Lookfantastic aletärpit!

Tänään vietetään Singles day alepäivää ja katsoin omat suosikkini olevan hyvässä alennuksessa Lookfantasticin verkkokaupassa. Halusin valita tähän sellaisia tuotteita, joita käytän jatkuvasti. Nämä on siis mun todellisia suosikkeja, joita suosittelen tosi mielelläni aina. Lisäksi nämä tuotteet sopivat lähes kaikille, joten siksikin nämä on hyviä suosituksia. Kaikki aletuotteet näet täältä.

Nämä viisi tuotetta ovat alennuksessa jo valmiiksi, mutta näihin saa tänään vielä -11% lisäalennuksen koodilla SDX11

  1. Mun yksi suosikkini meikkisienistä on tämä Real Techniquesin meikkisieni. Näitä kuluu vuoden aikana useampia, joten jos olet meikkisientä vailla sen saisi nyt hyvään alehintaan.
  1. Myös tämä suosikkini on Real Techniquesilta. Eye shade + blend brush set on kahden loistosiveltimen setti! Itse käytän setin numero 300 sivellintä aina peiteaineen levittämiseen, johon se on aivan mahtava myös.
  2. Mun suosikkiripset ovat nämä Ardellin Demi wispies ripset. Nämä ei tunnu silmmissä miltään! On siis superkevyet ja mukavat. Sen lisäksi nämä on edullisia perusripsiä, joita itsellä kuluu sen verran että tällainen monipakkaus tulee paljon edullisemmaksi ostaa kerralla. Varsinkin nyt kun hintaa jää  viidelle parille reilu 15€ eli yksille ripsille jää hintaa vain reilu 3€.
  3. Pakko nostaa tämä Holika Holikan Pearl sheet mask tähän listaan, koska edelleen tämä on minusta paras sheet mask hinta-laatusuhteeltaan. Ihanan kirkastava kangasnaamio, joka asettuu kasvoille hyvin ja seerumia jää runsaasti käyttöön vielä seuraavaan päivään. Ja nyt aika hyvään alle 2€ hintaan.
  1. Viimeisenä suosikkina on tämä Lumenen Invisible illuminations KAUNIS paletti, jossa on täydellinen voidemainen poskipuna sekä kaksi voidemaista highlighteria. Nämä levittyy kasvoille joko sormin tai kostealla meikkisienellä levitettynä. Sopii kaiken ikäisille ja näyttää upealta! Ehdoton suosikkini Lumenelta.

Halusin valita nämä tuotteet, koska nämä on sellaisia perustarvikkeita itselle, joita kuluu pitkin vuotta. Lisäksi tuo Real Techniquesin siveltimet ovat tosi hyvä hankinta sellaiselle, joka ehkä opettelee tekemään silmämeikkejä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »

Helpot laineet hiuksiin

*sisältää mainoslinkkejä Olen todella laiska laittamaan hiuksiani ja se onkin selkeästi minulle kaikkein eniten pakkopullaa kauneudenhoidon puolella. Rakastan meikkejä ja

Lue lisää »