Toukokuun kosmetiikkasuosikit

Kuukauden kosmetiikkasuosikit sarja palaa blogiin eli joka kuukauden ensimmäinen päivä tulee edeltävän kuukauden kosmetiikkasuosikit teille nähtäväksi. Toukokuussa löysin monia uusia hyviä kosmetiikkatuotteita ja seitsemän suosikkia viime kuulta.

1. Suoristusrauta

Ensimmäisenä uusi suoristusrauta Rwmingtonilta! Minulla on ollut aina Remingtonin rauta ja tykkään niistä tosi paljon. Tämä uusi Remingtonin Sleek & Curl expert rauta on siitä ihana, että sillä onnistuu sekä suoristaminen, että kihartaminen. Rauta kuumenee 15 sekunnissa, joten odotella ei tarvitse! Lisäksi haluan, että suoristusrauta menee itsellään pois päältä jonkin ajan kuluttua, jos sitä ei käytä. Olen sen verran unohtelevainen, että tämä on must ominaisuus! Lisäksi tämä uusi rauta liukuu hiuksilla niin hyvin!

2. Hiusnaamio

Ida Wargin hiustutotteet pääsi kosmetiikkasuosikit listalle,koska  ovat kauniita ja todella hoitavia.

Sain testiin Why Not Pr-toimistolta Ida Wargin tuotteita ja tykkäsin näistä hiusnaamioista tosi paljon. *Hopeanaamio oli todella tehokkaasti hoitava ja ei tehnyt hiuksista yhtään sinertäviä. Tuoksuna meloniesanssinen tuoksu, joten ei kovin tuoksuherkälle nenälle. Sarjan Repair-sarja tuoksui voimakkaammalle, mutta tuotteet sinänsä oli hyviä ja hoitavia nekin! Plussaa kauniista paketoinnista. Nämä on todella kauniita purkkeja.

3. Aurinkosuoja

Hyn Beauty Sun prep päivävoide sisältää spf 25 suojan

Tämä *Hynt beautyn päivävoide sisältää aurinkosuojan ja on luonnonkosmetiikkaa. Aurinkosuoja on tässä siis fysikaalinen eli ei myöskään tuhoa vesistöjä ja on ekologisempi vaihtoehto. Voit lukea lisää tuotteesta tästä postauksesta, jonka tein viime viikolla. Tämä oli pakko ottaa mukaan kosmetiikkasuosikit listalle, koska olen käyttänyt tätä joka päivä!

4. Ikisuosikki koreasta

Voi kuinka kaipasinkaan *Whamisan Deep Rich Toneria! Olin kuukauden päivät tätä ilman ja tämä on vaan paras hoitoneste. Muistakaa kosteuttaa ihoanne, vaikka kesällä iho ei olekaan niin kuiva kuin talvella. Iho kaipaa auringon jälkeen erityisesti kosteutta, joten hyvä hoitoneste on kesän luottotuote! Tällä hoitonesteellä pääsin itse eroon ihon pintakuivuudesta muutamassa päivässä. Käytän itse tätä hoitonestettä iltaisin muutaman kerroksen puhdistuksen jälkeen ja perään laitan kosteusvoiteen tai kasvoöljyn. Iho kiittää.

5. Kesän meikkivoide

Vita Liberatan meikit ovat täydellisiä kesään. Kuulaita ja helppokäyttöisiä.

*Vita Liberatan Beauty blur meikkivoide on sävyttävän päivävoiteen tyyppinen kevyt meikkivoide. Sopii kesään erityisen hyvin, koska se on helppo levittää ja antaa sopivan kuulaan pohjan. Levittyy hyvin myös sormin kosteusvoiteen tapaan. Sopii kuivalle ja normaalille iholle sekä aikuiselle iholle, koska kosteuttaa samalla ja on kevyt.

6. Kauniit luomiväripaletit

Makeup Revolution Pro eyelook paletit ovat kaunempia mitä olen nähnyt!
Makeup Revolution paletit ovat kätevän pieniä mukaam vaikka reissuun!

Tilasin Beautybay verkkokaupasta Makeup Revolution Pron eyelook paletteja neljässä sävyssä, koska rakastuin täysin näihin pakkauksiin. Tiedän on typerää rakastua pakkauksiin, mutta katsokaa näitä. Ja onnekseni huomasin, että sisältö on yhtä kaunis kuin ulkokuorikin. Todella kivat sävyt, hyvä pigmentti, levittyvyys ja kesto. Ja tykkään kompakteista neljän sävyn paleteista, jotka menee käsilaukussakin tai reissussa. Nämä oli hyvä ostos! Ja postit oli ilmaiset suomeen.

7. Itseruskettavat

Tuotearvostelu

Pakko mainita tottakai itseruskettavat tuotteet, joita olen testannut ihan tosi paljon kevään aikana. Testi tuli päätökseen ja parhaimmat on valittu! Luonnonkosmetiikan puolelta kirkkaimman kruunun sai Zuiin itseruskettavat, joista voit lukea tarkemman postauksen tästä. Synteettisten puolelta voiton vei klassikko, eli Vita Liveratan itseruskettavat. Niistä löytyy myös oma postaus täältä.

Uusi ilme ja uusi blogi!

Mitä mieltä olet minun uudesta blogista ja sen uuditusta ilmeestä? Olen niin iloinen, että sain vihdoin blogin omalle alustalleen ja sen mukana uuden ilmeen! Tykkään tosi paljon. Jätä kommentti mitä pidät uudistuksista.

Jaa:

Facebook

One Response

  1. Teksti ja kuvat on ihan vasemmassa laidassa kiinni, olisi helpompi lukea jos se olisi keskemmällä 🙂 oikealle reunalle jää tällöin liikaa tyhjää tilaa 😉 muutoin kyllä ulkoasu on tosi ammattimainen ja tykkäisin lukea just suosikkeja ja vinkkejä täältä bogin puolelta. Värit ja banneri on hyvät 🙂

Lue myös nämä

Lue myös nämä