Luonnonkosmetiikan puhdistusbalmi – loistava kotimainen uutuus!

luonnonkosmetiikan puhdistusbalmi Pure=beautylta

*Sisältää mainoslinkin

Nyt löytyi loistava luonnonkosmetiikan puhdistusbalmi, jota olen käyttänyt nyt todella ahkerasti! En ole ollut mikään puhdistusbalmien suurin kuluttaja ennen. Johtuen lähinnä siitä, että ne ei huuhtoudu, niin helposti pois kasvoilta kuin öljymäiset tuotteet. Sain kotimaiselta Pure=Beauty merkiltä heidän uuden *Omega cleansing balmin ja olen täysin rakastunut siihen. Balmi sulattaa meikin pois kasvoilta tosi hyvin ja se on jotenkin tosi miellyttävälle kasvoille. Itselläni on aina isoimpana haasteena silmien vuotaminen meikinpoiston jälkeen. Useat tuotteet saa silmäni vuotamaan, mutta tämän kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut lainkaan. Vaikka joudun kunnolla hinkkaamaan ripsiväriä pois, koska käytän aina vedenkestävää ripsiväriä.

Balmimaisen puhdistusaineen käyttö

Balmimaiset puhdistusaineet ovat siis koostumukseltaan paksuhkoja ja joskus jopa melko kiinteitä. Se kuitenkin sulaa iholla öljymäiseksi, joka siten sulattaa meikin samalla tavalla kuin perinteinen öljypuhdistusaine. Balmia otetaan nokare käsiin ja se hierotaan kuivien käsien välissä juoksevammaksi öljyksi. *Pure=Beautyn balmi on tosi jämäkkä luonnonkosmetiikan puhdistusbalmi, joka ei sula täysin käsissä, mutta se poistaa meikin todella hyvin kasvoilta. Tuote levitetään kuivin käsin kuiville kasvoille ja pyöritellään, kunnes kaikki meikki on sulanut pois. Sen jälkeen tuote huuhdotaan lämpimällä vedellä kasvoilta pois. Itse käytän aina puhdistuksessa meikinpoistoliina Makeup Eraseria, jotta saan varmasti kaikki pois kerralla eikä kaksoispuhdistusta välttämättä tarvitse tehdä.

LUE MYÖS: Parhaat kaksoispuhdistustuotteet – pese kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Pure=Beauty muut suosikit

Pure=Beautyn tuotteista minulla on jo useampi aiempi suosikki. En siis ollut kovin yllättynyt, että tämäkin oli tuote heiltä toimi loistavasti. Rakastan Pure=Beautyn koivunmahlapohjaista *kosteuttavaa kasvovesisuihketta. Se on todella kosteuttava ja ihanan hellävarainen. Sanoisin, että tämä kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille. On tosi kevyen tuntuinen iholla ja imeytyy iholle nopeasti. On vesimäinen eikä jätä tahmaista tunnetta kasvoille. Raaka-aineet ovat hyviä ja mitään turhaa ei ole käytetty. Lisäksi tykkään kovasti heidän *hyaluronihapposeerumistaan sekä *glow booster kasvoöljystä. Hydra boosterin (eli hyaluronihappo seerumi) on ollut käytössä vasta muutaman viikon, mutta se tuntuu kasvoilla tosi täyteläiselle. Itselläni on tästä ollut matkakokoinen pullo käytössä, mutta voisin hankkia tämän myös täysikokoisena uudelleen. Nämä kolme sopii loistavasti ainakin kuivalle iholle!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä