Vuoden parhaat meikkilöydöt

Halusin listata kaikki tämän vuoden parhaat meikkilöydöt, joita olen tehnyt tänä vuonna. Lista sisältää mielestäni parhaimman tuotteen jokaisesta kategoriasta selityksen kera. Tänä vuonna testasin enemmän meikkejä kuin koskaan ennen ja tein todellisia löytöjä vuoden aikana. Eniten innoissani olen siitä, että mukana suosikeissa on todella edullisia loistavia tuotteita! Pidemmittä puheitta, tässä ovat vuoden parhaimmat meikkilöydöt.

Meikkivoide

Heti alkuun ensimmäisessä kategoriassa minulla oli vaikeuksia päättää yksi ylitse muiden. Punnitsin kahden loistavan tuotteen välillä, jotka ovat *Milanin conceal + perfect sekä uusi markettilöytöni Cien liquid foundation. Päädyin kuitenkin antamaan parhaan meikkivoidelöydön tittelin Lidlin Cien meikkivoiteelle! Kirjoitin siitä aimmin oman postauksensa, jonka voit lukea täältä. Kyseessä on huikean edullinen ja todella kaunis meikkivoide. Ainoa miinus tulee sen voimakkaasta tuoksusta. Milanin meikkivoide on juhlameikissä edelleen suosikkini kuivalle, normaalille ja sekaiholle.

Peiteaine

Tämä oli helppo valinta. Ehdottomasti parhaat meikkilöydöt peiteaineista on ollut *Catricen vahanapit! Hintaa alle 5€ ja peittokyky todella hyvä! Tässä tuotteessa on tosi tärkeää, että sitä levittää ohuelti silmien alle. Itse levitän sormella taputellen, jolloin tuote lämpenee hyvin ja leviää nätisti. Itse en edes nykyään puuteroi tätä välttämättä ollenkaan.

Vasemmalla 015 fair ja oik.ealla 020 light

Neutraloija tummiin silmänalusiin

Paras tuote neutraloimaan tummia silmänalusia on *Bohon numero 07 eli hieman oranssiin menevä peiteainepuikko. Boho on luonnonkosmetiikkaa ja olen tosi yllättynyt kuinka hyvä tämä neutraloija on, koska minusta on ollut hieman vaikeaa löytää hyviä luonnonkosmetiikan meikkejä. Mutta tämä on kyllä ehdottomasti paras mitä olen kokeillut.

Neutraloija punottavalle iholle

Paras punaisuuden poistaja on ehdottomasti Joe Blascon Red Neutralizer. Joe Blascon tuotteet on hieman kalliimpia, mutta ovat todella riittoisia! Tässäkin tuotteessa riittää kun sormella hieman taputtelee niin näpyt, aknearvet ja couperosa saa hetkessä kyytiä. Itselläni on sävy Red Neutralizer 2, mutta tätä myös kahdessa muussa sävyssä: red neutralizer  1 ja red neutralizer special.

Puuteri

Paras irtopuuteri on ehdottomasti Joe Blascon väritön irtopuuteri, mutta se ei varsinaisesti ole tämän vuoden löytöjäni. Siksi tähän kategoriaan haluan nostaa *Hourglassin Ambient lighting powderin, joka ei ole varsinaisesti kiinnityspuuteri vaan enemmänkin hohdepuuteri. Itse laitan tätä kasvojen korkeimppiin kohtiin hieman isommalla siveltimellä. Tämä on vuoden paras meikkilöytöni ehdottomasti! Jos saisin valita vain yhden niin valitsisin tämän. Tämä puuteri tuo kasvoille täydellisen luonnollisen hehkun ja heleyden ilman lainkaan glitteriä tai hileitä. Iho näyttää luonnolliselta, mutta todella säteilevältä. Rakastan tätä puuteria niin paljon! Tätä saa yksittäisinä sävyinä tai kolmen sävyn paletteina.

Aurinkopuuteri

Paras aurinkopuuteri on ehdottomasti *Physicians Formulan Butter bronzer. Tottakai. Mutta koska tässä haetaan tämän vuoden löytöjä on tämän vuoden paras löytö* Hourglassin Ambient lighting bronzer. Olen itseasiassa käyttänyt tätä siitä asti kun tämän tänä vuonna sain enkä ole kuin pari kertaa käyttänyt Butter bronzeria. Todella kaunis aurinkopuuteri, joka jättää kauniin hehkun iholle niinkuin kaikki Hourglassin kasvotuotteet.

Sävy: nude light bronze

Poskipuna

Vuoden parhain poskipunalöytöni tämänkin luonnonkosmetiikkaa. *Zuiin lip & cheek huuli-ja poskipuna on todella helppo ja hyvä voidemainen poskipuna. Tykkään tosi paljon enemmän voidemaisista kasvotuotteista kuin puuterisisita. Voidemaiset tuotteet näyttää aina luonnollisemmilta ja sopivat paremmin kuivalle iholle. Itselläni on sävy Helene,joka on sopiva suomalaiselle iholle, mutta menee myös hieman lämpimämmälle sävylle. Levittyy tosi kauniisti ja itse levitän tämän useimmiten sormella taputellen. Lisäksi tämä käy hyvin huulituotteeksi ja siksi on tosi hyvä tuote käsilaukkuun.

Highlighter

Rakastan luonnollista hehkua iholla, mutta joskus on kiva oikein kunnolla kimmeltää! Siksi vuoden paras löytö on tämä Catricen glitterholic paletti, jolla saa kunnon hohteen iholle. Lisäksi paletti maksoi 11€ ja sisältää kolme sävyä, joten hinta on enemmän kuin kohdallaan. Tosin tätä tuntuu olevan todella hankala löytää! Netistä en ole löytänyt tätä mistään suomesta, mutta kosmetik4less sivustolla tätä oli myynnissä.

Contour

En ole suuri contourtuotteiden käyttäjä, mutta tämä* Essencen contourpaletti on paras koskaan kokeilemani! Myös siksi, että tämä on niin kompaktin kokoinen paletti. Sisältää vain täydellisen tarpeeksi kylmän varjostussävyn sekä korostuspuuterin. Hinnasta puhumattakaan, koska tämä maksaa vain muutamia euroja. Olen pitkään odottanut tällaista varjostustuotetta, jossa ei olisi useita sävyjä jotka jää lopulta käyttämättä.

Kulmakynä

Tämä on päivänselvää, että valitsen vuoden kulmakynäksi *Essencen micro precise eyebrow pencilin. On olemassa parempiakin kulmakyniä, mutta tähän hintaan et saa lähellekään näin hyvää mistään. Kynä on ohut, helppokäyttöinen ja sävyt on tosi hyviä. Kynä on hieman pehmeä, joten vaatii hieman kevyempää otetta mutta kun tähän tottuu on tämä kynä mielestäni yhtä hyvä kuin kymmenen kertaa kalliimmat versiot tästä.

Kulmakarvageeli

Voi että olen tästä tuotteesta ollut innoissani. Sain testiin tämän G beautylabin Brow Soapin  joulukuun alussa ja tämä oli rakkautta ensi testauksella. Mitään odotuksia tuotteesta ei ollut, mutta kun testasin en ole koskenut muihin geeleihini enää ollenkaan. Jos haluat, että kulmakarvat ovat tietyssä muodossa KOKO PÄIVÄN niin tämä tuote takaa sen. Tällä saat samanlaisen efektin kulmakarvoille kuin kulmien laminoinnillakin tai ns. saippuakulmakrvoilla. Tuote on lisäksi cruelty free, vegaaninen ja suomalainen. Ihan mahtava ja siksi mukana parhaat meikkilöydöt listalla.

Ripsiväri

Ripsivärikään ei taida kenellekään, jotka minua seuraa Instagramissa olla yllätys.*Essecen Lash Princess vedenkestävänä. Ja nimenomaan tämä vedenkestävä versio. En käytä muita kuin vedenkestäviä tuotteita, koska ripseni ovat suorat ja taivutus ei pysy muilla tuotteilla. Tämä antaa ripsilleni pituutta, volyymia ja kaarevuutta, joka pysyy. Lisäksi ei haittaa, että tuote maksaa muutaman euron.

Kuvassa kaksi suosikkiani. Lumenen Nordec chic full on curl sekä Essencen Lash Princess

Eyeliner

Helppo valinta. *Beauty UK Pro gel eyeliner. Edullinen, kestävä ja helppo käyttöinen. Mukana tulee yksi parhaista eyelinersiveltimistä. Tai itseasiassa paras. Tämä pitäsi jokaisen eyelinerin käyttäjän omistaa. Kuuluu ehdottomasti parhaat meikkilöydöt listaukselleni! Kolme suosikki eyelineriani löydät tästä postauksesta.

Luomiväripaletti

Parhaat meikkilöydöt ja luomivärit! Voi löysin monta hyvää, mutta eniten innoissani olen ollut *Jeffree Starin Jawbreaker paletista. Se on jokaisen värikkäiden silmämeikkien ystävän unelmapaletti. Olen tehnyt tällä niin monia upeita lookkeja ja vaikka kyseessä on tosi värikäs paletti on siinä silti mahdollisuudet tehdä myös neutraalimpia lookkeja, koska mukana on täydellinen häivytyssävy sekä ihana mattainen suklaanruskea. Minun on pakko tähänkategoriaan laittaa myös tämä *Makeup Revolutionin Velvet Rose paletti, koska olen käyttänyt sitä ehkä eniten tänä vuonna! Ja tämä ei ole hinnalla pilattu, mutta ah niin ihana paletti! Tällä onnistuu kuka vain. Sävyt helppoja ja helppokäyttöisiä.

Yksittäinen luomiväri

Halusin ottaa tähän listalle myös yksitäisen luomivärin, koska nämä *Essencen Metal chrome napit ovat täydellisiä metallinhohtoisia luomivärejä, Nämä hohtaa niin paljon, että ovat lähes glitterin kiiltoisia. Sormella levittäessä saa parhaimman kiillon! Itselläni on nääm lähess kaikissa sävyissä.

Keskellä silmää on Metal chromen hopeista sävyä kevyesti sormella taputeltuna.

Huulipuna

Itsestään selvää on, että tämän paikan ansaitsee *Essencen This is me sarjan nudepunat. Täydellisiä huulipunia esimerkiksi aloittelijoille. Levittyy helposti, sävyt on tosi kauniita ja helppoja ja näitä on helppo lisätä pitkin päivää. Kestävyydeltään nämä ei ole mitenkään erikoisia, mutta nämä ei myöskään ole yhtään kuivattavia huulilla, koska näissä ei ole täysin mattaista pintaa vaan enemmän sellainen menimattainen mukava tuntu. Itselläni on nämä kaikissa sävyissä. Nämä käy kaikille!

Huulikiilto

Essencellä myös lopetetaan tämä listaus eli paras huulikiilto ja se mihin olen useimmiten tarttunut on tämä *Essencen Plumping nudes huulikiilto. Vaikka tuote on nimeltään plumping, niin tämä ei kihelmöi huulilla juurikaan eikä myöskään mielestäni turvota huulia. Mutta äärimmäisen mukana tämä on huulilla ja sisältää niin paljon sävyä, että tämä menee ihan yksinäänkin huulilla.

Siinä olivat minun parhaat meikkilöydöt tältä vuodelta. Ensi vuonna testaan vielä enemmän luonnonkosmetiikkaa myös meikkien saralla ja otan tavoitteekseni löytää hyviä silmämeikkejä luonnonkosmetiikan puolelta. Edelleen siis testaan myös synteettistä kosmetiikkaa ja käytän sekaisin molempia. Onko joku näistä myös sinun suosikkisi? Oletko minun suosituksesta hankkinut jotain ja tykästynyt? Olisi tosi kiva kuulla!

Jaa:

Facebook

5 Responses

  1. Täältä löytyy monia sun suosikkeja! PF:n aurinkopuuteri kahdessa sävyssä, Essencen ripsivärin, Catricen peitevoide, Essencen huulipunat, huulikiillot ja luomivärit. Eli kiitos edullisista ja toimivista tuotteista ja hyvää uutta vuotta! 🙂

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »

Helpot laineet hiuksiin

*sisältää mainoslinkkejä Olen todella laiska laittamaan hiuksiani ja se onkin selkeästi minulle kaikkein eniten pakkopullaa kauneudenhoidon puolella. Rakastan meikkejä ja

Lue lisää »