Kosmetiikkakalenteri 2021 – vuoden mielenkiintoisimmat kalenterit

Kosmetiikkakalenteri 2021 game alkaa nyt! Kesä vasta loppui ja jo nyt alkaa näkyä kosmetiikkakalentereita ympäri omaa somekuplaa. Itse en aio hankkia tänäkään vuonna kosmetiikkakalenteria, koska omat laatikot pursuaa jo yli äyräiden. Mutta tiedän siellä olevan monia, jotka haluavat hankkia itselleen kosmetiikkaa sisältävän joulukalenterin. Ja vielä muutama vuosi sitten itsekin olin näistä tosi innoissani kun kokoelmani oli huomattavasti pienempi. Rakastan kosmetiikkabokseja ja niiden tuomaan yllätystä ja näissä kalentereissa on sama juttu. Listaan tähän postaukseen alle mielenkiintoisimmat kalenterit tälle joululle. Osassa kannattaa olla todella nopea, koska nämä usein myydään nopeasti loppuun. Osassa voi jo liittyä listalle, että saa ilmoituksen kun myynti alkaa. Päivitän listaa sitämukaa kun mielenkiintoisia kalentereita tulee.

Lookfantastic kosmetiikkakalenteri

lookfantasticin kosmetiikkakalenteri 2021

Hinta: 95€ (arvo 475€)

*TILAA NYT!

Joka vuonna todella suosittu ja laadukas *Lookfantastic kalenteri, jossa on laatumerkkejä mukana. Sisältää monipuolisesti meikkejä ja muuta kosmetiikkaa. Arvoltaan lähes 500€ tuotteet.

Glossybox kosmetiikkakalenteri

Hinta: 129€/99€ boksin tilaajille (arvo yli 530€)

ENNAKKOTILAA NYT!

Suosittu *Glossybox kalenteri sisältää 24 luukkua, joissa on sisällä erilaista kosmetiikkaa kuten meikkejä ja ihonhoitoa. Mukana on tunnettuja brändejä kuten Pixi, Benefit ja Babor! Arvoltaan yli 500€ tuotteet.

The Body Shop kosmetiikkakalenteri

Hinta: 149€ (arvo yli 306€)

TILAA NYT!

Klassikko ja aina suosittu *Body Shop joulukalenteri. Muistan kun itse ostin ensimmäisen omani. Body Shop kalenteri on cruelty free ja taattua Body Shop laatua. Ihania kylpy ja kosmetiikkatuotteita. Jos siis Body Shopin tuotteet on sinusta ihania, niin tämä on takuulla tosi kiva kalenteri.

Cult Beauty kosmetiikkakalenteri 2021

Hinta: 215£ (arvo lähes 1000£)

Cult Beautyn kosmetiikkakalenteri on todellinen luksuskalenteri. Jos haluat kansainvälisiä luksusmerkkejä, joita Suomesta ei saa, niin tämä kalenteri on sinulle. Arvoltaan huikea ja mukana ihonhoitoa, hiustenhoita ja meikkejä. Huomaa, että tämä tulee Briteistä, joten tulleja varmaan tulee päälle tilatessa.

Lumene kosmetiikkakalenteri

Hinta: 89,90€ (arvoa ei kerrottu)

*TILAA NYT!

*Lumenen kosmetiikkakalenteri on myös jo klassikko. Jos siis rakastat Lumenen kosmetiikkaa ja haluat suosia kotimasta, niin hanki tämä. 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta on kalenterissa, joten molempia on tänä vuonna tarjolla.

Loreal Paris kosmetiikkakalenteri 2021

Hinta: 118,50€ (arvo 270€)

*TULOSSA!

*Loreal Paris kosmetiikkakalenteri sisältää Lorealin tuotteita 270€ edestä. En löytänyt paljastuksia sisältä, mutta uskoisin olevan laajalla skaalalla heidän valikoimaansa. Tämä kiinnostaa itseäni ja jännä nähdä mitä täällä lopulta on.

NYX Cosmetics Gimme Superstars kosmetiikkakalenteri

Hinta: 78,90€ (arvo ei tiedossa)

*OSTA!

*Nyxin kalenterit ovat olleen minusta aina kivoja ja hieman edullisempia kuin nuo luksuskalenterit. Ja näissä on meikkihulluille nimenomaan meikkejä hyvin.

LYKO 24K kosmetiikkakalenteri

Hinta: 249€ (arvo lähes 1000€)

*LOPPUUNMYYTY!

Jos et halua tilata Cult Beautyn luksuskalenteria, niin tämä *Lykon luksuskalenteri tulee ilman tulleja! Mukana on lähes 1000€ arvosta kosmetiikkaa ja näyttäisi olevan tosi upeita merkkejä mukana. Nämä Lykon kalenterit on tosi suosittuja ja myydään yleensä loppuun nopeasti, joten kannattaa olla nopea. Selektiivisen kosmetiikan ystävälle.

LYKO Skinderella kosmetiikkakalenteri

Hinta: 79€ (arvo 440€)

*TILAA!

*Lykon ihonhoitokalenteri on edullisempi versio heidän omista kalentereistaan. Mukana on kivoja brändejä ja pelkästään ihonhoitotuotteita ainakin nimen perusteella. Vaikuttaa hyvältä!

Skincity kosmetiikkakalenteri

Hinta: 159€ (arvo 558€)

*TULOSSA 6.10. klo 11.00!

*Skincityn kosmetiikkakalenteri on ollut joka vuosi tosi laadukas. Nyt mukana on huippumerkkejä kuten Paula´s Choice, mun lemppari Hourglass sekä Dr. barbara Sturm. Mukana on ihonhoitoa ja meikkejä. Lisäksi tämän vuoden itse kalenteri on kuulemma taideteos jo itsessään, joka jää hyötykäytölle joulun jälkeen säilytyslaatikostona. Kiinnostaa todella!

Essence kosmetiikkakalenteri

Hinta: 30,90€ (arvo ei tiedossa)

*TILAA NYT!

*Essencen kosmetiikkakalenteri on edullisimmasta päästä. Kalenterin sisältö on täysin yllätys ja viime vuonna mukana oli muutakin kuin kosmetiikkaa. Tosin hyvin kosmetiikkapainotteinen oli sekin. Budjettiystävällinen vaihtoehto.

Catrice DIY kosmetiikkakalenteri

Hinta: 41,50€ (arvo ei tiedossa)

Ulkoasu näyttää samalta kuin viime vuonna ja ehkä sisältökin? Pelkkiä meikkejä sisältävä *Catricen kalenteri on edullinen vaihtoehto meikkejä haluavalle. Vatricen meikit on minusta ihan loistavia hinta-laatusuhteeltaan ja heidän valikoimista löytyy monta mun suosikkia. Tämä on varmasti kiva vaihtoehto!

LUE MYÖS VIIME VUODEN VALINTANI!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä