Catricen parhaat tuotteet kautta aikojen

Catrice on edullisista kosmetiikkamerkeistä oma suosikkini. Halusin esitellä sen kunniaksi Catricen parhaat tuotteet myös täällä blogin puolella. Catrice on Essencen sisaryhtiö ja tuotteet ovat suurinpiirtein samaa hintaluokkaa. Ehkä Catricen meikeistä tulee enemmän sellainen laadukkaampi fiilis kuin Essencen tuotteista. Essencellä on siis huikeita tuotteita myös hintaansa nähden, mutta Catricella on mielestäni vielä enemmän. Esittelen kaikki suosikkini heidän valikoimistaan.

LUE MYÖS: Testissä Catricen uutuustuotteet

Pienet luomiväripaletit

Vasemmalla vanha Glitterholic paletti ja oikealla uusi *Jewell paletti. Sävyt on tosi lähellä toisiaan!

Uutuus *Jewel overload paletti oli pakko tilata testiin, koska näytti liian nätille. Sävyt aivan ihania perussävyjä. Tässä oli sopivassa suhteessa myös mattaa ja kiiltäviä sävyjä. Mukana jälleen yksi painettu glitteri. Tykkään nykyään tällaisista kompaktin kokoisista luomiväripaleteista. Nämä on käteviä arkipaletteja!

Toinen suosikkini on Glitterholic paletti, jota ei enää saa mistään kun se oli aikanaan limited. Huomasin kuitenkin kotona, että nämä on tosi lähellä kyllä toisiaan nämä sävyt. Mikä on siis ihan kivakin, koska tuo Glitterholic loppui sillon nopeasti joka paikasta.

Catrice kulmakynä

*Catricen kulmakynä on tosi hyvä perus automaattikynä ohuella kärjellä. Toisessa päässä on harja ja siksi tämä on minusta parempi sijoitus kuin Essencen vastaava. Melko pehmeä ja siksi kuluu tosi nopeasti. Mutta hintaa vain muutama euro. Sävy 030 Dark on ihan täydellinen viileä ruskea.

True Skin peiteaine

Huippu peiteaine muutamalla eurolla! *True Skin peiteaine on peittävä, mutta hyvin levittyvä peiteaine. Ei kuivata silmänalusihoa. Tykkään todella paljon. Itselläni on sävy 002 Neutral Ivory.

Camouflage peiteainenappi

Tätä *Camouflage peiteainetta olen suositellut blogiurani alusta saakka. Ja edelleen väitän, että tämä on yksi parhaista koskaan tehdyistä peiteaineista. Vahamainen koostumus on hyvin levittyvä, mutta kuitenkin pysyy paikallaan ilman puuteria. Peittää todella hyvin ja on tosi riittoisa. Toivon, että tämä pysyy valikoimissa ainiaan. Itselläni on kaikki kolme sävyä. 015 on loistava finnien peittämiseen useille vaaleilleihoille. 010 sävy taas sopii vaalealle iholle kirkastamaan silmien alta.

One drop coverage peiteaine

Kuten huomaatte, peiteaineet on Catricen ihan parhaita tuotteita. Tämä *One drop coverage on siis nestemäinen peiteaine. Vaikka kyseessä on tosi ohut tuote, niin tässä on peittokykyä! Lisäksi tämä on tosi kosteuttava peiteaine eli hyvä sellaiselle iholle, jossa on esimerkiksi paljon kuivaa tekstuuria. Sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo hyvin kosteutta. Kiinnostava ja hyvä tuote.

Sun Glow bronzer

*Sun glow bronzer on nimestään huolimatta ihan mattainen bronzeri, joka ei ole liian oranssi ja lämmin. Sopii myös hyvin vaalealle iholle. Koostumus miellyttävä ja levittyy todella tasaisesti. Kaikin puolin nappituote!

Huulipunat

Catricen huulipunat on ihan parhaita hintaansa nähden! Varsinkin nämä *Full Satin ja *Demi Matt punat. Koostumus on samettinen, ei kuivattava, mutta pysyy hyvin. Kuluu myös kauniisti pois. Hintaa alle 5€, joten ei kirpaise. Itselläni on molemmista sävy 010. Mutta ne on ihan eri sävyiset keskenään.

Vasemmalla *Full Satin 010 ja oikealla *Demi Matt 010

Inside Eye highlight pen

Vaalea nudensävyinen kajalkynä, joka sisäluomilla kirkastaa katsetta, poistaa väsymystä ja raikastaa tummaa meikkiä. Monikäyttöinen kynä siis! Lisäksi tämä pysyy paikoillaan ihan aamusta iltaan! Ihan paras nudekynä mitä olen kokeillut tähän tarkoitukseen. Harmi, että tätä ei tahdo enää mistään löytää sillä tämä on paras. Kannattaa siis katsoa oman lähitokmannin tai Cittarin hyllystä jos tätä löytyisi.

Classicista ripset

Yllätyin kuinka hyvät nämä *Catricen irtoripset olivat! Testasin näitä viime kesänä ja tykkäsin tosi paljon. Hintaansa nähden tosi hyvät ripset. Kevyet silmissä ja kauniin malliset.

Classista ripset silmissä

Highlighterit

Yleisesti Catricen highlighterit on tosi hyviä (paitsi Ursula highlighter). Suosikkini on ehkä Glitterholic paletti, jota ei ole enää saatavilla. Paletissa on kaikki sävyt tosi kauniita ja todella kermainen koostumus. Ei hileitä vaan tuo upean hohteen iholle. Myös nuo viime kesän limited edition highlighterit olivat hyviä.

Calligraph Pro eyeliner

*Calligraph tussirajaus on tosi hyvä täysin mattainen rajauskynä. Lisäksi tässä on kivan pitkä tussiosa, jolla on helppo työskennellä. Pysyy hyvin paikallaan koko päivän ajan. Ei ihan niin musta kuin Essencen 24ever ink liner, mutt hyvä pigmentti silti.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä