Ecotools Bioblender – uusi täysin biohajoava meikkisieni!

Ecotools bioblender on täysin biohajoava meikkisieni!

*Ecotoolsin bioblender on maailman ensimmäinen 100% biohajoava meikkisieni. Sain pr-lähetyksenä Ecotools uutuuksia, joita olen tässä parin viikon ajan testaillut. Paketti sisälsi muutamia erikokoisia Bioblender-meikkisieniä, vartalopesusienen sekä kasvojen pesuun tarkoitetun sienen. Kyseessä on maailman ensimmäinen täysin biohajoava meikkisieni. Bioblender sieni voidaan kompostoida tai laittaa biojätteen mukana kierrätykseen, jossa se maatuu 180 päivässä. Normaalin meikkisienen maatumisaika on kymmeniä vuosia! Sieni ei ala itsestään kuitenkaan tuhoutua, vaan vaatii kosketuksen muiden tuhoutuvien mikrobien kanssa ennen maatumistaan. Bioblender meikkisienen suositeltu vaihtoväli uuteen on kuitenkin n. 30 päivää. Tuotteet ovat kaikki eläinkokeettomia, vegaanisia ja pakkaukset ovat SFC-sertifikoituja pahvipakkauksia.

Bioblender meikkisieni

Ecotools biohajoava meikkisieni on kolmessa koossa!
Meikkisieniä on kolmessa eri koossa!

Meikkisieni pääsi heti testiin ja en ole tämän ensikerran jälkeen koskenutkaan muihin meikkisieniini! *Bioblender meikkisieni lähes tuplaa kokonsa kastuessaan, joten sienestä tulee todella pehmeä. Meikki levittyy kuin unelma kasvoille ja muotoilunsa ansiosta tällä on todella helppo levittää myös peiteaineet silmien alta ja nenänpielestä. Meikkisieni siis kastellaan ja puristellaan käsissä ylimääräinen vesi pois. Tämän jälkeen sienellä voi levittää meikkivoiteen, peiteaineen, voidemaiset kasvomeikit sekä vaikka puuterin. Bioblender meikkisieniä myydään *kolmessa koossa, joten jokaiselle löytyy omiin tarpeisiin sopiva. Meikkisieni on lisäksi melko edullinen. Bioblender maksaa 10,90 ja tuplapakkauksen saa hintaan 13,90!

Pesusienet kasvoille ja vartalolle

Ecotoolsilla on biohajoavan meikkisienen lisäksi pesusieni kasvoille ja vartalolle.

Ecotools julkaisi samasta biohajoavasta materiaalista valmistetut pesusienet myös kasvoille sekä vartalolle. Sieni on sopivan hellävarainen myös kasvojen iholle, jolla pystyy tehostamaan ihon puhdistusta. Itse käytän tätä iltaisin suihkussa, jossa teen kasvojen iholle kaksoinpuhdistuksen. Käytän *kasvojenpesusientä kakkosputsarin kanssa, jolloin saan varmasti ihon puhtaaksi. Itselläni on herkkä ja punoitukseen taipuva iho, eikä se ole häiriintynyt tämän käytöstä lainkaan. Kasojen pesuun tarkoitetussa sienessä on kätevä tasku, jonne voi laittaa muutaman sormen pesun ajaksi. Näin sieni pysyy hyvin kädessä ja pesu on helppoa. Myös vartalolle tarkoitettu *pesusieni on tosi pehmeä ja hellävarainen. Ei missään tapauksessa sellainen raapiva sieni, joten jos olet tottunut kovempaan menoon suihkussa niin tämä ei ole sinulle.

Kaiken kaikkiaan olen näistä Ecotools uutuuksista tosi innoissani! On mahtavaa, että markkinoille tulee ekologisempia vaihtoehtoja meille meikkien suurkuluttajille. Näin voimme tehdä vähän parempia valintoja.

LUE MYÖS: Meikkisiveltimet, joita käytän eniten – 10 suosituinta!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä