Parhaat kaksoispuhdistus tuotteet – puhdista tehokkaasti, mutta hellästi!

*sisältää mainoslinkin

Tässä postauksessa kerron kaksoispuhdistus tuotteet hellävaraiseen puhdistukseen. Kaksoispuhdistus on korealaisen ihonhoitorutiinin kulmakiviä, mutta mitkä tuotteet ovat hyviä ja tarpeeksi hellävaraisia siihen? Kaksoispuhdistuksessa ihon pinnalta puhdistetaan ensin öljymäisellä puhdistusaineella, joka poistaa iholta meikin ja suurimman lian. Tämän jälkeen iho puhdistetaan vielä vesipohjaisella puhdistusaineella. Erityisesti tämä vesipohjainen puhdistusaine on useimmilla liian pesevä. Näitä ovat yleensä geelimäiset ja vaahtomaiset puhdistuaineet. Nämä poistaa iholta sen omaa suojakerrosta liikaa ja lopputuloksena on usein narskuvan puhdas iho. Tämä taas aiheuttaa monia ongelmia iholle, kuten kuivuutta, epäpuhtauksia tai punoitusta. Joten jos ihollasi on näitä ongelmia, niin ensimmäisenä heitä ne geelit ja vaahdot mäkeen.

LUE MYÖS: Hyvän ihon salaisuus- panosta kolmeen asiaan

Miten kaksoispuhdistus tehdään?

  1. Ota kuiviin käsiin öljypuhdistusainetta ja hiero pyörivin liikkein kuiville kasvoille. Pyörittele myös silmien alueelle, jotta silmämeikki alkaa sulaa. Pyörittele jonkin aikaa kunnes kaikki meikki on sulanut.
  2. Kostuta kädet lämpimällä vedellä ja hiero kasvoja. Öljy emulgoituu eli muuttuu maitomaiseksi. Tämän jälkeen voit huuhtoa kasvot vedellä. Voit käyttää apuna myös esimerkiksi *meikinpoistoliinaa jos haluat tehostaa puhdistusta.
  3. Ota käsiin toisen vaiheen puhdistusainetta ja pyörittele kasvojen iholla jonkin aikaa. Huuhdo lämpimällä vedellä.

3 x öljypuhdistusaine

1. *Tony Moly – Wonder apricot deep cleansing oil

Tony Moly on korealainen kosmetiikkamerkki, joka on tunnettu söpöistä pakkauksistaan. Tämä aprikoosiöljy on todella tehokas meikinpoistamisessa ja poistaa helposti myös vedenkestävän silmämeikin. Lähtee täysin pois vedellä. Melko tuoksuton myös, josta plussaa. Ja hinta on näistä kolmesta edullisin!

2. *Bybi Beauty – Swipe clean

Hyvä vaihtoehto luonnonkosmetiikan käyttäjille! Bybin öljyputsari on tosi tuhti ja hyvin meikin pooistava öljy. Emulgoituu vedellä, joten iho ei jää öljyiseksi. Tuoksumaailma todella neutraali. Sisältää myös ihoa kirkastavia AHA happoja.

3. *Coxir – Ultra hyaluronic cleansing oil

Tuoksuton korealainen puhdistusöljy, joka on yksi omista pitkäaikaisimmista suosikeista. Hellävarainen, mutta tehokas meikinpoistaja. Tällä saa hyvin vedenkestävän meikin pois silmistä.

LUE MYÖS: Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri?

3 x vesipohjainen puhdistusaine

1. Laneige Cream skin milk oil cleanser

Laneigen ihana maitomainen puhdistusaine on aivan ihana iholla! Puhdistaa hellästi iholta loput lian öljypuhdistuksen jälkeen, jättäen ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Eikä yhtään kuivaksi.

2. *Bybi Milk Melt

Bybin maitomainen putsari on todella riittoisa puhdistusaine! Lisäksi tämä on luonnonkosmetiikkaa. Sisältää ihoa rauhoittavaa kauraa. Vegaaninen.

3. *Laponie of Skandinavia – Milk cleanser

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Ihana maitomainen puhdistusaine, joka jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi. Täysin hajusteeton tuote sopii myös herkimmällekin iholle. Atoopikon valinta!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä