesti samettisia. Ei rutikuivia, mutta peruspunaksi kestäviä. Sävyistä itselleni hankin viisi sävyä, joista kaikki on olleet HUIKEITA. *The Perfect red on täydellisen punainen huulipuna, jonka sävy sopii lähes kaikille. Tämän täydellisempää klassista punaista en ole nähnyt. Toinen suosikkini on *Hot Commodity, joka on todella kirkas pinkki. Rakastan kirkkaita pinkkejä sävyjä erityisesti talvella ja keväällä. Naked body on itselleni täydellinen nudensävyinen puna. Tuoksu on hennon toffeinen, pakkaus laadukas ja loppuun mietitty.

*The Perfect red huulilla

Paras kiiltopuna

Lumene julkaisi uudet *Luminous moisture lip color huulipunat viime vuonna. Ihastuin näihin samantien. Koostumus on huulilakan ja huulikiillon väliltä. Pigmenttiä riittää, joten peittävyydeltään nämä ovat huulilakkoja, mutta todella kiiltäviä. Sävyjä on runsaasti, enemmän nudesävyjä kuin kirkkaita. Pari hieman värikkäämpää on seassa, joista punainen *Lingonberry on suosikkini. Nudesävyjä on omasta mielestäni liikaa ja sävyt on melko samanlaisia. Olisin mieluusti ottanut sekaan jonkun kirkkaamman sävyn vielä lisää. Siitä huolimatta ehdottomasti vuoden yksi kivoin uutuus!

Sävy Lingonberry huulilla

Paras huulikiilto

Ei voi mitään, mutta Jeffree Starin valitsen myös tähän kategoriaan. Pitkään pohdin valitsenko Mellow Cosmeticsin Santorini kiillon tähän mielummin, mutta useammin on tullut tartuttua *Jeffreen Body Count sävyyn. Miellyttävä, ei tahmainen koostumut. Pysyy huulilla hyvin ja sävy on tosi kaunis. Harkitsen lisäsävyjen hankkimista.

Paras luonnonkosmetiikan huulipuna

Bohon Vieux Rose 02 huulilla

Ihan loppuvuodesta Boho julkaisi uusia tuotteita, joiden seassa oli tämä *huulipunakynä sävyssä 02. Huulipunakynät saattaa usein olla melko kuivia, mutta tämä on täydellinen. Levittyy kuin unelma huulille ja kynämallin ansioista on helppo saada tarkkarajaiset huulet. Koostumus on jopa hieman kosteuttavan tuntuinen, mutta kesto kuitenkin on melko hyvä. Sävy muistuttaa hieman Macin yhtä pitkäaikaista suosikkisävyä Fauxia. Eli kylmään pinkkiin/mauveen taittava nude. Monelle todella hyvä sävy. Toimii loistavasti esimerkiksi morsiamilla.

LUE LISÄÄ: Luonnonkosmetiikan huulipunat – miltä ne näyttää eri ihonsävyillä?

Paras luonnonkosmetiikan huulikiilto

Lavera Glossy lips sävyssä Soft Mauve huulilla

Ja samalla ihan vuoden paras huulikiilto. *Laveran Glossy Lips huulikiilto on koostumukseltaan täydellinen. Kiiltävä, öljyinen eikä tahmaa. Sävy Soft Mauve on oma suosikkini, mutta pitää hankkia kaikki sävyt tästä kyllä. Tämä huulikiilto on itselläni kaksin kappalein. Toinen meikkipöydällä vakkarit-laarissa ja toinen käsilaukussa. Se kertoo kuinka paljon tästä pidän.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä