Ihanat uudet Real Techniques light layer siveltimet

Real Techniqes light layer siveltimet on kuin karkkeja! Lisäksi nämä sopii omaan kädenjälkeeni meikaamisessa hyvin, sillä näillä saa nimensä mukaisesti tehtyä luonnollista ja kevyttä jälkeä. Näiden kanssa on helppo tehdä ohuita kerroksia iholle. Uusia light layer siveltimiä on tullut neljä erilaista! Siveltimet on laadukkaita, monikäyttöisiä ja edullisia. Erityisesti juuri siveltimien monikäyttöisyys on itselleni tärkeää. Käytän usein siveltimiä useampiin käyttötarkoituksiin. Ei kannata ajatella, että puuterisivellin toimisi vain puuterille. Real Techniques Light layer siveltimet ovat loistavia juuri tästä syystä! Näin minä näitä käytän.

LUE MYÖS: Testissä Luxien siveltimet

Light layer powder brush

Uusi *puuterisivellin toimii loistavasti kevyeen puuterointiin. Tällä on helppo laittaa puuteria tarpeeksi kevyesti iholle. Lisäksi itse käytän tätä myös bronzerin levittämiseen, johon tämä toimii myös hyvin. Tällä varmasti saisi myös poskipunan levitettyä tarpeen vaatiessa.

Light layer complexion brush

Jos olet tottunut käyttämään esimerkiksi Stippling brush tyyppistä sivellintä meikkivoiteen levitykseen, pidät tästä *Light layer complexion siveltimestä. Sopii mielestäni juokseville meikkivoiteille tosi hyvin. Muista työstää meikkivoide kunnolla harjaksiin ennen kasvoille levittämistä, jotta meikkivoidetta ei tule liikaa. Tämä siis on hyvä muistaa ihan kaikkien meikkisiveltimien ja voiteiden kanssa. Kevyesti pyöritellen tällä saa todella kauniin meikkipohjan aikaan. Olen käyttänyt tätä nyt vallan nestemäisissä meikkivoiteissa. Lisäksi tällä sai kivasti työstettyä nestemäisen aurinkopuuterin iholle!

Light layer blush brush

Uusi *Light layer poskipunasivellin toimii niin poskipunilla kuin contoursiveltimenä. Kokeilin tätä myös voidemaisiin poskipuniin ja hyvin toimi myös voidemaisiin tuotteisiin. Viistomallinen sivellinpää on hyvä tarkempaan jälkeen. Esimerkiksi varjostuksia tehdessä itse susoin viistopäistä sivellintä.

Light layer highlighter brush

Itse en käytä tätä *Light layer highligter sivellintä highlighterin levittämiseen. Tykkään itse levittää highlighterin hieman isommalla siveltimellä, jolloin saan kauniin kuullon hieman laajemmalle alueelle kevyesti. En halua sellaista selkeää viirua poskipäälleni kimaltamaan. MUTTA! Tämä on ihan loistava peiteaineen levitykseen! Saa tosi kevyen kerroksen esimerkiksi silmien alle levitettyä voidemaista peiteainetta.

Onko kokeillut Real Techniques light layer siveltimet jo sinulle tuttuja? Jos ei, niin mikä näistä kiinnostaa sinua eniten?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä