Hourglass meikit vihdoin suomeen!

Hourglass on yksi niistä meikkibrändeistä joita olen kauan odottanut rantautuvan meille tänne suomeen ja nyt *Skincity.fi valikoimista löytyy Hourglass meikit! Tilasin samantien tämän kauneusvaikuttajien hehkuttaman *Ambient Lighting Powder puuterin, joka on siis puuterin ja highlighterin välimalli. Todella luonnollista hehkua kasvoille tuova puuteri on ehkä jopa eniten odottamani meikkituote ikinä. Jos on ollenkaan seurannut jenkkiläisiä Youtuben kauneusvaikuttajia ei ole voinut välttyä tältä ikoniselta tuotteelta. Siksi valinta oli mulle helppo minkä tuotteen itselleni tilaan. Ostin tämän yksittäisen sävyn Luminous Light, vaikka pitkään mietin tilaanko tuon *paletin missä on samassa kolme eri sävyä ja hinta ei ole kuitenkaan kuin reilu kympin kalliimpi tätä yksittäistä. Halusin kuitenkin juuri tämän sävyn, jota mm. Jaclyn Hill aina hehkuttaa.

Muutama päivä myöhemmin sain mahdollisuuden testata myös muita sarjan tuotteita joista valitsin poskipunan, highligterin, bronzerin ja meikkivoidestickin. Postauksen kuvassa on käytetty näitä kaikkia tuotteita.

Tämä hehku on niin täydellinen!

Vanish Seamless Foundation Stick

Ehdottomasti paras *stick-meikkivoide mitä olen kokeillut. Nämä tällaiset puikkomeikkivoiteet (kuulostaapa oudolle suomeksi?) ovat yleensä omalle iholle liian tunkkaisia, kuivia ja paksuja. Tämänkin saa liian paksuksi kerrokseksi iholle, mutta kun käyttää maltilla ja kosteuttaa kasvot hyvin niin tämä toimii todella loistavasti myös kuivalle iholle! Peittää tolsi hyvin ja jättää kuulaan lopputuloksen. Skincityltä he valitsivat minulle ihan täydellisen sävyn (Linen, melko vaalea jossa lämmin pohjasävy) kun lähetin heille kasvokuvani ilman meikkiä. Mahtavaa palvelua!

Ambient Lightning Powder

Hourglass meikit ei ole edullisimmasta päästä, mutta voi pojat tämä *Ambient lighting powder vei minulta jalat alta samantien! Minä rakastan kasvoilla hehkua ja jopa kiiltoa välillä. Mutta en pidä kovin glitterisistä highlightereista vaan haluan, että koko kasvojen iho on hieman hehkuva ja kuulas. Sellainen terveen näköinen, jossa se hehku tulee sisältäpäin luonnollisena. Tämä puuteri tekee juuri sen. Itse töpöttelen siis luonnollisesti tätä Ambient Lighting Powderia kevyesti lähes koko kasvoille. Niin kauniin hehkun se kasvoille antaa. Highlighterilla voi lisäksi hieman lisätä kiiltoa niihin kohtiin mihin haluaa, mutta tämä yksin riittää myös hyvin. Tiedän jo nyt, että nämä tulee olemaan tämän vuoden suosikkituotteitani. Esimerkiksi morsiamilla tämä puuteri tulee näyttämään upealta! Hintansa arvoinen ehdottomasti. Minulla on sävy Lunimous Light

Ambient Lightning Bronzer

Bronzerissa niinkuin kaikissa sarjan puuterisissa tuotteissa on mukana tuo sama hehku. Minulla on sävy *Nude Bronze Light, joka on minusta juuri sopiva sävy vaaleahkolle iholle. Uskon, että tämä sävy sopii myös talven kalpeimpaan aikaan hyvin. Ja katsokaa nyt kuinka kauniita nämä tuotteet ovat. Tämä on oikeasti jopa hieman haastamassa ikisuosikkiani, (löytyy lempimeikeistäni täältä) Physicians Formulan *Butter Bronzeria. 

Sävy: nude light bronze

Ambient Lightning Blush

Ihmiselle, joka rakastaa poskipunia on tämä *Ambient lighting blush ihana lisä kokoelmiin. Itselläni on sävy Luminuos Flush, joka on kylmän roosan sävyinen, mutta kuitenkin vielä raikkaan vaalea. Talvella ihana sävy vaalealle iholle!

Ambient lighting blush ja Ambient lighting bronzer

Ambient Strobe Lighting Powder

Minusta tämä Ambient  on sama tuote kuin tuo perus *Ambient Lighting Powder, mutta tässä on mukana mikroglitteriä. Ei siis mitään sellaista irtoglitteriä, mutta selkeästi enemmän kimaltava kuin tuo hehkuva puuteri. Jos haluaa extraa puuteriin verrattuna niin tämä on hyvä vaihtoehto. Itselle tämä tuote on selkeästi turhin, koska rakastan tuon puuterin antamaa hehkua tarpeeksi enkä kaipaa oikeastaan lisää kimallusta. Mutta highlighterina oikein hyvä tuote! Itse valitsin sävyn Brilliant Strobe Light, joka on selkeästi kultaisen shampanjan sävyinen. Sopii hyvin lämpimälle ihonsävylle.

Jos siis olet hehkuvan ihon ystävä ja haluat meikiltä nimenomaan sellaista tervettä kuulautta on tämä meikkisarja sinulle. Minä olen täysin rakastunut. Hourglass meikit ovat juuri niin loistavia kuin aina ajattelinkin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä