Edulliset luomivärit saapui Suomeen – Upea Moira Cosmetics on täällä!

Kaupallinen yhteistyö: Glamface.fi

Meikissä käytetty Apple of my Eye paletin sävyjä sekä Go,fly, travel paletin metallista harmaata.

En ole pitkään aikaan ollut mistään uudesta meikkimerkistä näin innoissani kuin olen Moira Cosmeticsista! Sain pr-paketista Moira Cosmetics merkin luomiväripaletteja sekä poskipunia jokin aika sitten. Odotuksia ei oikeastaan ollut ennakkoon lainkaan, koska en ollut kuullu tämän merkin tuotteista mitään etukäteen. Heti ensimmäisellä käyttökerralla tajusin, että kyseessä on ainutlaatuisen hyviä tuotteita hinta/laatusuhteeltaan.

Moira Cosmetics – Laatua edullisesti

Moira Cosmetics – Meant to be paletti

Moira Cosmetics on Yhdysvaltalainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat kaikki vegaanisia ja täysin eläinkokeettomia. Lisäksi sarjan meikit ovat edullisemmasta päästä. Hintaluokaltaan luomiväripaletit on n.15-20€ luokkaa. Moiran luomiväripaletit ovat todella laadukkaita, pääosin aika värikkäitä ja palettien ulkoasut ovat upeita. Laatu on aika tasaista, joka näille edullisemman luokan paleteille ei ole aina itsestäänselvää. Moiran tuotteita myy Suomessa vain kotimainen kauneuden verkkokauppa nimeltä Glamface.fi. Luomivärien lisäksi Moiralla on myös muita tuotteita, mutta tällä hetkellä Glamface.fi verkkokauppa myy vain poskipunia ja luomiväripaletteja. Muita tuotteita on tulossa varmasti myöhemmin lisää enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä lisää.

Omat suosikkini

Sain testiin sarjan luomivärejä sekä poskipunia, joita on saatavilla kotimaisesta glamface verkkokaupasta. Edulliset luomivärit ovat aina suosikkejani, kun löytää hyviä hintaansa nähden. Nämä ylitti odotukset. Kaikki testaamani paletit olivat hyviä, joten vaikea oli päättää mitkä esittelisin suosikkeinani. Nämä nyt ainakin nousivat suosikeiksi heti.

Moira Cosmetics – Glow and Gleam paletti

Glow & Gleam paletissa on täydelliset sävyt arkeen ja juhlaan!

Punertavia ja kultaisen eri sävyjä, joten tähän pistin heti silmäni. Metalliset tosi kermaisia ja tosi kiiltäviä. Mattaiset häivytyy kuin itsestään. Ja tämä pakkaus! Voisiko kauniimpaa olla?

Hedelmäiset paletit vei sydämen

Oh my peeling paletti oransseissa ja punaisissa sävyissä
Apple of my Eye paletti on sekoitus neutraaleja, pinkkejä ja yksi täydellinen kirkas vihreä.
You´re berry cute paletti on täydellinen violetin ystävän paletti
Kiwi be friends paletti on kirkas sekoitus värejä, joista eniten loistaa vihreän eri sävyt.

Hedelmäiset luomiväripaletit iski heti silmääni. Kiva teemoitus, ihanat värikombot ja mukana myös kasvoille sopivia pannuja. Näiden hinta on siis alle 20€, joka on ihan uskomatonta tällä laadulla.

LUE MYÖS: Minun suosikit – parhaat luomiväripaletit!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä