Vartalon kuorinta – näin valmistelet ihon itseruskettavan käyttöön

Kaupallinen yhteistyö: Nobebeauty.fi

Itseruskettavista kysellään minulta paljon ja niistä onkin tulossa kattava postaus tuotesuosituksineen sekä levitysvinkkeineen. Vartalon kuorinta on tärkeä osa itseruskettavan käyttöä. Joten ennen sitä on hyvä puhua siitä, mitä ennen itseruskettavan levitystä pitää ottaa huomioon. Käytän tässä postauksessa tuotteina Frank & Bodyn tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti itseruskettavan käyttäjälle! Toki muutenkin käytettäväksi. Tuotteet ovat Autralialaisia ja rakastan näiden pakkauksia, ulkonäköä ja fiilistä. Hauskoja ja herkullisia.

ALEKOODI: Saat 24.6. asti 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla MEIKKIMUIJA *nobebeauty.fi verkkokaupassa!

Päivää ennen itseruskettavan levitystä

Pese vartalon iho hyvin ja kuori se. Itse käytän vartalonkuorintaan lähes pelkästään Frank Bodyn kahvikuorintoja ja suolakuorintoja. Kahvikuorinta on suolakuorintaa hieman hellävaraisempi. *Frank Bodyn tuotteissa on siis käytetty pääraaka-aineena kahvia ja tuoksut ovat ihan huumaavia. Itselläni on kuiva iho sekä psoriasis, joten vartaloni on pakko kuoria ennen itseruskettavaa. Mutta vaikka ihollasi ei ole kuivia kohtia selkeästi, niin iho kannattaa silti kuoria. Näin saat parhaimman ja tasaisimman lopputuloksen aikaan. Myös kasvojen iho on hyvä kuoria, jos käytät itseruskettavaa myös kasvojen iholla.

Omat suosikkini

Frank Body Original Coffee kuorinta

  • Frank Bodyn perinteinen vartalon kuorinta, joka on kahvipohjainen ja melko hellävarainen vartalon iholle

*Frank Body Peppermint & Coffee kuorinta

  • Hieman hellempi vartalon kuorinta, joka sisältää myös ihanaa minttua kahvin seassa. Kesällä kiva!

*Frank Body Face Scrub

  • Mekaaninen kahvikuorinta kasvoille. Sisältää huomattavasti pienempiä rakeita kuin vartalokuorinnat ja on tahnamainen. Oma ihoni kestää tämän hyvin, vaikka kaikkia mekaanisia kuorintoja se ei kestä. Jättää ihon todella pehmeäksi.

Ihon kosteutus

Kuorinnan jälkeen iho kosteutetaan kunnolla. Ja tämä on tärkeä steppi. Ja nimenomaan edellisenä päivänä. Ei missään tapauksessa samana päivänä kuin itseruskettavan levitys. Itseruskettava ei tartu kunnolla jos iholla on rasvaa. Kosteuta kunnolla jälkapohjat, kantapäät, nilkat, kaula, ranteet ja kämmenet. Käytän lisätehona öljyä kuivimmissa kohdissa. Seuraavana päivänä kun levität itseruskettavan, peseydy normaalisti ennen suihkussa.

Vartalovoidesuositukset

*Frank Body Perky sculpting body hydrator

  • Hauska uutuus Frank Bodylta! Kestokupissa oleva täyteläinen vartalovoide. Kosteuttaa ihoa tosi hyvin ja on ihanan tuoksuinen. Enemmän kookoksinen tuoksu kuin kahvimainen. Lisäksi kun voiteen on käyttänyt, voi kuppia käyttää oikeasti kahvikuppina! Hauska uutuus.

*Frank Body Booty drops

Kahvia sisältävä öljy, jonka voi sekoittaa voiteeseen tai käyttää tehohoitona sellaisenaan kuivalle iholle.

Kaunista hohdetta iholle

Pakko vielä nostaa yksi tuote esille, vaikka sitä ei ennen itseruskettavan käyttöä kuulu käyttää. Frank Bodyn yksi ehdoton suosikkini on Rose gold shimmer scrub. Tämä ruusukultainen hohtava kuorinta tekee ihostasi niin kauniin ja heleän! Ehdoton kesäkuorinta. Näyttää päivettyneellä iholla ihan todella kauniille. Sopii siis käytettäväksi kun iho on jo ruskettunut purkista. Ei kannata hieroa kovin voimakkaasti jos rusketus on saatu purkista, jotta et poista itseruskettavaa liikaa tämän kanssa. Ehdoton suositus. Ja tämän tuoksu on näistä mielestäni ihan ehdottomasti paras!

LUE MYÖS: Säilytä kesän päivetys kasvoilla – voidemaiset bronzerit

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä