Huxley kasvovesi suihkeena ja muut ihanat uutuudet

*Kaupallinen yhteistyö Nobebeauty.fi

Huxley kasvovesi ja muut uutustuotteet

Huxley kasvovesi *Extract It toner on ollut suosikkini jo useamman vuoden ajan. Nyt Huxley on julkaissut uutuuksia ja mukana on kaksi kasvovettä suihkeena! Aina kun Huxley julkaisee uutuuksia olen todella innoissani, koska huonoja tuotteita ei minusta oikein löydy edes heidän valikoimistaan. Huxley on korealainen kosmetiikkamerkki, jonka nimeen korealaiset lentoemännät vannovat. Huxley kasvovesi on todella suosittu ja itselläni se on aina hyllyssä. Tuotteita on eri ihotyypeille ja suhteellisen laajalla valikoimalla. Huxleyn tuotteet ovat minimalistisen kauniita, raikkaan spamaisen tuoksuisia ja erittäin tehokkaita. Itse pääsin eroon pintakuivuudesta juuri Huxleyn kasvoveden avulla. Mukana uutuuksissa on kasvovesien lisäksi myös muita todella ihania tuotteita.

Uutuus kasvovesisuihkeet

Huxley kasvovesi nyt suihkeena kahdelle eri ihotyypille.

Huxley kasvovesi (*Extract it toner) on loistava, mutta harmittelen aina sen pakkausta, joka onkyllä kaunis lasinen pullo, mutta hieman epäkäytännöllinen. Itse olen laittanutkin usein kasvoveden tyhjentyneeseen toisen merkin suihkepulloon, jotta tuotetta olisi helpompi käyttää. Ja nyt markkinoille tuli siis kaksi erilaista kasvosuihketta Huxleyltä. Ensimmäinen on *Oil Mist; Sence of Balance, joka on kaksifaasinen eli sisältää kasvoveden sekä öljyn sen pinnalla. Kyseessä on siis hyvin ravistettava suihke, joka sekoittuessaan antaa kasvoille sekä vesikosteutusta, että lukitsee kosteuden öljyllä. Oil Mist on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Suihke sisältää Huxleylle ominaista viikunakaktusöljyä, joka on Huxleyn tuotteiden yleinen raaka-aine. Olen rakastanut Whamisan vastaavaa kaksifaasista suihketta, joten odotukset olivat korkealla tämän suhteen. Eikä tarvinnut pettyä muuta kuin pakkauskoossa. Pakkaus on 35ml kokoinen, joten ei kovin suuri. Tosin tätä ei ole tarkoitus lutrata iholle kovasti kerrostaen. Esimerkiksi reissuun tämä koko on taas ihan mahtavan kompaktin kokoinen. Suihke on todella miellyttävän tasainen ja hento sumu. Tuotetta voi käyttää meikin alla tai päällä tuomaan kosteutusta ja kuultoa. Toinen kasvovesisuihke *Essential Mist on tarkoitettu enemmän rasvoittuvalle ja sekaiholle eikä sisällä öljykerrosta. Kyseessä on enemmän perinteinen kasvosuihke, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Pakkauskoko ja tuoksu ovat samat kuin kuivan ihon versiossakin. Tämäkin menee erinomaisesti meikin alla tai päällä.

Huxley silmänympärysvoide

Huxley silmänympärysvoide on odotettu uutuus

Olenkin odottanut, koska Huxleyltä tulee silmänympärysvoide myyntiin. *Concentrate On niminen silmänympärysvoide on koostumukseltaan erikoinen. Samalla hieman geelimäinen ja kuitenkin tuhti. Imeytyy hyvin ihoon, mutta on kuitenkin melko tymäkkää koostumukseltaan. Tässä taas purkkikoko on riittoisa 30 ml. Esimerkiksi *Bybi silmänympärysvoiteet ovat puolet pienempiä. Pakkaus on kaunis, lasinen ja hyvin Huxleyn brändin omainen. Käyttömukavuudeltaan itse tykkään enemmän puristettavista tuubeista kuin purkeista, mutta nämä on makuasioita. Kosteuttaa hyvin ja sopii erinomaisesti kuiville silmänalusille ja tuomaan kiinteyttä iholle.

Huxley suihkugeeli

Huxley suihkusaippua on kosteuttava ja ihanan tuoksuinen

Kuten olen monesti sanonut, niin minä rakastan suihkusaippuoita. Itselläni on vartalon iholla psoriasis, joten en käytä kuivattavia saippuoita ollenkaan. Itseasiassa en pese saippualla kuin kriittiset hikoavat paikat ja muuten peseydyn pelkällä vedellä. Mutta rakastan hyväntuoksuisia saippuoita suihkussa, jotka eivät kuivata! *Huxleyn Moroccan Gardener suihkusaippua ei sisällä kuivattavia sulfaatteja ja tässäkin on tottakai viikunakaktuksen siemenöljyä, mutta myös kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Itse tykkään tosi paljon Huxleylle ominaisesta spamaisesta tuoksusta ja olenkin vähän haaveillut, että siitä tulisi suihkusaippua. Toimii loistavasti myös käsienpesuun.

Puhdistava ja kirkastava kasvonaamio

Huxley savinaamio on kirkastava ja kosteuttava naamio

Uutuus *savinaamio oli näistä se, josta ajattelin etten pitäisi erityisemmin. Savinaamiot on usein omalle kuivalle iholleni liian kuivattavia ja puhdistavia. Usein savinaamion jälkeen ihoni tuntuu kiristävälle ja siihen saa upottaa monta kerrosta kasvovettä perään. Olin kuitenkin todella yllättynyt kun testasin *Huxleyn savinaamiota ensimmäisen kerran. Kyseessä ei ole sellainen perinteisen tönkkö savinaamio, vaan koostumus on kevyempi ja juoksevampi. Sen saa hyvin ohuelti levitettyä kasvoille sormin. Naamiota pidetään muutama minuutti kasvoille, kunnes se kuivahtaa. Naamio sisältää pieniä rakeita, jotka kuorivat kasvot poishuuhtoessa kun lisää pyörivän liikkeen kostutetuin käsin kasvoille. Iho jää todella pehmeäksi, kirkkaaksi ja kimmoisaksi tämän naamion jäljiltä! Yksi harvoista savinaamioista, jotka saavat jäädä itselle käyttöön.

LUE MYÖS: Huxley uutuudet ja vanhat suosikit

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä