Lokakuun kauneussuosikit ja kehnot kosmetiikat

Lokakuu meni nopeasti, mutta jälleen on kasa uutta kosmetiikkaa testattuna. On siis aika erotella jyvät akanoista ja katsoa mitkä tuotteet pääsivät lokakuun kauneussuosikit listalle ja mitkä jostain syystä ei sytyttäneet minua tai vaan minulle sopineet. Kosmetiikka on aina henkilökohtaista ja mikä sopii minulle, ei välttämättä sovi sinulle. Moni asia vaikuttaa siihen miksi jostain tuotteesta pidän ja miksi en. Kannattaa siis lukea perusteet ja pohtia sen mukaan voisiko tämä toimia myös sinulle.

Lokakuun meikkisuosikit

Bounce peiteaine

Kuva: *Nobe.fi

Ehdottomasti eniten olin innoissani tästä *Beautyblenderin Bounce peiteaineesta! Peittävin voidemainen peiteaine mitä olen kokeillut. Myös Tarten Shape Tape on monen suosikki juuri siksi, että se on niin peittävä. Itselleni se on hieman liian kuiva silmänalusiholle ja siksi en itse siitä omalla ihollani pidä. Beautyblenderin Bounce peiteaine on yhtä peittävä, mutta iholla kosteuttavamman tuntuinen. Tätä oikeasti tarvitsee TODELLA pienen määrän iholle kerralla. Jos etsit oikeasti peittävää peiteainetta, niin kokeile tätä.

Tästä löytyy esittely myös Instagramini puolelta kohokohdista!

vasemmalla puolella ei peiteainetta ja oikealla puolella Bounce peiteaine sävyssä 2.20.

Velvet Trap huulipunat

Jeffree Star Cosmetics uudisti voidemaiset huulipunansa ja testasin kokoelman viisi sävyä. Nämä huulipunat on todella pigmenttisiä ja mukavantuntuisia huulilla. Sävy peittää yhdellä vedolla ja tuntuma on samettinen. Ei lainkaan kuivattava, joten ei myöskään mattainen. Tämän vuoksi nämä ei kestä yhtä hyvin kuin esimerkiksi Jeffreen nestemäiset huulipunat. Omiksi suosikeikseni nousi täydellinen klassinen punainen nimeltään *The Perfect Red, joka tämä puna todella on. Lisäksi todella näyttävä kirkas pinkki *Hot Commodity vei täysin sydämeni.

Ylhäältä alas: Naked Body, Hot Commodity, Fire Starter, The Perfe Red ja Unicorn Blood

Gosh Boombastic Crazy Volume ripsiväri

Ja siis nimenomaan tämä sähkönsininen sävy! Sininen ripsiväri voi kuulostaa oudolle, mutta tämä on niin siisti! Jos haluaa hieman erilaisen meikin ja kiinnostavuutta meikkiin yhdellä tuottellaa niin koita löytää tämä itsellesi! Myynnissä vain rajoitetun ajan sokoksilla ja emotion myymälöissä. Itse menen metsästämään vielä toisen itselleni. Niin paljon tästä tykkäsin!

Lokakuun ihonhoitosuosikit

Luonkos metsäkakut

Luonkos julkaisi uusia tuotteita, joista olin todella innoissani. Mielenkiintoiset *metsäkakut eli öljypuhdistuskakku sekä vartaloöljykakku. Mikä näistä teki erikoisen on se, että näissä on käytetty metsän omia mikrobeja.  Mikrobit tulee tuotteisiin tieteellisesti tutkitusta uutteesta. Uute on Scientific Oy:n kehittämä, joka tukee ja vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää. Mikrobiuutteen on päivittäisessä käytössä todettu vahvistavan immuunijärjestelmää. Eli todella uutta suomalaista innovaatiota ja kosmetiikkaa!

Treaclemoon suihku- ja kylpusaippuat

Haaveilen omasta kylpyammeesta. Olen haaveillut siitä aina. Joskus vielä minulla on talo, jossa kylpyhuoneessa on kylpyamme. Mutta onneksi nämä kylpyvaahdoksikin sopivat *Treaclemoonin suihkusaippuat käy myös herkullisina suihkusaippuoina. Rakastan tuoksuja suihkusaippuoissa. Kun sitä kylpyammetta ei ole, niin yksi mun onnenpaikkojani on suihku. SIksi hypetän aina ihania suihkusaippuoita. Nämä vei multa jalat alta. Tuoksu *Brazilian on TÄYSIN Brazilian bumbum creamin tuoksuinen, josta monet tykkää. Minäkin. Lisäksi sitrustuoksut on mun aamusuihkujeni suosikkeja, joten sarjan *limesaippua on aamusuihkujeni suosikkeja.

Muut lokakuun kauneussuosikit

Dashing Diva kynsitarrat

Olin erittäin skeptinen näihin *Dashing Diva kynsitarroihin ennen kuin olin näitä kokeillut. Oli vaikea uskoa, että nämä näyttäisi hyvältä (eli ei tarroilta) ja miten nämä kynsissä pysyisi. Kokeiltuani käänsin takkini täysin. Nämä pysyy nimittäin kynsissä jopa kaksi viikkoa ja mielestäni nämä näyttää paljon geelilakkaukselta. Sävyjä on monia ja näiden laittaminen on tosi yksinkertaista. Laittamiseen menee muutamia minuutteja. En ole näitä kokeiltuani lakannut kynsiäni kertaakaan. Pakkaus sisältää 27 kynsitarraa, joten pariin kertaan riittää yhdestä pakkauksesta.

Näiden laittamisesta sekä suosikkisävyistä löytyy video Instagram-tililtäni kohokohdista.

Lokakuun kehnot kosmetiikat

Huxley öljypuhdistusaine

Tuntuu ihan kamalalta laittaa *Huxleyn kaltainen supersuosikkini tälle puolelle listaa. Ja heti alkuun haluan sanoa, että tämä toimii loistavasti poistamaan meikin kasvoilta. *Öljyputsarissa tuoksu on perus Huxleyn tuoksu, joka on mielestäni ihanan raikkaan spamainen. Ikävä kyllä luulen, että tuoksu ärsyttää silmiäni, joka tekee minulle niin monen öljyputsarin tapaan silmien vetistelyä. Eli silmäni vuotavat pesun jälkeen. Tämän vuoksi en tätä itse voi käyttää. Jos kuitenkaan silmäsi ei vuoda öljyputsareista koskaan niin tämä voi olla sinulle loistava valinta.

Essence 24ever Defined volume ripsiväri

Essencen *24ever ripsiväri lupaa pysyvää kaarevuutta ja sysimustaa sävyä koko päiväksi. Ripsiväri ei ole vedenkestävä, joten halusin toki kokeilla miten tämä kaarevuutensa säilyttää. Ja kuten arvelinkin, niin itsepäisesti suorat ripset ei taivuttamisen jälkeen pysyneet tällä kaarevina. Sävy on kyllä musta ja harja itselleni sopiva. Jos tästä olisi vedenkestävä versio niin ehdottomasti haluaisin kokeilla, koska Essencen vedenkestävistä löytyy useampi suosikkini.

LUE LISÄÄ: Miten saada kaarevat ripset? 3 x paras ripsiväri!

Jaa:

Facebook

One Response

  1. Miten vertaisin tuota Bounce-peiteainetta Jeffree Starin peiteaineeseen? Luin nimittäin äskettäin Erikan postauksen, jossa hän vertasi JS:n peiteainetta myös Tarten peiteaineeseen ja ehkä jopa rankkasi Jeffreen peittarin paremmaksi. Mitä sinä tuumit, mikä näistä on sun lemppari? 🙂

Lue myös nämä

Lue myös nämä