Heleyttävä primer – näillä saat kuulautta iholle!

Heleyttävä primer on ainoa primer mitä käytän. En ole primereiden suurkuluttaja, mutta olen löytänyt kolme primeria joista pidän. Tykkään näiden primereiden tuomasta kuullosta ja heleydestä iholle. En siis niinkään etsi blurraavia ja meikin kestoa pidentäviä primereita. Näistä kaikki ei ole edes primer nimisiä, vaan seerumeita jotka sopivat meikin alle tuomaan kosteutta ja heleyttä.

1. Laneige Glowy Makeup serum

Tätä Laneigen heleyttävää primeria olen odottanut Suomeen siitä asti kun yksi suosikkini Katie Jane Hughes käytti tätä omalla instagram-tilillään. Katien iho on niin upea, että luotan hänen tuotesuosituksiinsa. Ja sitten tuli tieto, että Yeppoon on tulossa tätä myyntiin. Sain heti testiin tämän ja ihastuin. Tuntuu kosteuttavalle ja heleyttää ihon meikkiä ennen ihanan kuulaaksi. Koostumus on läpikuultavaa, jossa on pieniä vaaleanpunaisia kuplia mukana, jotka sulavat iholle. Tosi kiva seerumi käytettäväksi nimenomaan meikin alle!

2. Rodial Soft Focus Glow drops

Tämä *Rodialin Soft Focus glow Drops on oma suosikkini silloin, kun haluan lopputuloksesta tasaisen lasisen ihon. Tämä on siis näistä eniten kiiltoa tuova. Lisäksi tämä tasoittaa hieman ihon pintaa ja tekee iholle “kalvon” jolle on helppo ja tasainen levittää meikkivoide. Tämän sain Lookfantasticin jostain boksista tai vastaavasta. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka kovasti tästä tykkäsin. Jos kaipaat extra heleyttä, niin tämä on oikea valinta.

3. Huxley Priming essence; Radiance layer

Korealainen suosikkini Huxley teki pari erilaista primeria, joista tämä *Radiance layer heleyttävä primer on suosikkini. Tämä on aika samankaltainen kuin tuo ensimmäisenä esittelemäni Laneige. Tässäkin on kuplia mukana, jotka tuovat iholle extra kuulauden. Kuten Laneigekin, myös tämä on enemmän kosteuttava seerumi kuin suoranainen primeri. Kuivalle iholle erittäin hyvä valinta meikin alle. Ja Huxleyn laatuun ei ole koskaan tarvinnut vielä pettyä! Huxley suosikkeja voit lukea lisää tästä postauksesta.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä