Jolien ystäväkirja: Meikkimuijan luonnonkosmetiikka suosikit

Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

Mun luonnonkosmetiikka suosikit Jolien valikoimista. Otin osaa heidän ystäväkirjaansa, jossa käyn läpi suosikkituotteitani luonnonkosmetiikasta. Mukana on laaja valikoima meikkejä, ihonhoitoa ja hiustuotteita. Kaikki mun suosikit (paitsi Kjaer Weis tuotteet) on -20% 20.6 saakka. Koko listan suosikeista voit lukea Jolien ystäväkirjasta, mutta tässä oma top 10!

Meikkimuijan suosikit

Meikit

  1. Madara Skin Equal meikkivoide

Madaran meikkivoide on ihan huippu tosi monelle eri ihotyypille. Yleisesti luonnonkosmetiikan meikkivoiteita on hyvin tarjolla kuivalle iholle, mutta tämä sopii hieman rasvoittuvallekin iholle. Madaran meikkivoide jättää iholle hehkuvan pinnan, mutta on silti kestävä iholla. Erityisen tärkeää tässä meikkivoiteessa on, ettei sitä laita liikaa. Ohut kerros riittää.

2. Kjaer Weis huulipunat

Kjaer Weissin tuotteet ovat luonnonkosmetiikan luksusta. Huulipunat ja poskipunat ovat ehkä Kjaer Weis suosikeitani. Ihania sävyjä, hyvä levittyvyys ja kesto. Oma suosikkini huulipunissa on sävy Ingenious, joka on tumma ruskea.

3. Benecosin kulmakynä

Benecosin kulmakynä on ollut käytössäni jo vuosia. Edelleen se pitää pintansa suosikkina normaaleista puisista kynistä. Sopivan kova, hyvä sävy ja kesto. Itselläni on sävy Brown. Plussaa edullisesta hinnasta!

Ihonhoito

4. Whamisa Deep rich mist

Whamisan toner on ikisuosikkini. Mutta tähän halusin nostaa tämän heidän uuden Deep rich mist suihkeen, koska tämä on niin tehokas kosteuttaja. Lisäksi suihkepullo on ihanan helppo käyttää. Sopii hyvin kuivalle iholle, mutta väittäisin sen sopivan myös normaalille iholle. Itse käytän usein meikin alla.

5. Bybi Day Defence aurinkosuoja

Day Defence on yksi parhaista fysikaalisista suojista kasvoille. Normaalin kasvovoiteen tuntuinen voide ei tahmaa, jätä jälkiä tai ole muuten tukkiva. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihan huipputuote, joka on käytössä lähes läpi vuoden.

6. Evolve Radiant glow mask

Kuoriva Evolven kaakaoinen naamio. On omalle kuivalle iholle tarpeeksi hellävarainen, vaikka onkin mekaaninen kuorinta. Käytän usein saunassa, jolloin tuote suojaa vaikutusajan kasvojen ihoa lämmöltä.

Hiukset

7. Bruns syväpuhdistava shampoo

Brunsin luonnollinen syväpuhdistava shampoo, joka pesee hiukset hyvin mutta hellävaraisesti. Hyvä vaihtoehto luonnolliselle syväpuhdistavalle shampoolle. Ei kuivata vaalennettuakaan hiusta.

8. Bruns hajusteeton korjaava hiusnaamio

Mun ykköshoitoaine luonnonkosmetiikan puolelta on ehdottomasti hajusteeton Brunsin hiusmaski. Ei klähmää hiuksia, mutta on silti tosi tehokas kosteuttaja ja estää pörröisyyttä. Tuoksuton, joten tämä on mun uimahallikassissa aina mukana. Huom! Sopii myös vartalovoiteeksi!

Muut

9. Zuii itseruskettavat tuotteet

Nostan tähän samaan nyt useamman, koska nämä on kaikki ihania! Zuiin mousse sävyssä Dark on mun luottotuote. Täydellinen sävy, ei ollenkaan oranssi. Rohkaisen kokeilemaan tästä nimenomaan tätä dark sävyä. Asteittain päivettävät tuotteet niin ikään on loistavia sekä ylläpitämään rusketusta, että saamaan luonnollinen päivetys yksin käytettynä. Suosikki kasvovoide oli mukana myös Meikkimuijan kosmetiikkaboksissa. Uusi sävu Sun kissed itseruskettavasta kasvovedestä on noussut nopeasti myös suosikeihin. Tällä saa kerralla sävyä kasvoille.

10. Taika käsisaippua

Näitä on kulunut meillä jo viisi purkkia. Edullinen kotimainen Taika toi upeita tuotteita markkinoille viime vuonna ja tämä käsisaippua tuli jäädäkseen meille. Ostan aina uuden kun vanha loppuu. Meillä tätä on kylppärissä ja keittiössä. Toimii greippisen tuoksunsa vuoksi hyvin keittiösaippuaksi, koska neutraloi hyvin tuoksuja. Ja itse saippuan tuoksu; täydellinen!

LUE MYÖS: Testissä Novexpert – ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

LUE MYÖS: Evolve ihonhoitotuotteet

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä