Paras eyeliner x 3

Hyvä eyeliner viimeistelee silmämeikin, tuo syvyyttä silmiin ja siksi onkin tärkeä löytää hyvä ja kestävä eyeliner. Olen lähiaikoina löytänyt kaksi loistavaa eyelineria, jotka ovat jättäneet edeltäjänsä kaapin pohjalle. Lisäksi nämä molemmat eyelinerit maksavat alle 5€ joka on ihan käsittämätöntä! Rakastan edullista kosmetiikkaa silloin kun se selkeästi on kalliimpia tuotteita parempi. On hienoa, että edullisestikin voi löytää todella hyviä meikkejä.

Essence 24ever ink liner

Tämä tussimainen *Essencen rajauskynä on äärimmäisen tarkka, todella musta ja helppo käyttöinen. Lisäksi tämä pysyy luomilla KOKO päivän. Poljin tuulessa reilu 30 kilometriä kunnon siipirajaukset silmissä ja kotiin päästyäni tämä oli täydellisenä paikallaan! Kärki on tässä kynässä hieman lyhyempi, eli jos olet tottunut tekemään pitkällä kärjellä rajauksen, voi tähän kestää hieman tottua. Tosin lyhyemp kärki antaa enemmän hallittavuutta tosi tarkkaa rajaamiseen. Yllättävän mattainen lopputulos. Hintaa tällä linerilla on 3,50€, joten tämä kannattaa kokeilla ehdottomasti!

Catrice Calligraph precise 24h mat liner – waterproof

*Catricen Calligraph tussimainen rajauskynä on loistava jo ihan pelkästään siksi, että se jättää tosi mattaisen jäljen. Yleensä varsinkin tussimaisissa rajauskynissä on kiiltävä jälki ja itse tykkään ehkä enemmän aina mattaisesta lopputuloksesta. Tässä kynässä kärki on tosi paljon pidempi kuin Essencen linerissa. Siitä huolimatta tällä tekee yhtä tarkkaa jälkeä ja rajauksen tekeminen on yllättävän helppoa. Alle 5€ hintaan lähtee tämäkin.

Beauty uk Pro gel eyeliner

Geelimäisistä rajauksista tämä *Beauty uk pro gel liner on mun pitkäaikainen suosikkini. Tätä käytän myös asiakastyössä ja silloin kun haluan tehdä utuisempaa rajausta tarkkarajaisen sijaan. Utuisessa rajauksessa paras sivellin häivytykseen on ehdottomasti tämä *Luxien kynäsivellin! Tämä kestää hyvin luomilla, liukuu todella hyvin ja lisäksi tässä mukana tuleva sivellin on ehkä parhain linersiveltimeni! Tällä loihtii sekä tarkempaa jälkeä kuin utuisempaa lookkia! Eikä edeltäjiensä tapaan ole hinnalla pilattu tämäkään.

vas. Catrice, kesk. Essence, oik. Beauty uk

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä