Mikä on paras kosmetiikkakalenteri 2020? – mukana kiinnostavimmat kalenterit

Kosmetiikkakalenteri on 2020 vuonna edelleen monen kosmetiikkaintoilijan ostoslistalla. Ne on olleet suosiossa jo useamman vuoden ajan. Itsellänikin on ollut muutama kosmetiikkakalenteri vuosien varrella. Tänä vuonna en aio hankkia kalenteria itselleni, mutta tiedän että teitä tämän vuoden kalenterit varmasti kiinnostaa. Keräsin siksi tähän postaukseen mielestäni mielenkiintoisimmat kosmetiikkakalenterit vuodelta 2020.

1. Lookfantastic joulukalenteri 2020 (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Lookfantastic.fi

Yksi suosituimmista kosmetiikkakalentereista on Lookfantasticin kalenteri jo useampana vuonna. Mukana meikkejä, ihonhoitoa, hiustenhoita sekä vartalonhoitoa. Arvo yli 500€! Myydään aina loppuun, joten kannattaa olla kärppänä jos tämän haluat. Tämä tulee varmaan olemaan suosituin kosmetiikkakalenteri 2020

Hinta: 95€

2. Lumene Beauty advent calendar – 24 nordic beauty suprises (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Lyko.fi

Lumenen takuuvarma *joulukalenteri. Sisältää ihonhoitoa sekä meikkejä. Jos tykkään Lumenen tuotteista, niin tämä on varmasti ihana kalenteri!

Hinta: 69,20€

3. Cult Beauty joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY!)

Kuva: www.cultbeauty.com

Hinta: 199£

Luksus joulukalenteri Cult Beautylta. Arvo yli 1000€! Mukana brändejä kuten Huda Beauty, Hourglass, Milk makeup, Charlotte Tillburry..Jos etsit todellista luksusluokan kalenteria niin tämä tilaukseen.

4. Glossybox joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Glossybox.fi

Hinta: 99€

Glossyboxin joulukalenteri vaikuttaa sekin laadukkaalta, mikäli kalenteriin oikeaan arvoon on uskominen. Kalenterissa pitäisi olla yli 500€ tuotteet, joten jotain kalliimpaa on sisällä tässäkin.

5. Twistbe joulukalenteri (tilaa ilmoitus + alekoodi) (LOPPUUNMYYTY)

*Twistben joulukalenteri tulee myyntiin syyskuun lopulla ja se myydään aina loppuun. Kalenterista voit tilata jo nyt alekoodin itsellesi ja saat sitten tiedon kun kalenteri on myynnissä. Jos olet luonnonkosmetiikan ystävä niin rakastat tätä kalenteria. Twistben tytöt on rakkaudella valinneet tuotteet tänäkin vuonna mukaan.

6. Real Techniques Advent calendar (LOPPUUNMYYTY)

Kyva: Lyko.fi

Hinta: 76,90€

Meikkivälineitä sekä hiustuotteita sisältävä *Real Techniques joulukalenteri. Kiva kun Real Techniquesilta tulee oma kalenteri. Toivottavasti mukana olisi usemapi hyvä sivellin!

7. Nyx Diamond & Ice please! 24 Holiday countdown calendar

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 76,90€

*Nyxin kalenteri on joka vuosi olleet minusta kivoja. Huulikiiltoja, luomivärejä sekä muita meikkituotteita joka päivälle jouluun asti.

8. Makeup Revolution The advent calendar 2020

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 57,50€

*Makeup Revolutionin kalenteri on minusta joka vuosi mielenkiintoinen. Meikkejä sisältävä kalenteri on hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Mukana tänä vuonna uusia ainutlaatuisia sävyjä.

9. Lyko Luxury kosmetiikkakalenteri 2020 (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 143,90€

Tämä *Lykon joulukalenteri kiinnostaa! Lykolla on valikoimissaan laajasti eri brändejä, joten odotan innolla mitä näistä pussukoista paljastuu! Arvoltaan pitäisi olla yli 440€.

10. Essie Joulukalenteri

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 76,90€

*Essien joulukalenteri sisältää täysikokoisia sekä minikokoisia kynsilakkoja sekä muita tuotteita täydelliseen manikyyriin. Essien lakat on markkinoiden parhaiden joukossa, joten jos tykkään kynsilakoista on tämä kalenteri sinulle.

11. Elevenin oma kosmetiikkakalenteri (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Eleven.fi

Hinta: 124,95€

Elevenillä on joka vuosi ollut myös oma *kosmetiikkakalenteri. Kalenterin sanotaan sisältävän 350€ arvosta tuotteita ja hintaa kalenterilla on 124,95€, joten ihan hyvään hintaan tämän saa kotiutettua. Mukana tuttuja brändejä kuten Clarins, Babor, Xlash, NUXE, Filorga, Löwengrip, Clinique, Dermalogica, Estée Lauder, Pixi jne. 

12. Skincity joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: @skincitysuomi Instagram

Hinta: ??

Skincityn joulukalenteri on joka vuosi tosi suosittu ja myydään loppuun nopeasti. Jos siis mielit tämän kalenterin itsellesi saada, kannattaa olla 14.10. klo 11 nopeana ostoksilla kun tämä julkaistaan! Mukana 30 ihoa hellivää tuotetta. Jopa 460€ arvoinen sisältö!

13. Essence DIY joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 24,50€

Essencen hauska *DIY joulukalenteri sisältää 24 tuotetta sekä papripussit ja numeroidun tarrat, joilla voit tehdä kivan kosmetiikkakalenterin jollekin läheiselle tai ystävälle. Tosi kiva idea! Ja hinta todella edullinen!

14. Catrice DIY joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY)

Kuva: *Lyko.fi

Samaan henkeen on myös *Catricen DIY kalenteri. Sisältää 24 tuotetta, lahjapussit ja kultaiset tarrat. Tämä on ihana lahja vaikka tyttöystävälle. Ja tässäkin hinta todella halpa!

15. K-Beauty Welcome to Seoul (LOPPUUNMYYTY)

Hinta: 89,95

*Korealaisen kosmetiikan kalenteri! Tästä innostuin, koska edelleen fanitan korealaista kosmetiikkaa kovasti. Ne on innovatiivia, täynnä tehoaineita ja lisäksi ihanna erilaisia länsimaalaiseen kosmetiikkaan nähden. Tämä on yksi suosikeistani.

16. Kicks joulukalenteri

Kuva: *Kicks.fi

Hinta: 54,50€

*Kicksin kosmetiikkakalenteri on monipuolinen peruskosmetiikkakalenteri. Sisältää niin ihonhoitoa, hiustenhoitoa, kynsilakkaa, meikkejä sekä meikkisiveltimiä. Eli monipuolisesti kaikkea. Brändit mielenkiintoisia ja tunnettuja. Arvoltaan 170€, mutta hintaa vain 54,50e, joka on mielestäni tosi kohtuullinen!

17. Inika Organic Beauty advent calendar

Kuva: *Lyko.com

Hinta: 144,50€

*Inikan luonnonkosmetiikan joulukalenteri! Inika on huippulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka tulee Aistraliasta. Itselläni on useampi Inikasuosikki, joten olin tästä tosi innoissani. Mukana näytti olevan ainakin yksi oma suosikkini. 12 luukkua, joten joka päivälle ei ole omaa luukkuaan.

18. Schwarzkopf Professional joulukalenteri

Kuva: Lyko.fi

Hinta: 96,50€

Kiakki hiustuotteiden ystävät rakastavat tätä *Schwarzkopf kalenteria. Täynnä siis pelkkiä hiustuotteita niin matkakoossa, kuin normaalissakin koossa. Kiva, että on omia kalentereista vain hiusjutuillekin.

Aiotko hankkia kosmetiikkakalenterin tänä vuonna? Mikä kosmetiikkakalenteri on vuonna 2020 mielestäsi paras?

LUE LISÄÄ: Kauneuden joululahjavinkit 2019

Jaa:

Facebook

4 Responses

  1. Glossyboxin kalenterissa oli yllättäen kaikista kiinnostavin sisältö. Olin jo tilaamassa Lookfantasticin kalenteria, mutta nyt jäin vielä miettimään minkä tilaisin. 😀

  2. Tilasin Lookfantasticin kalenterin hyvissä ajoin, mutta en ole vieläkään saanut sitä. Aspa selvittelee asiaa. Onko muilla ollut ongelmia kaleterin toimituksessa?

    1. Kurja kuulla, että toimituksessa on ollut ongelmia. Itse en ole kuullut, että olisi laajemmin ollut. Onneksi jouluun on vielä aikaa. Toivotaan, että pian selviää.

Lue myös nämä

Lue myös nämä