Irtoripset juhliin ja festareille! – valitse tyyliisi sopivat ripset

Kaupallinen yhteistyö: Depend.fi

Moni haluaa boostata meikkiä laittamalla irtoripset juhliin tai festareille. Loppukesän festarit on vielä edessä, joten vielä on monta juhlalookkia tekemättä! Käytitpä sitten luonnollisia tai näyttävämpi ripsiä, niin näistä löydät takuulla itsellesi sopivat ripset.

Irtoripset juhlameikissä

Irtoripset sopii juhliin hyvin, koska niillä saa aina hieman näyttävämmän meikin. Vaikka muuten tekisi ihan perusmeikin, niin irtoripset tekee lookista aina juhlavan. Irtoripsiä on niin monia erilaisia, että jokainen löytää itselleen sopivat varmasti. Luonnollista lopputulosta hakiessa voi käyttää pelkkiä ripsitupsuja, jotka on myös helpompi asettaa paikoilleen. Jos taas etsii näyttävämpää kokonaisuutta, niin silloin kannattaa valita ripsirivit. Tosin Dependin valikoimassa on myös todella luonnollisia ripsirivejä, joilla saa pieniinkin silmiin luonnolliset ripset. Postauksen lopussa on omat suosikkini luonnollisista sekä näyttävämmistä ripsistä. Ja toisin kuin luullaan vieläkin, niin ripset pysyy silmissä hyvin vaikka koko festaripäivän oikein laitettuna ja oikeilla tuotteilla.

Näin saat irtoripset kestämään silmissä:

1. Leikkaa ripsinauha sopivan pituiseksi. Liian pitkä ripsinauha roikkuu silmäkulman yli ja siten se ei pysy paikoillaan.

2. Käytä kestävää liimaa, joka sopii omiin silmiisi. Itse tykkään tosi paljon Dependin erikseen myytävästä liimasta, mutta myös heidän ripsien mukana tuleva pieni liima on samaa tuotetta!

3. Anna liiman hetki kuivahtaa ennen asettamista silmiin! Dependin liima on valmiiksi hieman tönkömpää ja sen kanssa ei tarvitse odottaa kuin muutama sekunti.

4. Naita ripset yhteen ripsiasettimien avulla. Ripsien asettamiseen tarkoitetut pinsetit auttaa myös liittämään omat ripset ja ripsirivin toisiinsa. Näin ne pysyy paremmin myös paikoillaan. Paina ripsipinsetit ja omat ripset siis yhteen.

5. Aina sattuu vahinkoja ja ripsinauha saattaa alkaa repsottaa kulmista. Huolehdi siis, että liimaa on erityisesti kulmissa hyvin kun asetat ripset paikoilleen.

Kivat luonnolliset irtoripset juhliin

Intelligence ripset silmissä

Omat suosikkini kaikkein luonnollisimmista kokonaisista ripsistä ovat Everyday Eye Natural sarjan Intelligence ripset. Ne ovat lyhyet kulmista, joka luo heti luonnollisemman lookin. Ja nämä ovat tosi maltillisen pituiset ja paksuiset. Lisäksi näissä on todella kevyt ripsinauha, joten ripset eivät silmissä juuri tunnu!

Knowledge ripset silmissä

Toiset hieman näyttävämmät, mutta vielä todella kevyet ripsinauhat ovat Everyday eye natural sarjan Knowledge ripset. Ne ovat keskeltä hieman pidemmät kuin muuten, joten ne luo kivasti pyöreyttä silmän muotoon. Lisäksi näissä yksitäiset ripset ovat enemmän whispy mallisia kuin ihan suoraan kaartuvia.

Varma valinta on aina käyttää ripsitupsuja luonnollisissa lookeissa. Erityisesti jos vierastaa niiden käyttöä. Ne ovat ehdottomasti helpoimmat laittaa itselle, jos ei ole kokemusta. Elegance ripsitupsut on kivoja, koska niissä on kaksi tupsua yhdessä, joten niitä ei tarvitse laittaa niin montaa kuin yksittäisiä! Moni tykkää laittaa esimerkiksi kaksi duo tupsua ulkonurkkaan korostamaan kissamaista muotoa silmissä.

Näyttävät ripset festareille!

Power ripset silmissä

Everyday Eye Volume 3D sarjan Power on tosi kivat whispy tyyliset ripset, jotka pitenee ulkonurkkaan. Sillä saa heti kissamaisen efektin silmiin, joka näyttää aina tosi kivalle!

Jos on kaukana toisistaan olevat silmät eikä halua korostaa sitä, niin älä valitse näitä vaan ota keskeltä pitkät ripset, kuten Wispy sarjan Passion ripset.

Faux Mink sarjan Style ripset ovat jo tosi näyttävät, joissa on tuuhempia osioita pitkin ripsinauhaa. Nämä luo tosi näyttävän lookin!

LUE MYÖS: Kulmien värjäys kotona – helpot niksit muotoiluun!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä