Lookfantastic joulukalenteri 2022 – mukana upeita kosmetiikkamerkkejä!

Kaupallinen yhteistyö: *Lookfantastic

AD: Lookfantastic

*sisältää mainoslinkin

Lookfantastic joulukalenteri on ollut mun kosmetiikkajoulukalenterien postauksissa aina. *Lookfantastic kalenteri on joka vuosi tosi suosittu ja siinä on usein sellaisia brändejä, joita kotimaisista verkkokaupoista ei saa. Tämän takia se kiinnostaa itseäni aina tosi paljon. Silti tilaaminen onnistuu helposti suomenkieliseltä sivustolta ja ilman mitään tulleja ja muita lisämaksuja. Toimitus on edullinen ja yleensä aika nopea, joten vielä ehdit hankkia tämän itsellesi. Vaikka ihan ensimmäisiä luukkuja ei ehtisikään avata, niin on sitten ainakin enemmän avattavaa kun tämän saat käsiisi.

*Joulukalenteri on nyt loistavassa alennuksessa, joten jos olet vielä ilman niin nyt kannattaa tilata! Kalenteri maksaa normaalisti 115€, mutta on nyt 20% alennuksessa ja koodilla LFMEIKKIMUIJA saat siitä vielä -11% alennuksen. Alennuksen jälkeen kalenterille jää hintaa enää alle 90€! Tuotteiden arvo on 550€! Extra 11% alennuksen saa siis vain tänään 28.11.!

Kannattaa katsoa vielä jäljellä olevia Black Friday kampanjan *alennustuotteita, jos olet esimerkiksi haaveillut jostain kalliimmasta tuotteesta pitkään. Alekoodilla saa myös kaikista muistakin tuotteista 11% lisäalennuksen 28.11. ja 5% lisäalennuksen 29.11.-30.11.

Lookfantastic joulukalenteri 2022

Lookfantastic joulukalenteri on tänä tehty näyttämään kirjalle, joka avataan keskeltä. Luukut on tosi toimivia ja helppoja avata. Tästä iso plussa, koska usein sellaiset auki revittävät luukut ei toimi. Lisäksi tämän pystyy hyvin käyttämään uudelleen vaikka lapselle seuraavien vuosien kalenteriksi! Tänä vuonna mukana on mielestäni tosi hyvä kattaus mielenkiintoisia ja tunnettuja kosmetiikkamerkkejä! Tämän vuoden kalenterissa on tosi laajasti tuotteita eri kauneuden kategorioista. Mukana on ihonhoitoa, meikkejä, hiustuotteita, vartalonhoitoa ja laitteita. Mukana on myös pari tosi kivaa ei kosmetiikkatuotetta, jotka oli itseasiassa mun suosikkeja melkein koko kalenterin valikoimista! Tämä kalenteri sopii sellaiselle, joka tykkää kokeilla uusia tuotteita ja tykkää erityisesti laatukosmetiikasta ja hieman kalliimmista tuotteista. Nyt niitä pystyy testaamaan tosi edulliseen hintaan. Tämä voisi hyvin olla myös tosi kiva joululahja jollekin, joka rakastaa kosmetiikkaa.

Omat suosikit kalenterissa

Mukana on omista suosikeistani mm. Elemiksen upea *puhdistusbalsami ja *pmd ihonpuhdistuslaite, joka on tosi arvokas jo itsessään. Mulla on tästä se vaaleanpunainen ruusukvartsiversio ja oon tykännyt siitä tosi paljon. Tehostaa ihonpuhdistusta kivasti ja esim kesällä sai hyvin pois aurinkosuojat kasvoilta. Mielenkiintoisia merkkejä itselle, joita en ole päässyt kokeilemaan on Drunk Elephant, joka on kauneustubettajien listoilla ollut jo pitkään. Samoin First Aid Beauty on merkkinä yhden mun suosikki kauneusvaikuttaja Kathleen Lightsin suosikkimerkkejä. Myös Rodialin kirkastava naamio kiinnostaa, koska mulla on Rodialin tuotteista tosi hyviä kokemuksia. Rakastan heidän heleyttävää meikkiprimeria, josta voi lukea lisää tästä postauksesta. Myös kaikki kalenterin meikkituotteet pääsee ehdottomasti testattavaksi ja kiva kun niitäkin oli useampi mukana.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä