Ihonhoitorutiini kuivalle iholle- mitä itse käytän?

Moni on lähiaikoina kysellyt mikä on minun ihonhoitorutiini kuivalle iholle sekä käyttämistäni tuotteista. Ajattelin avata tuotteita hieman täällä blogini puolella myöskin. Hoidan ihoani korealaisella ihonhoitorutiinilla, mutta tuotteet eivät ole kaikki korealaista kosmetiikkaa. Ihoni on ollut lähiaikoina tosi hyvässä kunnossa ja viimeksi kampaajalla käydessäni kampaajani kysyi minulta vitsillä, että voisinko ihan listata kaikki mitä kasvoillani käytän. Ja tottahan toki voin! Tässä ne tulevat.

Lue myös “Hyvän ihon salaisuus” postaus, jossa kerron mitkä kolme steppiä pitää aina muistaa ihonhoidossa.

Aamurutiini

Vesipesu

Aamuisin vesipesen kasvoni lämpimällä vedellä ja sitten pyyhin kasvot vedellä kostutetulla* musliiniliinalla. En ole enää pessyt aamuisin kasvojani millään puhditusaineella ja olen todennut tämän itselleni tosi hyväksi jutuksi. Ihonhoitorutiini kuivalle iholle ja sen tärkein kohta on hellävarainen puhdistus.

Kosteuttava kasvovesi

Aamulla laitan tätä *Huxleyn kasvovettä iholleni pari kerrosta kevysti painellen. Otan pullosta siis muutamia tippoja tai käytän suihkepulloa, jonne olen tätä tuotetta laittanut. Se helpottaa tosi paljon tuotteen käyttöä kun voi vaan suihkia muutaman suihkauksen ja sitten painella kasvoille. Upea kasvovesi, joka todella kosteuttaa!

Seerumi

Aamulla laitan jonkin hieman emulsiomaisemman seerumin ennen kosteusvoidetta, koska tykkään ennen meikkiä että iho on todella kosteutettu. Olen tykännyt tosi paljon tästä *Huxleyn seerumista joka kosteuttaa ja kirkastaa kasvoja.

Kosteusvoide

Seerumin päälle laitan kosteusvoiteen sitomaan kosteuden ihoon ja siinä tykkään käyttää tätä *Huxleyn kosteusvoidetta. Aamuisin siis ihonhoitoni on aika Huxley painotteinen eikä suotta. Tähän sarjaan on tosi helppoa rakastua! Lisäksi ennenkuin aloitan meikkaamisen laitan *Weledan Skin foodia taputellen kasvoille välttäen kasvojen rasvoittuvaa t-aluetta.

Iltarutiini

Öljypuhdistus

Ensimmäisenä otan tätä *Coxirin öljyputsaria kuiviin käsiin ja hieron sen kuiviin kasvoihini pyörivin liikkein. Myös silmämeikki lähtee tällä ilman silmien kirvelyä ja vuotamista. Tuote on hajuton ja sopii herkillekin silmille. Sitten kastelen käden lämpimällä vedellä ja kosteilla käsillä pyörittelen öljyn maitomaiseksi iholle. Sitten otan kastellun musliiniliinan jolla pyyhin tuotteet pois iholta. Paras öljyputsari mitä olen kokeillut. Tästä en luovu kovin helposti. Musliiniliina kevyesti myös kuorii ihoa samalla ja saa varmasti kaikki meikkijäämät katoamaan iholta. Joka ilta en enää kaksoispuhdista ihoa, mutta jos puhdistan niin esimerkiksi tämä Huxleyn geeliputsari on tarpeeksi hellävarainen iholle eikä se ole liian puhdistava.

Hoitoneste

Tämä *Whamisan deep rich toner on pitkäaikainen suosikkini ja päädyn aina ostamaan uuden pullon vanhan tilalle. Niin paljon huomaan tätä kaipaavani kun olen hetken käyttämättä. Jos sinulla on pintakuiva iho ja haluaisit siitä eroon, hanki tämä ja kerrosta kasvoille ennen kosteusvoidetta kolme kerrosta joka ilta. Viikossa huomaat eron. Olen tästä tuotteesta kirjoittanut aiemminkin. Voit lukea postauksen täältä.

Seerumi

Tykkään seerumeista. Seerumit on tiiviimpiä hoitonesteitä, joihin on pakattu enemmän hoitavia ainesosia ja niitä käytetään antamaan iholle sitä mitä se milloinkin kaipaa. Se voi olla vaikka lisäkosteutta, estämään liiallista talineritystä, tasoittamaan ihon sävyä tai kirkastamaan kasvoja. Itse suosin varsinkin näin talvella ihoa voimakkaasti kirkastavia ja kosteuttavia seerumeita. Siksi joka ilta laitan *Coxirin hyaluronihapposeerumia sekä *c-vitamiiniseerumia. Hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä ja c-vitamiini kirkastaa ihoa voimakkaasti.

Kosteusvoide

Iltaisin käytän tätä Ole Henrikssenin Tramsform sarjan *Goodnight glow yövoidetta, joka sisältää kevyesti kuorivia happoja sekä kirkastavia ainesosia. Lisäksi tuote luonnollisesti kosteuttaa ihoa yön aikana. Hyvä yövoide!

Silmänympärysvoide

Laitan silmänympärysvoidetta vain iltaisin, koska olen laiska. Ja koska tykkään tästä Beauty Gardenin silmänympärysvoiteesta, joka on todella rasvaista tavaraa. Tämä kestää imeytyä ja siksi käytän tätä mieluiten iltaisin.En löytänyt tätä silmänympärysvoidetta mistään enää netistä myynnistä, mutta muita brändin tuotteita myy mm.* Eleven.fi verkkokauppa. Kyseessä on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka raaka-aineet ovat heidän puutarhastaan. Tämä silmänympärysvoide on tehty päivänkakkaroista. Lisäksi puinen purkki on superkaunis!

Siinä oli ihonhoitorutiinini tuotteineen. Näiden lisäksi pari kertaa viikossa laitan sheet maskin tuomaan lisäkosteutta sekä kuorin ihon kerran viikossa.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä