Essence uutuudet

Sain keväisen lähetyksen Whynot pr:ltä. Paketti sisälsi Essence uutuudet testattavaksi. Essence on yksi minun suosikkimerkeistäni, koska sen lisäksi, että tuotteet useimmiten tosi hyviä on ne myös tosi edullisia! Omia suosikeitani Essenceltä on aina ollut ripsivärit, poskipunat, highlighterit ja huulipunat. Nykyään silti kaikista kategorioista löytyy jo helmiä. Lisäksi Essencen tuotteet valmistetaan euroopassa eikä brändin mitään tuotteita testata eläimillä. Edullisesti voi siis oikeasti ostaa eettisesti tuotettua, eläinkokeetonta ja hyvää kosmetiikkaa. Hinta kun ei takaa aina laatua. Mitä tykkäsin näistä uutuuksista?

Meikki Essencen uutuuksilla

Witch Side

Aloitetaan heti tällä aivan upean näköisellä Witch side luomiväripaletilla! Ja yhtä hyvä oli tämä paletti kuin on sen ulkonäkökin. Tein tällä paletilla tällaisen luumuisen silmämeikin ja kaikki sävyt häivyttyi tosi nätisti luomella. Metalliset sävyt levitin sormella, jotta pigmenttiä tarttuu enemmän. Tosin näin teen aina metallisten luomivärien kanssa. Sävyt tässä paletissa on tosi käyttökelpoisia suomalaiselle iholle, koska sävyt on pääasiassa kylmänsävyisiä. Kiva kokonaisuus mattaisia, säihkyviä ja metallisia sävyjä. Ehdottomasti jatkoon!

Essence uutuudet: My Skin Perfector Tinted Primer ja puuteri

Tästä sarjasta sain sävyttävän pohjustusvoiteen sekä puuterin. Itse en käytä omalla ihollani pohjustusvoiteita enkä puuteria oikein koskaan, joten omalle iholleni nämä jää käyttämättä. Puuteri oli itselleni joka tapauksessa liian tumma, joten sitä en voinut testata. Primeria kokeilin ja se teki juuri mitä lupasikin. Eli kyseessä on blurraava eli ihohuokosia häivyttävä primer. Ja tämä toimi siihen paremmin kuin olin odottanut. Itse käytän asiakkailla tarvittaessa laajentuneille ihohuokosille Benefitin Porefessional primeria ja yllätyksekseni tämä Essencen primer oli aivan yhtä hyvä kuin tuo Benefitin klassikko! Jos siis käytät itse näitä blurraavia pohjustusvoiteita niin tämä on todella hyvä vaihtoehto.

Bye bye panda eyes ripsiväri & 24ever inkliner

Bye bye panda eye ripsiväri on ns. 38-ripsari eli se poistetaan pelkällä lämpimällä vedellä. Tämänlaiset ripsarit ovat tosi hyviä sellaisille silmäluomille, jotka rasvottuu ja jos ongelmana on juuri se, että ripsiväri tuhriintuu rasvaisille luomille ja poskipäille. Tämä ripsiväri ei ole siis öljyliukoinen ja siksi tämä ei rasvoittuvalla iholle liukene. Itse käytän 38-ripsaria aina alaripsissä, koska en puuteroi enää silmänalusihoani. Siihen hommaan tämä ripsiväri toimi oikein hyvin. Yläripsiinkin se toi kivasti volyymia, mutta koska itse käytän vain vedenkestävää ripsiväriä yläripsissä niin tämä ei itselle sovi yläripsille.

Tämä *eyeliner pääsikin jo mukaan suosikki eyelinerini postaukseen mukaan. Eli kyseessä on siis aivan mahtava eyeliner! Jämäkkä, tarkka, musta ja tosi kestävä! Huikean hyvä liner, jos etsit tussimaista kestävää rajauskynää.

Coconut lip scrub huulikuorinta & Stay matte 8h nestemäinen huulipuna

Huulikuorinta jonka aluksi luulin olevan vain kookoksinen huulivoide. Hyvin voidemainen tuote, jonka seassa on pieniä rakeita. Toimii hyvin ennen mattaista huulipunaa, jolloin saa huulet pehmoisiksi. Kivan kookoksinen tuoksu!

Perinteinen nestemäinen *mattainen huulipuna sävyssä Date proof lupaa kevyttä tunnetta huulilla ja 8 tunnin pysyvyyttä. Huulipuna kuivahtaa lopulta täysin mattaiseksi, mutta ei tunnu kuitenkaan huulilla rutikuivilta. Miellyttävän tuntuinen huulipuna ja sävyltää tosi kaunis. Itse tykkään myös tämän tuoksusta, joka on tosi samanlainen kuin lempi huulipunani Hank & Henryn sävyssä Petal Pusherissa, hyvin sellainen toffee-omenainen tuoksu! Ei kuitenkaan maistu suussa, joka on hyvä juttu. Inhoan sellaisia huulipunia, joiden tuoksu maistuu lopulta suussa asti. Pysyvyys on hyvä, mutta ei tämä syödessä tietenkään täydellisenä pysy. Kelpo suoritus kuitenkin myös keston osalta.

Kynsituotteet

Sain myös *Jelly naislpolish remover kynsilakan poistoaineen, joka tuoksui ananakselle. Kyseessä on siis geelimäinen kynsilakanpoistoaine eli ei täysin juokseva koostumukseltaan. Itse käytän Lidlin Cien merkkistä kynsilakanpoistoainetta, jonka annostelijasta tykkään niin paljon, että tämä ei siksi pääse itsellä käyttöön. Hankala puristaa tuotetta ulos purkista ja ananaksen tuoksu ei peitä asetonin tuoksua kuitenkaan. Tämä oli hieman pettymys. Lisäksi siis ei ollut mitenkään erityisen tehokas.

*Nail & cuticle cream taas oli tosi kiva tuote. Helppo käyttää ja tuoksuna ihana kookos. Tmä kulkee kätevästi laukussa mukana. Tykkäsin!

Mukana paketissa oli myös Anti split file viila, joka oli ihan perusviila, jossa kaksi eri karheusastetta. Ei ihmeellinen, mutta harva viila on. Tykkään itse karheammista viiloista.

Essence uutuudet olivat jälleen mielenkiintoisia, edullisia ja todellisia helmiä oli taas seassa.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä