We Care Icon kokemuksia – testissä Sokoksen oma kosmetiikkamerkki!

Kaupallinen yhteistyö: Sokos Tavaratalot

Meikki We Care Iconin tuotteilla
Meikki tehty We Care Iconin tuotteilla

We Care Icon kokemuksia minulla oli jo hieman ennestään, mutta laajemmin en ole merkkiin tutustunut. Sain testiin isomman määrän heidän meikkejä ja siveltimiä, joita pääsin testaamaan. We Care Icon on Sokoksen oma kosmetiikkamerkki. Tuotteet valmistetaan keski-euroopan johtavilla kosmetiikkatehtailla ja ovatkin siksi todella laadukkaita tuotteita. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä ja koostumus on hienojakoinen. Tämän takia nämä tuotteet sopivat loistavasti aloittelijasta ammattilaiselle. Valikoima on laaja ja pelkästään meikkien puolella valikoimista löytyy lähes kaikkea mitä meikeiltä etsii. Hinta on todella kohtuullinen laatuun nähden. Lisäksi jokaisesta myydystä We Care Iconin meikki- ja ihonhoitotuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä WWF:n luonnonsuojelulle. Ja näin on tehty jo useiden vuosien ajan.

We Care Icon tuotteet ovat:

  • Pääosin vegaanisia (osassa karmiinia)
  • Hajusteettomia
  • Eläinkokeettomia
  • Valmistettu turvallisesti keski-euroopassa johtavissa kosmetiikkatehtaissa
  • Osa hyväntekeväisyyttä
  • Sopivia aloittelijalle sekä ammattimeikkaajalle

Suosikkini We Care Icon valikoimista

Esittelen alla muutamia omia suosikeitani We Care Iconin valikoimista.

Expert Blender Sponge

We care iconin meikkisieni on markkinoiden paras hinta laatusuhteeltaan.
Kuva: Sokos.fi

Alkuun pitkäaikaisin suosikkini eli We Care Iconin meikkisieni. Paras meikkisieni hinta-laatusuhteeltaan! Kostutettuna tämä sieni tuplaa kokonsa ja siitä tulee todella pehmeä. Tällä levittää hyvin niin meikkivoiteen kuin peiteaineenkin. Huippu laadukas meikkisini. Ja hintaa 6,90€!

We Care Icon mattahuulipunat

Minulla on We Care Icon huulipunista todella hyviä kokemuksia

Vaikka nämä huulipunat on nimellä Matte, niin sanoisin näiden olevan enemmän satiinisia koostumukseltaan. Ei siis kuivu kokonaan, vaan jää mukavan tuntuisiksi huulille. Ja näiden pigmentti on TODELLA vakuuttava. Ja sävyt upean värikkäitä. Ihan mun juttu! Nämä kuvan kolme on mun suosikkia (sävyt kuvatekstissä).

vasemmalta oikealle: 25 Hot pink, 27 Chic tangerine, 30 Royal red

Magnetic Eyes Eyebrow definer

We care icon kulmakynät ovat todella hyviä ja kestäviä!

Olen käyttänyt näitä We Care Iconin kulmakyniä jo vuosien ajan. Yksi parhaista perinterisistä kulmakynistä, mitä on tarjolla tähän hintaan. Kynä maksaa 5,90€ ja kestää todella pitkään! Sävy 01 True dark brown on täydellisen viileä ruskea. Ja vaikka kyseessä on tumma kynä, saa tummuutta säädeltyä sillä miten paljon kynää painaa. Sopii useimmille

Magnetic Eyes Smart kajal eyeliner

Minulla on kestonsa puolesta hyviä kokemuksia tästä We Care Icon kajalkynästä

Tosi hyvä automaattikynä rajauksien tekoon tai sisäluomella käytettynä. Levittyy todella helposti ja tällä saa hyvin tehtyä utuisempaa rajausta luomelle. Hinta 6,50€! Ei ole siis hinnalla pilattu tämäkään kynä.

Siveltimet

We care icon siveltimet pärjää vertailussa kalliimpien merkkien kanssa

Jos etsit uusia siveltimiä, joista et halua maksaa useita kymppejä niin kurkkaa Sokoksen valikoimista nämä We Care Iconit. Olen itse käyttänyt esimerkiksi tuota luomivärin häivytyssivellintä (crease) jo pitkään. Nämä kaikki kuvan silmämeikkisiveltimet ovat todella laadukkaita ja pärjää vertailussa kalliimpien merkkien kanssa.

LUE MYÖS: Meikkisiveltimien peseminen – parhaat saippuat ja välineet!

All Eyes paletti Metal´s matte

Hyviä kokemuksia we care icon all in eyes paleteista. Oma suosikki on tämä metals´n matte.
Hyvä perus paletti aloittelevalle meikkaajalle kuin kokeneemmallekin.

Kätevä pieni All Eyes luomiväripaletti, jossa on kaikki tarvittava niin arkeen kuin juhlaan. Riittävä paletti perusmeikkaajalle, mutta antaa mahdollisuuksia myös teknisempiin meikkeihin. Ja mitkä pigmentit erityisesti metallisissa sävyissä!

we care icon all eyes paletti swatch

Siinä oli mun suosikit! Onko sulla omia We care icon suosikeita?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä