Whamisa – korealaisen luonnonkosmetiikan suosikit

Ehdoton suosikkini Korealaisesta luonnonkosmetiikasta on ehdottomasti Whamisa. Tässä postauksessa käyn läpi omat Whamisa suosikit! Whamisan tuotteet tuoksuu ihanan metsäisiltä ja luonnollisilta. Tuotteet ovat kaikki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ei sisällä vettä ja raaka-aineet ovat fermentoituja, jotta raaka-aineiden vaikutukset tehostuvat. Tuottteet ovat siis erittäin hoitavia ja tehokkaita!

Vinkit hyvään ihoon ja kolme ihonhoidon tärkeintä kohtaa löydät tästä postauksesta.

WHAMISA SUOSIKIT x 3

Tässä mun top 3 Whamisaa, joita jokaisen pintakuivuudesta kärsivän tai kuivaihoisen kannattaa kokeilla.

1.* Whamisan öljyputsari
Tämä Organic Flowers Cleansing Oil on mun ehdoton suosikkini kaikista kokeilemistani öljyputsareista. Poistaa ilman hankausta kaiken meikin (myös silmämeikin) ja mikä parasta, tämä ei kirvele silmiä tai saa muuten herkkiä silmiäni vuotamaan pesun jälkeen. Lisäksi emulgoituu vedellä, joten erillistä konjak-sientä tai musliiniliinaa ei pesuun vaadita. Toki niillä voi tehostaa aina pesua. Ja siis tämän tuoksu on suosikkini! Hyvin luonnonkosmetiikkamainen ja luonnollinen.

2.* Deep Rich Toner
Varsinkin syksyllä ja talvella Whamisan Deep Rich Toner hoitoneste on ehdoton suosikkini. Tämä hoitoneste on paksua ja super ravitsevaa iholle. Ihon pintakuivuudesta pääsee tällä eroon hetkessä kun tätä kerrostaa joka ilta iholle ennen seerumeita ja kosteusvoidetta. Tämä on ihon todellinen nesteyttäjä ja saa ihon kuultamaan raikkaana ja kauniina. Jos etsit lasi-ihoa, niin kokeile tätä kerrostaen kasvoille joka ilta useita ohuita kerroksia.

3.* Whamisa Water Cream
Kevyt, mutta todella kosteuttava luonnollisia öljyjä sisältävä Water Cream kosteusvoide sopii pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle loistavasti. Käytän itse myös meikin alla, enkä ole huomannut että meikki rullaisi sen päällä. Loistava kosteusvoide syksyyn ja tulevaan talveen!

Whamisa on yksi harvoista Korealaisen kosmetiikan luonnonkosmetiikan sarjoista. Tuotteet ovat tosi laadukkaita ja se näkyy myös hinnassa, joka ei ole edullisimmasta päästä. Itse aina pyrin löytämään edullisia versioita hyvistä tuotteista, mutta nämä minäkin aina silti ostan uudelleen ja uudelleen. Ja varsinkin nyt kun tuotteista saa näin tuntuvan alennuksen. Jos olet vailla hyviä tuotteita syksyn viimaan, niin nyt kannattaa tarttua tähän tarjoukseen.

Jaa:

Facebook

4 Responses

  1. Oon kyllä myös tykännyt tuosta öljyputsarista, se tuoksu on aivan ihana, vaikkakin tosi mieto!

    1. Joo se on ihanan tuoksuinen! Ei yhtään häiritsevä eikä kirvele silmiä, kuten hajusteet yleensä.

Lue myös nämä

Lue myös nämä