Hyvän ihon salaisuus – panosta kolmeen asiaan!

Mikä on hyvän ihon salaisuus? Hyvä iho on monen tekijän summa, eikä täydellistä ihoa ole olemassakaan. Ihonhoidolla on kuitenkin valtavan suuri merkitys siihen miltä iho näyttää ja kuinka hyvin se voi. Nämä kolme asiaa ovat aina ne kulmakivet. Näitä ei saisi unohtaa omasta ihonhoidosta. Kolme vaihetta ja tuotetta riittää hyvään ihonhoitoon. Ei tarvita välttämättä kymmentä eri tuotetta metsästäessään täydellistä ihoa. Perusasiat on oltava kunnossa.

Oma hyvän ihon salaisuus on näm tuotteet. Olen saanut oman ihoni voimaan todella hyvin näillä kolmella ihonhoidon kulmakivellä.

Kolmen tuotteen ihonhoito

1. Puhdista hellävaroen!

Pahin asia mitä ihollesi voit tehdä, on pestä sitä saippualla. Saippua sisältää paljon peseviä ainesosia, jotka puhdistaa iholta kaiken. Myös sen normaalin kosteuden ja iho tuntuu pesun jälkeen kiristävältä. Samoin tekevät useat vaahto- ja geelipuhdistusaineet. Helppo tapa tarkistaa, että oma puhdistusaine ei ole liian pesevä on katsoa, ettei se sisällä Sodium laureth sulfate nimistä ainetta. Sodium laureth sulfate eli SLS on liian pesevä iholle, jolloin iho on lähtökohtaisesti jo ongelmissa. Myös rasvainen iho alkaa tuottaa lisää ihon omaa rasvaa korjatakseen kadonnutta kosteutta iholta. Tämä on siis kaiken perusta. Suosi hellävaraista pesua kasvojen iholla. Öljypuhdistus on kaikkein hellävaraisin ja hoitavin iholle. Se on lisäksi todella kätevää, koska sillä saat kaiken meikin samalla pois kasvoilta. Ei tarvitse siis pestä useammalla tuotteella ensin silmämeikkiä pois ja sitten kasvojen ihoa. Kaikki saa yhdellä tuotteella hoidettua.

hyvä iho vaatii hellävaraisen puhdistuksen. Öljypuhdistus on kaikkein paras vaihtoehto.

Tuotesuositukset:

*Whamisa cleansing oil (Tarjouksessa tällä hetkellä!!)

  • luonnonkosmetiikkaa, hellävarainen, ihana tuoksu, poistaa silmämeikin helposti!

*Coxir ultra hyaluronic cleansing oil

  • tuoksuton, tehokas ja kosteuttava!

Voit lukea lisää öljypuhdistuksesta sekä suosikeistani tästä postauksesta.

2. Kosteuta ihoa!

Kosteutus on hyvän ihon salaisuus. Kosteutuksella en tarkoita rasvaisen kosteusvoiteen käyttämistä vaan kosteuttavan kasvoveden tai hoitonesteen käyttämistä. Iho tarvitsee ns. vesikosteutusta eikä vain rasvakosteutusta. Tämä tapahtuu kosteuttavalla kasvovedellä tai hoitonesteellä. Kasvovesi ei siis tässä tarkoita puhdistavaa kasvovettä vaan nimen omaan ihoa kosteuttavaa. Kasvovettä kerrostetaan muutamia kerroksia kasvojen iholle. Tämä askel on paras keino päästä eroon esimerkiksi pintakuivuudesta. Myös rasvainen iho kaipaa kosteutusta, joten tämä on yhtä tärkeä kaikille ihotyypeille!

Vinkki! Ota kasvovettä kämmeniisi ja painele siitä kasvojen iholle. Vanulappu imee tuotteen itseensä ja tuotetta kuluu enemmän.

Kosteuttava kasvovesi on ihonhoidon kulmakivi

Tuotesuositukset:

*Whamisa deep rich toner (Tarjouksessa tällä hetkellä!)

  • luonnonkosmetiikkaa, superkosteuttava, ihana tuoksu, tehokkain!

*Huxley Extract it toner

  • tehokas, mieto tuoksu, sopii useimmille ihotyypeille

3. Lukitse kosteus!

Kun iholle on juotettu kosteutta hoitavalla ja kosteuttavalla kasvovedellä, lukitaan kosteus iholle. Kosteusvoide tai kasvoöljy lukitsee kosteuden iholle ja saa ihon pehmeäksi, kimmoisaksi ja hyvinvoivaksi. Itse käytän aamuisin kosteusvoidetta ja iltaisin kasvoöljyä. Mutta jompi kumpi riittää hyvin myös. Hanki laadukas hyviä öljyjä sisältävä kosteusvoide tai öljy.

Muista kuitenkin valoisaan aikaan myös aurinkosuoja! Niistä voit lukea lisää tästä postauksesta.

kosteuvoidetta ei saa unohtaa hyvässä ihonhoidossa. Kosteusvoide lukitsee kasvoveden tuoman kosteuden ihoon.

Tuotesuositukset:

*Bybi Buriti booster kasvoöljy

  • luonnonkosmetiikkaa, kevyt uv-suoja, runsaasti hoitavia öljyjä, pehmentää ihoa

*Huxley glow awakening kosteusvoide

  • helppo kosteusvoide, sopii monelle iholle, kirkastava, ihana mieto tuoksu

Ihonhoidon ei tarvitse siis olla monien eri tuotteiden kanssa läträämistä. Nämä kolme asiaa kun on kunnossa, niin et tarvitse välttämättä muuta. Lisäksi voit halutessasi tehdä kuorinnan silloin tällöin ja vaikka kasvonaamion ihon tarpeiden mukaan. Nämä kolme ovat kuitenkin ne kulmakivet ihonhoidossa joita ei kannata unohtaa.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä