Huxley uutuudet & vanhat suosikit

Huxley on yksi ehdottomista suosikkibrändeistäni korealaisesta kosmetiikasta. Innostuin korealaisesta kosmetiikasta reilu vuosi sitten isosti ja Huxley nousi nopeasti suosikikseni! Nyt Huxley uutuudet ovat saapuneet suomeen! Tuotteissa on ihanan mieto spamainen tuoksu, joka on hyvin ominainen heidän tuotteilleen. Huxleyn tuotteissa on paljon hoitavia ainesosia, joista yksi on kaktusviikunan siemenöljy, jota taitaakin olla kaikissa Huxleyn tuotteissa. Korealaiset lentoemännät vannovat kuulemma tämän sarjan nimeen ja jos olette katsoneet heidän ihoaan, niin se puhukoon puolestaan.

Huxleyn lisäksi *Nobella on myynnissä esim. Tony Molyn, Briogeon ja Luxien tuotteita. 

Puhdistusvesi

Uutuutena Huxleyllä on tämä *puhdistusvesi, jota käytän itse ennen meikkiä, jos en ole alkanut heti aamuisen ihonhoidon jälkeen meikkaamaan. Tällä kosteuttavalla puhdistusvedellä pyyhin ensin kasvot läpi ja sitten lisään kosteuttavan kasvoveden sekä kosteusvoiteen. Laitan siis oman meikkini alle aina Huxleyn *kosteuttavan kasvoveden ja kosteusvoiteen. Tämä puhdistusvesi toimii hyvin myös aamuisin kasvojenpuhdistuksessa, jos itsestä tuntuu, että pelkkä vesipesu ei riitä. Tosi kätevä tuote!

Kuoriva naamio

Olen tykästynyt itse kuoriviin naamioihin. Minulla on käytössä Flow Cosmeticsin kuoriva naamio sekä Skinfoodin mansikkanaamio, joka on myös tällainen kuoriva. Tykkään ajatuksesta, että kun käyttää rakeellista kuorintaa, on samassa tuotteessa kuitenkin hoitavia iholle jätettäviä hoitavia ainesosia. Tässä Huxleyn *Scrub mask  sweet therapy -naamiossa rakeet ovat luonnollisia ainesosia; luffaa, sokeria ja saksanpähkinänkuorta. Kuorinta on kuitenkin kevyesti tehtynä hellävarainen eikä se omaa helposti punoittavaa ihoani saanut herkistymään yhtään. Levitän hieman kosteille kasvoille naamiota kevyesti pyörivin liikkein, välttäen huulia ja silmänympärysihoa. Sitten naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Itse teen tämän yleensä suihkussa samalla kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa. Iho jää superpehmoiseksi tämän jäljiltä. Toinen vaihtoehto Huxleyltä on heidän *sheet mask, joka on tosi kosteuttava ja tekee upean kuulaan ihon. Paketissa on kolme sheet maskia, joten on hieman hintavampia naamioita, mutta johonkin erityiseen tilaisuuteen nämä sopii hyvin. Esimerkiksi morsiamille hääaamuun 😉

Kosteusvoide kuivalle iholle

Kasvoille uutuustuotteina tulivat mm. uusi rasvaisempi ja tuhti sheavoi pohjainen *more than moist kasvovoide, joka nousi omaksi suosikikseni heti. Tämä sopii esimerkiksi illalla yövoiteeksi tosi hyvin! Käytän itse meikin alla aina Huxleyn *Glow awakening kosteusvoidetta, joka puolestaan on hieman kevyempi voide, jossa on kasvoja heleyttäviä ja kirkastavia ainesosia. Vinkkaan vielä ikääntyvälle iholle tämän *Anti gravity voiteen, joka antaa kosteuden lisäksi kimmoisuutta iholle ja auttaa sitä uudistumaan. Vaihtoehtoja löytyy siis jokaiselle ihotyypille!

Kasvoöljy

Kaikki minua seuraavat tietävät, että vannon hyvien kasvoilla käytettävien öljyjen nimeen. Joka ilta käytän kosteusvoiteen päällä kasvoöljyä tai vähintään öljymäistä seerumia. Olin siis tosi innoissani, kun kuulin että Huxley lanseeraa tämän *kasvoöljyn. Öljy on ihanan tuntuinen, tuoksuinen ja tehokas. Tämä kosteuttaa kuivintakin ihoa hyvän kosteuttavan kasvoveden kanssa todella tehokkaasti. Lsiäksi tämä ei ole kovin raskaan tuntuinen iholla, vaan imeytyy melko nopeasti. Jos siis olet kasvoöljyn ystävä, niin kokeile tätä Huxleyn versiota. Saat kunnon spakokemuksen päättämään ihonhoitorutiinisi iltaisin.

Vartaloöljy & -voide

Myös vartalolle tuli nyt Huxleyltä *vartalovoide sekä öljy. Itse käytän perusvoiteita vartalollani pääasiassa, koska sairastan psoriasista ja ihon perusrasvaaminen on itselleni pakollista. Mutta *vartaloöljyyn tykästyin ja uskon, että kesällä esimerksiksi on ihana laittaa tätä vaikka vaan dekolteelle, käsivarsiin ja sääriin. Tämä luo tosi kauniin kuullon iholle, ilman yhtään rasvaista tunnetta! Lasipullo on tässä hieman vaarallinen, koska öljyiset kädet ja melko painava lasipullo ei ole yhdistelmänä se paras mahdollinen. Muutenhan nämä Huxleyn lasipullot on tosi luksusmaisia ja ihania. Purkkirakkauteen nämä sopii täydellisesti <3

Vanhat suosikit

Jos saisin valita yhden Huxleyn tuotteen loppuelämäksi, olisi se tuo *kosteuttava kasvovesi. Se on ihan parasta! Käytän tätä tosiaan joka aamupuhdistuksen jälkeen, sekä saatan kerroksen vielä lisätä juuri ennen meikkiä. Tämä kuuluu joka aamuiseen ihonhoitorutiiniini. Tällä pääsee nopeastikin pintakuivuudesta kasvoilla eroon kun kerrostaa tätä muutaman kerroksen aina hellävaraisen pesun jälkeen kasvoille ja sitten lukitsee kosteuden kosteusvoiteella tai öljyllä iholle. Tämä kasvovesi on mukana myös “Hyvän ihon salaisuus”-postauksessani. Aivan mahtava tuote! Tykkään myös tosi paljon heidän seerumeistaan, joista suosikkini on kirkastava *Brightly ever after seerumi, joka kirkastaa ja heleyttää sameita kasvoja.

Huxley uutuudet olivat mielenkiintoisia ja sain kaipaamani kasvoöljyn valikoimiin. Olen kasvoöljyn suuri ystävä ja tämä hellii ihanasti kuivaa ihoani!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä