Viime hetken joululahjaideat – parhaat kosmetiikan lahjaideat

Kokosin teille kosmetiikan joululahjaideat yhteen postaukseen. Mukana on lahjapakkauksia hiuksille, iholle sekä meikkitarvikkeita. Mukana myös loistava meikkipeili! Tuotteideen pitäisi vielä ehtiä aatoksi. Tosin näistä osa voi löytyä myös esimerkiksi Sokos ja Stockmann valikoimista.

Kosmetiikkalahjat

Bybin lahjapakkaukset

Kuvat Nobe.fi

Bybiltä tuli ihania lahjapakkauksia nyt jouluksi. Bybin tuotteet on ehdottomia suosikkejani, joten näitä voin suositella ihan kaikille! Oma suosikkini näistä seteistä on *Soft skin kit, joka sisältää Milk melt puhdistusvoiteen, Mega Mist kosteuttavan kasvosuihkeen sekä Night Nutrition yövoiteen. Toinen kiva setti on *Skin boost set, jossa on kaksi suosikki boosteriani sekä väline kasvohierontaan. Boosterit ovat öljyseerumeita, jotka sopii voiteen sekaan tai pelkästään iholle viimeistelmään ihonhoidon.

Kuorintoja vartalolle ja huulille

Kuvat: Nobebeauty.fi

FrankBodylta tuli myös ihania lahjapakkauksia, joissa on herkullisia kuorintoja niin vartalolle kuin vaikka huulille. Käytän itse Frankbodyn kuorintoja ympärivuoden. Ihanat kahvikuorinnat ja sokerikuorinnat pitää ihon pehmoisena ja kosteutettuna. Näiden jälkeen ei iho kiristä ja kuumottele. Esimerkiksi *Buff love kit on ihana setti, jossa on kahvikuorinta sekä Buff vaahtokarkkinen kuorinta samassa setissä. *Huulikuorintasetti sisältää huulikuorinnan sekä huulisävytteen. Sopii vaikka pikkusiskolle!

Meikkisiveltimet, säilytyskipat siveltimille ja siveltimien pesupaketti!

*Luxien Golden Glow Face & Eye setti on täydellinen joululahjaidea meikkaajalle! Minulla on itselläni meikkipöydällä Luxien sivellinsäilytyskipat. Nämä saa kätevästi yhteen, jolloin näissä voi kuljettaa siveltimiä reissussa mukana. Setissä tulee mukana seitsemän meikkisivellintä kultaisessa sävyssä. Tämän kylkeen voi vielä hankkia kätevät pesupaketin, jossa on meikkisieni ja tuotteet siveltimien pesuun. *Beautyblenderin pesupaketti on hyvä lahjaidea yksinäänkin. Ja takuulla tulee käyttöön.

Hemmottelua hiuksille

Hiustenhoitolahjat on aina tosi hyviä käyttölahjoja ainakin omasta mielestäni. Enkä tunne yhtään ihmistä, joka ei tykkäisi Briogeon hiustenhoitotuotteista! Joten nämä paketit on takuuvarmoja. *Tropical paketti sopii hellimään kuivaa, käsiteltyä hiusta ja *Frizz paketti auttaa siloittamaan takkuuntuvaa ja pörröistä hiusta. Molemmat sisältää mun suosikkejani! Paitsi banaanin tuoksuinen suihke ei ole mun juttu, koska en pidä banaanista.

Meikkipeili helpottamaan meikkaamista

*Babyliss meikkipeili valoilla on tosi näppärä apuväline meikkaamiseen. Itse hankin tämän anopilleni lahjaksi, koska hän aina kaipaa lisävaloa sekä suurentavaa peiliä meikkaamisen avuksi. Erityisen hyvä tämä on jos olet silmälasien käyttäjä ja ilman laseja meikkaaminen tuottaa hankaluuksia. Mukana on siis suurentava peili sekä lisävaloa, jonka kirkkautta pystyy säätämään. Hyvä hankinta myös itselle!

LUE MYÖS: Luonnonkosmetiikan lahjavinkit

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä