Smuuti Skin kokemuksia – Suomessa suunniteltua korealaista kosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Bearel.fi

Smuuti Skin kokemuksia on kyselty tosi paljon. Tämä uusi merkki ei ole varmaan mennyt moneltakaan ohi, jos somessa yhtään seuraa kosmetiikkahommia. Smuuti Skin lanseerattiin tammikuussa ja eka erä myytiin loppuun hetkessä. Erityisesti Tiktokissa tämä uusi ihonhoitosarja näkyi isosti jo tuotekehitysvaiheessa. Mikä siis on tämä hehkutettu ihonhoitosarja?

Mikä ihmeen Smuuti Skin?

Smuuti Skin on korealaista kosmetiikkaa, joka on kehitetty Suomessa. Ihonhoitobrändin takana on Bearelin omistaja Jenni Ahokas, joka tunnetaan korealaisen kosmetiikan puolestapuhujana. Smuuti Skin on Jennin ensimmäinen oma kosmetiikkamerkki. Tuotesarjan ensimmäisessä lanseerauksessa tammikuussa 2023 julkaistiin neljä ihonhoitotuotetta. Nämä olivat ne peruskulmakivet ihonhoidossa eli puhdistus, kasvovesi, seerumi ja voide. Ja mikä parasta, niin tämä tuotesarja on todella kivan hintainen. Kaikki ensimmäisen lanseerauksen tuotteet ovat alle 15€!

Smuuti Skin tuotteita myy bearel.fi verkkokauppa sekä Prismat kautta maan!

Minkälaisia tuotteet ovat ja kenelle ne sopivat?

Tuotteet pohjautuvat vesimeloniuutteeseen sekä hyaluronihappoon, jotka ovat molemmat tunnettuja kosteuttavia ihonhoidon raaka-aineita. Korealaisessa kosmetiikassa käytetään paljon hedelmäuutteita. Vesimeloni näkyykin tuotteissa raaka-aineiden lisäksi pakkauksien puolella, jotka ovat niin herkullisen näköiset. Itselleni tuli positiivisena yllätyksenä, että tuotteista vain yhdessä on mukana tuoksua. Pakkaukset antoivat antoivat jotenkin ymmärtää, että näissä olisi vesimeloninen makeahko tuoksu. Tämä on mielestäni tosi hyvä ja fiksu päätös olla laittamatta ylimääräisiä tuoksuja, koska niin moni on hajusteille herkkä. Tuotteet sopivat siis voidetta lukuun ottamatta myös hajusteherkille. Sanoisin tällä sarjalla yksinäänkin pärjäävän tosi hyvin jos iholla ei ole erityisiä tarpeita. Smuuti Skin ihonhoitotuotteet sopivat varmasti monelle, koska ne perustuvat perinteisiin kosteuttaviin raaka-aineisiin ja eivät ole liian aktivoivia. Loistava tuotesarja ehdottomasti myös nuorille!

Watermelon Sorbet Balm

Jos näistä pitäisi yksi valita, niin ottaisin tämän Watermelon Sorbet balmiputsarin! Aivan todella hyvä ja tehokkaasti meikit poistava puhdistusbalmi. Moni on verrannut tätä suosittuun Cliniquen Take the day off balmiputsariin, joka on tätä huomattavasti kalliimpi. Balmimainen puhdistustuote on verrattavissa siis perinteiseen öljypuhdistukseen. Balmi sulaa käsien lämmössä öljyksi ja toimii siten samalla tavalla. Käytössä tärkeää on, että balmia otetaan kuivin käsin nokare käsiin ja hierotaan siinä öljyksi. Sitten käydään sillä kuivat kasvot läpi, jolloin se sulattaa kaiken meikin pois. Myös vedenkestävän silmämeikin. Tuote on hajusteeton ja riittoisa. Aivan upea tämän hintaluokan puhdistusbalmi!

Watermelon Dew Toner Mist

Kevyt vesimäinen kosteuttava kasvovesisuihke. Imeytyy iholle heti ja ohuen koostumuksensa ansiosta sitä on helppo myös kerrostaa. Kosteutustasoltaan keskiverto, joten kuivalle iholle kannattaakin kerrostaa reippaasti. Kätevä pumppupullo, josta on tosi helppo annostella suoraan kasvoille. Sopii loistavasti meikin alle. Hajusteeton!

Watermelon Dew Serum

Korealaisesta kosmetiikasta hyvin tuttu hyaluronihapposeerumi. Kosteutta hyvin sitova raaka-aine eli hyvä lisä jos kaipaa lisäkosteutta iholle, joka sopii kaikille kuivasta rasvoittuvaan ihoon. Hygieeninen ja kätevä pipettipullo. Hajusteeton!

Watermelon Jelly Cream

Watermelon jelly cream on nimensä mukaisesti jellymäinen voide joka luo iholle kauniin glown! Koostumus on geelimäinen ja hieman venyvä. Ei niin venyvä kuin koreasta tutut etanavoiteet, mutta hieman. Ainoa Smuuti Skin tuote, jossa mukana on tuoksua. Mutta itse pidän tästä tuoksusta tosi paljon! Ei liian voimakas, vaan sellainen ihanan vesimeloninen. Voide sopii geelivoiteen ystäville, jotka eivät halua öljyistä tunnetta iholle.

Omia Smuuti Skin kokemuksia

Itselläni on kuiva iho ja sanoisin, että nämä toimii yleisesti sillä ihan hyvin. Talviaikaan kaipaan tehokosteutta lisäksi muilla extratuotteilla, kuten kasvoöljyllä. Puhdistusbalmi on aivan ihana myös rutikuivalle iholleni. Se pesee ihon ihan puhtaaksi, mutta jättää ihon tosi pehmoiseksi ja kosteutetuksi. Kaikki tuotteet jäävät ehdottomasti omaan käyttööni ja vaikka voide on kosteutukseltaan minulle hieman liian kevyt, uskon sen toimivan kesäaikaan hyvin. Pelkästään sen tuoma upea glow on varmasti kesällä toimiva kun ei juuri meikkaa. Smuuti Skin kokonaisena tuotesarjana parhaiten varmasti toimii normaalilla tai hieman pintakuivalla iholla.

LUE MYÖS: Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä