Vuoden parhaat meikit kasvoille – löydöt myös luonnon-kosmetiikasta!

On aika valita vuoden parhaat meikit kasvoille! Joka kategoriasta on eritelty sekä paras synteettinen, että luonnonkosmetiikan tuote. Tässä postauksessa käydään läpi vain yleisimmät kategoriat, eli mitään varjostus ja muita erikoisempia tuotteita ei tässä postauksessa ole. Yllättävän helppo oli valinnat tehdä! Ja samalla tajusin kuinka helposti oli valittavissa luonnonkosmetiikasta joka kategoriaan oma suosikkilöytö tältä vuodelta.

Meikkivoide

Sensai Flawless Satin foundation

Itse käytän sävyä 203. Yleisin sävy vaalealle iholle on 202.

*Sensain Flawless Satin sopii monelle ihotyypille, myös ikääntyvälle iholle. Upean näköinen iholla! Kestää hyvin juhlameikissäkin.

Madara Skin equal

Kesäsävynä 40 ja talvella sekoitan mukaan sävyä 20, joka on itselle yksin liian vaalea.

*Madaran Skin equal meikkivoide vei kuitenkin voiton lopulta vuoden parhaana löytönä. Ja samoin perustein kun edeltäjäkin. Kaunis, sopii monelle ja kestää hyvin!

Peiteaine

Beautyblender Bounce peiteaine

*Bounce peiteaine on ihan varmasti monen bloggaajan suosikkilistalla tänä vuonna. Peittävä, mutta ei kuiva. Ei korosta tekstuuria silmien alla ja pysyy hyvin paikallaan. UPEA!

Ere Perez Arnica peiteainenappi

Itselläni on sävy Honey

Tämän *Ere Perezin Arnica peitevoiteen löysin jo alkuvuodesta ja edelleen se on suosikkini luonnonkosmetiikan puolelta. Peittävä, kestävä ja nätti iholla. Vahamainen koostumus ei kerry juonteisiin niin helposti.

Puuteri

Hourglass Veil puuteri

*Hourglassin Veil puuteri on suosikkini tämän vuoden puutereista. Irtopuuterit ovat vaan jotenkin kivipuutereita parempi kiinnittämään meikin. Itselläni tämä ei kuivata silmänalusihoa. Eglipsin kivipuuteri tulee silti heti hyvänä kakkosena!

Lily Lolo Translucent silk puuteri

Upea *Lily Lolon viimeistelypuuteri kiinnittää meikin ja samalla tuo sille kaunista hehkua. Tässä hinta on laatuun nähden todella edullinen! Sävy Flawless silk on iholla tosi kaunis. Tämän valitsen mielummin nykyään kuin Veil puuterin.

Aurinkopuuteri

Lumene watercolor bronzertipat

Pohdin pitkään mikä olisi tämän vuoden valintani ja päädyin tähän *Lumenen pipettipulloon. Tykkään tämän kevyestä sävystä ja koostumuksesta. Tämän kanssa on tosi vaikea epäonnistua kun sävy on tarpeeksi vaalea ja se levittyy vaivattomasti.

Zuii Luminising creme

Aurinkopuutereita ei montaa hyvää ole tullut vastaan luonnonkosmetiikassa. Tämäkään ei suoranaisesti ole bronzeri vaan enemmän heleyttäjä. Itse tykkään käyttää *Zuiin luminising cremeä bronzerin tavoin kesällä tätä, koska mukana on kuultoa tuovaa heleyttä. Ihanasti levittyvä voide. Talvella valitsen mielummin mattaisen bronzerin.

Poskipuna

Tony Moly Panda´s dream

Todella tykästyin tähän BeautyActin poskipunapalettiin! Sävyt on mielestäni kaikki ihania ja minulle sopivia. Erityisesti tykkään tuosta ihan tosi haaleasta vaaleanpunaisesta! Kiva neljän pannun paletti.

Kjaer Weis voidemainen poskipuna

Kjaer Weissin luksusmeikeistä tämä *poskipuna on ollut ehdottomasti suosikkini. Sävy blossoming sopii monelle. Hintaa on, mutta laadukkaaseen metalliseen pakkaukseen voi ostaa jatkossa pelkän täyttöpakkauksen poskipunaa, joka on paljon edullisempi.

Highlighter

Hourglass Ambient strobe lighting powder paletti

Hourglassin Ambient puuterit ovat kestosuosikkejani. Ja tämä *highlighter trio on heidän yksi upeimmista tuotteistaan! Rakastan tätä. Kolme täydellistä sävyä, joista yksikään ei jää käyttämättä.

Zuii highlighter

*Zuiin highlighter sävyssä Moon on vaan lähes täydellinen highlighter! Ei hileitä, ei glitteriä. Pelkästään upea kuulto kasvoille.

LUE MYÖS: Vuoden parhaat meikkilöydöt 2019

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä